- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
bakire misin? yesil akinti bakteri ve/ya mantar enfeksiyonu oldugunu gösterir
Siğil olabilir mi? Ağrı yaptığını duymadım ama anlattıkların siğil gibi geldi. Yeşil akıntı da mantardandır muhtemelen.
hmm.. kizlik zari kalintisi olabilir, baska ne olabilir ki et parcasi? Bence kizlik zarinin bi kalintisi, doktor ufak bi mudaheleyle alabilir onu
Siğil her yerde olabilir. Bir doktora görün en kısa zamanda en doğru şeyi o söyler.Olabilir mi dersin? Vajina girişinde siğil oluyor mu ki? Bu konuda hicbir fikrim yok maalesef.
bakire misin? yesil akinti bakteri ve/ya mantar enfeksiyonu oldugunu gösterir
yok canim zannetmem niye insin kiYok canim kizlik zari kalintisi değil. Ondan eminim. Baya buyukce bir sey. Arastirmalarima göre her sey çıkıyor. Rahim aşsağı inmiş olabilir mi? Gorsellerden baktigimda karsilastigim buydu.. ama bilemiyorum tabi..
Siğil her yerde olabilir. Bir doktora görün en kısa zamanda en doğru şeyi o söyler.
Ama siğil cinsel yolla bulaşan hpv virüsünden olur.
Yarin doktora gorunecegim insallah. Fakat esim de herhangi bir siğil falan yok. Herhangi bir kaşıntı da yok. Bilemiyorum ki.. Teşekkürler cevap icin
Erkekte pek belirti vermez, kadında tehlikelidir.Yarin doktora gorunecegim insallah. Fakat esim de herhangi bir siğil falan yok. Herhangi bir kaşıntı da yok. Bilemiyorum ki.. Teşekkürler cevap icin
Cok teşekkür ederim. Evet parca aldiklarini falan okudum. Insalah onemli bir sey yoktur.Eee nerede yas kac sorusu ???
Arkadas dayanamayip cevaplamis
Mantar oldugunu dusunmuyorum bacim...
Mantar olunca beyaz sut curugu gibi birset oluyor genellikle...
Et parcasi dusundurucu parca alip patolojiye gonderebilirler...
Ayrica boyle durumlarda agri olmasinin iyiye isaret oldugunu soylerler... (ne kadar dogru bilemiyorum tabi)
Gecmis olsun ...
Umarim onemli birseyin yoktur ♥♥♥
Ben bu ay hissettim sadece. Eminim ki sadece bu ay oldu.. baktim ve rahmin assagi inmis olabilecegi ihtimaliyle karsilastim..İnternette buna benzer bişey okumuştum bazi insanlarda orda bir et parçasi olabiliyormus yağ bezesi gibi. İlişkiye girene kadar farkedilmiyormuş. Ağri yaptigi da yaziyordu. Bir arattir istersen googla da
Olabiliyormus öyle.yok canim zannetmem niye insin ki
Evet, ic dudak kismi. 1 yillik evliyim ve yeni bu ay oldu.canım vajina girişinde deyince iç dudak kısmımı?ilk evlendiğimde benimde olmuştu.2 gün sonra geçmişti.çok acıyordu ama akıntı yoktu
İlişki esnasında varlığını hissettiriyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?