• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirleriniz lazim kızlar. .

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30.412
65.399
598
Arkadaslar, evet bu su an benim icimi kemiren bir dert, acikcasi okuduklarim dolayisiyla da cok korktum. Sorunuma gelecek olursak.
Bir et parcasi var vajinamin girişinde ve o et parcasina dokununca agri ve aşırı kasintimin ordan kaynaklandigini bugün anladim.
Bu ay hep agri ve kasinti yasadim. Öldüm öldüm dirildim. Kendimi kontrol ettigimde vajinanin girişinin bir et parcasiyla kapali olduğunu gördüm. Yeşilimsi bir akintim da vardi. ( vajinanin girişi açık olmaz mi? )
Nedir bu arkadaslar? Bilen var mi? Doktora gidecegim yarin inşallah ama dedigim gibi korkuyorum ve bilenlerden yardim istiyorum. ..

(Baska bir konuya yorum olarak yazdim ama cevap gelmedi)

Siğil olabilir mi? Ağrı yaptığını duymadım ama anlattıkların siğil gibi geldi. Yeşil akıntı da mantardandır muhtemelen.

bakire misin? yesil akinti bakteri ve/ya mantar enfeksiyonu oldugunu gösterir

Hayir evliyim, bu arada 24 yasindayim, su an calismiyorum. :KK53:
Saka bi yana cevabin icin tesekkurler zipzip. Evet, mantar olabilir ama sorun aslinda vajina girisindeki et parcasi...

hmm.. kizlik zari kalintisi olabilir, baska ne olabilir ki et parcasi? Bence kizlik zarinin bi kalintisi, doktor ufak bi mudaheleyle alabilir onu

hmm.. kizlik zari kalintisi olabilir, baska ne olabilir ki et parcasi? Bence kizlik zarinin bi kalintisi, doktor ufak bi mudaheleyle alabilir onu

Yok canim kizlik zari kalintisi değil. Ondan eminim. Baya buyukce bir sey. Arastirmalarima göre her sey çıkıyor. Rahim aşsağı inmiş olabilir mi? Gorsellerden baktigimda karsilastigim buydu.. ama bilemiyorum tabi..

bakire misin? yesil akinti bakteri ve/ya mantar enfeksiyonu oldugunu gösterir

Eee nerede yas kac sorusu ???:KK70:
Arkadas dayanamayip cevaplamis :KK22:

Mantar oldugunu dusunmuyorum bacim...
Mantar olunca beyaz sut curugu gibi birset oluyor genellikle...
Et parcasi dusundurucu parca alip patolojiye gonderebilirler...
Ayrica boyle durumlarda agri olmasinin iyiye isaret oldugunu soylerler... (ne kadar dogru bilemiyorum tabi)
Gecmis olsun ...
Umarim onemli birseyin yoktur ♥♥♥

İnternette buna benzer bişey okumuştum bazi insanlarda orda bir et parçasi olabiliyormus yağ bezesi gibi. İlişkiye girene kadar farkedilmiyormuş. Ağri yaptigi da yaziyordu. Bir arattir istersen googla da

canım vajina girişinde deyince iç dudak kısmımı?ilk evlendiğimde benimde olmuştu.2 gün sonra geçmişti.çok acıyordu ama akıntı yoktu

Siğil her yerde olabilir. Bir doktora görün en kısa zamanda en doğru şeyi o söyler.
Ama siğil cinsel yolla bulaşan hpv virüsünden olur.

Yarin doktora gorunecegim insallah. Fakat esim de herhangi bir siğil falan yok. Herhangi bir kaşıntı da yok. Bilemiyorum ki.. Teşekkürler cevap icin

Cok gecmis olsun.yarin ins.guzel haberlerinizi aliriz.korkmayin,her sey kotu hastalik degildir....

Yarin doktora gorunecegim insallah. Fakat esim de herhangi bir siğil falan yok. Herhangi bir kaşıntı da yok. Bilemiyorum ki.. Teşekkürler cevap icin
Erkekte pek belirti vermez, kadında tehlikelidir.
Sen doktora gidince hpv aşısını da konuş. Yaşın uygun. Birkaç yıl sonra yaptıramazsın. Yaptır kafan rahat olsun.

Eee nerede yas kac sorusu ???:KK70:
Arkadas dayanamayip cevaplamis :KK22:

Mantar oldugunu dusunmuyorum bacim...
Mantar olunca beyaz sut curugu gibi birset oluyor genellikle...
Et parcasi dusundurucu parca alip patolojiye gonderebilirler...
Ayrica boyle durumlarda agri olmasinin iyiye isaret oldugunu soylerler... (ne kadar dogru bilemiyorum tabi)
Gecmis olsun ...
Umarim onemli birseyin yoktur ♥♥♥
Cok teşekkür ederim. Evet parca aldiklarini falan okudum. Insalah onemli bir sey yoktur.

İnternette buna benzer bişey okumuştum bazi insanlarda orda bir et parçasi olabiliyormus yağ bezesi gibi. İlişkiye girene kadar farkedilmiyormuş. Ağri yaptigi da yaziyordu. Bir arattir istersen googla da
Ben bu ay hissettim sadece. Eminim ki sadece bu ay oldu.. baktim ve rahmin assagi inmis olabilecegi ihtimaliyle karsilastim..
yok canim zannetmem niye insin ki
Olabiliyormus öyle.
canım vajina girişinde deyince iç dudak kısmımı?ilk evlendiğimde benimde olmuştu.2 gün sonra geçmişti.çok acıyordu ama akıntı yoktu
Evet, ic dudak kismi. 1 yillik evliyim ve yeni bu ay oldu.
İlişki esnasında varlığını hissettiriyor mu?

Evet, bugün hissedip kendimi kontrol ettigimde fark ettim. Dokundugumda hissettigim tüm agri ve kasintinin ordan geldigini anladim

Back