• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Fikirleriniz çok önemli!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Oruk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Oruk

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2014
4
0
6
34
Ankara
Merhaba anneler

Ben hem bir anne hemde bir matematik öğretmeni adayıyım.
Çocukları çok sevdiğim için (2 kızım bir oğlum var) alan araştırma projesi dersinde

farklı çocuklarımızın öğretmenleri tarafından fark edilebilmesi ,
onların hareketlerinin önyargılarla değerlendirilmemesi, yaftalanmaması adına öğretmen adaylarının hazırbulunuşluk düzeylerini arttırmayı hedefleyen bir konu seçtik.
Bizim ki okyanus da bir damla hükmünde belki ama yine de vicdanlara birşeyler hissettirebilmek öğretmen adaylarımızı bu konuda bilgilendirebilmek derdimiz.

O kadar okudum ki annelerin bu konuda hassasiyetlerini fedakarlıklarını biliyorum.Ama maalesef sizler gibi bilinçli olmayan çocuklarını bile farkedemeyen ailelerde var. İşte bu noktada öğretmenlere de büyük görev düşüyor.

Sizdem ricam ister dikkat eksikliği ister otizm ister hiperaktivite sıkıntısı ister sosyal iletişim sıkıntısı ister öğrenme güçlüğü çeken çocukların annesi olun fikirleriniz çok ama çok önemli bizim için.

Öğretmen adaylarına neler söylemek istersiniz? Onlardan beklentileriniz ve istekleriniz nelerdir ?
veya sizi anlama yolunu seçmeyen öğretmenlerle yaşadıklarınız nelerdir? Sizler soruları istediğiniz şekilde çoğaltabilirsiniz.

Fikirleriniz şahıs belirtilmeden yazılacaktır.Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Back