Fikirlere ihtiyacım var

Etik olarak soruyorsanız gayet haklısınız bence. Ama bu konuları avukatınızla görüşün, ondan fikir alın. Çekişmeli boşanma kolay değil

kendisinin sapık olduğunu asla kabul etmemekle birlikte benim olmayan şeyleri varmış gibi kabul etmekle vs suçluyor elimde avukatım tamam bu kanıt yeterli dediği bir görsel yok ,kendimi de tam ispatlayabilmiş değilim ,ve çocuğum da babasına o kadar bağlı ki bir gün konuşmasa telefonda babamla konuşamadım diye mutsuz oluyor.Her şeyin üstüne ben de çok ama çok yorgunum.Tüm bu olanlarda niye benim başıma geldi yi bırakalı çok oldu ama karşı tarafa mükafat gibi keyif üstüne keyif yaparken yine yıpranan benim bu gerçekten çok adaletsiz

Evet haklısın ama hayat adil değil güzel bacım, önce bunu kabullenmekle başla...

Şu an daha düzenin oturmadı , zor şeyler yaşadın yorgunsun çok iyi anlıyorum...

Ama çoğu bitti azı kaldı, şimdi kafanı topla, akıllıca davran. Bakım parası, eğitim ücreti filan demişsin zaten kabul etmemiş it , belli ki yokuşa sürecek.

Sen anlaşmalı boşanmak için önce alttan al, madem eğitim ortak, diğer masraflar bende, bari guvencem olsun diyerek usulünce evin tam tapusunu iste, nafakayi yüksek tutmaya bak, gerekirse pedofili durumunu işyerinde sosyal medyada ifşa etmekle tehdit et ama cekismeliye girmeden evi kurtarıp kurtul bu ucubeden...

Son düzenleme:
E adam evi bırakıp gitmiş. Çocuğun giderlerini de eşit derecede karşılayacak bence gayet makul. Babalık görevi içinde zorla yaptırılmaz. İçinden geliyorsa yapar gelmiyorsa yapacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…