• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlere acigim

procter

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2024
4
0
1
33
Merhaba cok bunaldigim icin ve bir cikmazda oldugum icin farkli goruslere fikirlere danismak istedim.yurtdisinda yasiyorum ailemden uzagim anlatacagi derdimi paylasacagim kimsem yok esimle aramizdaki problemler dahada buyuyor . Kendisinin huyu kusme darilma mizmizlanma yemin ediyorum biktim hakli haksiz kusuo konusmuyor buda yetmezmis gibi cocugumuzlada muhattap olmuyor ufak birseyde bile tartisma cikabiliyor cocugum icin uzuluyorum artik son noktadayim herseyime laf soyleyen kendisine laf ettirmeyen bir bireyle evliyim cozum sizce bosanmakmi ? Uzaklasmalimiyiz cocugumla ? Vahim durumdayim sanirim cikisi yok..

Siz çalışıyor musunuz orada? Bir işiniz mesleğiniz var mi? Eşinize mi baglisiniz?
Kırıcı düşünmeden konuşan biri misiniz? Eşiniz neye kusuyor

Merhaba cok bunaldigim icin ve bir cikmazda oldugum icin farkli goruslere fikirlere danismak istedim.yurtdisinda yasiyorum ailemden uzagim anlatacagi derdimi paylasacagim kimsem yok esimle aramizdaki problemler dahada buyuyor . Kendisinin huyu kusme darilma mizmizlanma yemin ediyorum biktim hakli haksiz kusuo konusmuyor buda yetmezmis gibi cocugumuzlada muhattap olmuyor ufak birseyde bile tartisma cikabiliyor cocugum icin uzuluyorum artik son noktadayim herseyime laf soyleyen kendisine laf ettirmeyen bir bireyle evliyim cozum sizce bosanmakmi ? Uzaklasmalimiyiz cocugumla ? Vahim durumdayim sanirim cikisi yok..

Kusme huyu olan biri hic cekilmez. Yetmezmis gibi cocugunuza bile ayni seyi yapiyormus. Siz olsaniz boyle bir baba ile ayni evde yasamak istermiydiniz kendinize bunu sorun. Cozum ariyorsunuz ama bunu esinizle konusmussunuzdur zaten. Insanlar degismez. Degisebilseydi bu gun bu konuyu acmis olmazdiniz zaten. Esiniz terapiye ikna olur mu? Olmazsa son care terapi deneyin. Onu da kabul etmezse yapacak bir sey yok gibi gorunuyor. Ya boyle kabul edip yolunuza devam edeceksiniz ya da bir daha mi dunyaya gelecegim deyip yolunuza bakacaksiniz.

Bence çift terapisi almalısınız, adam nerde nasıl davranacağını bilmiyor.

Küsmek nedir ya koskoca insanlar. Bazı insanlar var ki kadın erkek farketmez gölgesi ile bile kavga edip küsüyor. Huyları böyle değişir mi bilmem. E ömürde geçmez. Ya karşına al adam akıllı konuş ya da ufaktan yoluna bak.

Erkekler ve kadınlar yer değiştirmiş,erkekler piremses olmuş. Bütün kadınların şikayeti bundan ibaret. Üzülüyorum ve yeniden evlenmek korkunç bir düşünce gibi geliyor. Konu sahibi mutsuz olduğun yerde durmamalısın bence,tek çocukla dünya turuna bile çıkılır.

Terapiste gitmeyi onerdim sen git dedi kapatti konuyu tartismalar often poften sebebler sebeb bende olabilirim tabi hatami insan gibi konusarak cozmek yerine kabuguna cekiliyor bu durum cekilmez hal aldi kaldiramiyorum artik busebeble bende karsilik vermeye basladim haliyle. Malesef burda calismiyorum fakat burda tek basimada idame edemiyorum hayatimi ona bagimliyim bir cok kez konusmayi denedim cabaladim fakat hep kendini hakli goren egeoist kendisi iyiyse cok iyi kotuyse herkeze kotu dusunuyorumda ben alismisim bu duruma evliligimiz boyunca fakat 3 yasindaki bebeye karsi bu kadar sessiz soguk olmasi beni yikti bitirdi ona cok uzuluyorum ben bittim ya

Merhaba 🌞 ne kadardır evlisiniz? Ne kadar suredir yurtdışında yaşıyorsunuz? Çalışıyor musunuz? Eşiniz sorunlarını içine atan biri olabilir, paylaşmadığı için de sorunlarınızı kendi içinde çözmeye, bunun icin de sizden uzaklaşma yöntemi olarak sessizleşmeyi kullanıyor olabilir. Benim eşim böyleydi en azından. Ama şu an eşiniz değil konu sizsiniz. Sizin içinde bulunduğunuz durum. Eşinizle iletişim probleminiz olduğu için kendinizi daha çaresiz ve yalnız hissediyorsunuz ve sorunlar daha çok gözünüzde büyüyor. Bu iletişim problemi çözümsüz değil diye düşünüyorum tabi her ikinizin de bu problemi çözme isteğiniz dahilinde. Bir çift terapisi ya da bireysel terapilere başvurmayı düşündünüz mu acaba? İse yarayabilir.

Terapiste gitmeyi onerdim sen git dedi kapatti konuyu tartismalar often poften sebebler sebeb bende olabilirim tabi hatami insan gibi konusarak cozmek yerine kabuguna cekiliyor bu durum cekilmez hal aldi kaldiramiyorum artik busebeble bende karsilik vermeye basladim haliyle. Malesef burda calismiyorum fakat burda tek basimada idame edemiyorum hayatimi ona bagimliyim bir cok kez konusmayi denedim cabaladim fakat hep kendini hakli goren egeoist kendisi iyiyse cok iyi kotuyse herkeze kotu dusunuyorumda ben alismisim bu duruma evliligimiz boyunca fakat 3 yasindaki bebeye karsi bu kadar sessiz soguk olmasi beni yikti bitirdi ona cok uzuluyorum ben bittim ya
Evet, bebeğinize karşı en azından böyle olmamalıydı. Ya bebeğinizle kendinize meşguliyetler bulacaksınız ya da uzaklaşmayı deneyebilirsiniz. Ama iletişime kapalı ve çözüm odaklı olmayan birinin bunlarla düzeleceğini sanmıyorum, üzgünüm. Arkadas çevreniz var mı? Biraz uzaklaşıp kafanızı toplasanız, size de bebeğinize de iyi gelebilir

Evet, bebeğinize karşı en azından böyle olmamalıydı. Ya bebeğinizle kendinize meşguliyetler bulacaksınız ya da uzaklaşmayı deneyebilirsiniz. Ama iletişime kapalı ve çözüm odaklı olmayan birinin bunlarla düzeleceğini sanmıyorum, üzgünüm. Arkadas çevreniz var mı? Biraz uzaklaşıp kafanızı toplasanız, size de bebeğinize de iyi gelebilir
Malesef yok hicbirseyim yok cok tekim sakinlessin kafasini toparlasin doye saatlerce cocugumla disarda dolasiyorum ya cok uzuldugum bir sey babacim benimle neden konusmuyorsun dedi cocuk ya iyi buyutmeye calisiyorum en azindan deniyordum ama boyle olmasi cocuk psikoljisinde nasil etki birakti dusundukce dahada yikiliyorum. Esime diyorumki gidelim biz ozaman turkiyeye annemin babamin yanina git diyor inanirmisiniz gelsem arayip sormaz gonlumu almaya calismaz ikna etmekle ugrasmaz bile taniyorum bu adami birakip gidemiyorum

Hangi ülkedesiniz? Kaç yıldır oradasınız? Yaşadığınız ülkenin dilini biliyor musunuz? Mezuniyetiniz nedir?

Malesef yok hicbirseyim yok cok tekim sakinlessin kafasini toparlasin doye saatlerce cocugumla disarda dolasiyorum ya cok uzuldugum bir sey babacim benimle neden konusmuyorsun dedi cocuk ya iyi buyutmeye calisiyorum en azindan deniyordum ama boyle olmasi cocuk psikoljisinde nasil etki birakti dusundukce dahada yikiliyorum. Esime diyorumki gidelim biz ozaman turkiyeye annemin babamin yanina git diyor inanirmisiniz gelsem arayip sormaz gonlumu almaya calismaz ikna etmekle ugrasmaz bile taniyorum bu adami birakip gidemiyorum
-Gidelim biz o zaman
_Git diyor
İnanirmisiniz gitsem arayıp sormaz gönlümü almaya çalışmaz ikna etmekle uğraşmaz
Zaten kalmanızı gidince donmenizi isteyen biri yok.Neye ikna edecek sizi.Bikinda gidin diye uğraşıyor.Bu adam terapiye gitmez bunun saygısı sevgisi bitmiş.Uzatmalari oynuyorsunuz siz gerçeği kabul edene kadar.Cok üzgünüm yorumum bu

-Gidelim biz o zaman
_Git diyor
İnanirmisiniz gitsem arayıp sormaz gönlümü almaya çalışmaz ikna etmekle uğraşmaz
Zaten kalmanızı gidince donmenizi isteyen biri yok.Neye ikna edecek sizi.Bikinda gidin diye uğraşıyor.Bu adam terapiye gitmez bunun saygısı sevgisi bitmiş.Uzatmalari oynuyorsunuz siz gerçeği kabul edene kadar.Cok üzgünüm yorumum bu
Öyle gorunuyor malesef biraz uzaklasmakta iyi gelir belkide bilmiyorum seviyorumda uzuluyorum cok kendimi sucluyorum hep benim yuzunden benim yuzumden ama degil farkindayim ama degilimde sanirim ben bittim..

Kendi yaptığım yoruma üzüldüm bende.Yazdiklarinizdan böyle bir yorum yaptım.Lutfen ben bittim diye düşünmeyin Allah büyüktür bir yerden bişey biterse diğer yerden daha iyi birşeylerde olur.Sizin ne suçunuz olabilir siz elinizden geldiğince siz bozmadiginiz halde bide uğraşmış siniz.Kendinizde hata aramayın lütfen

Back
X