• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir verir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi oz81
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oz81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
381
31
123
arkadaşlar ben mutfak masa ve sandalyesi almayı düşünüyorum
ama mutfağım küçük ve dikdörtgen kare masa uygun olabilir fakat fazla tuzlu olmasını istemiyorum bana resim gönderir misiniz fikirlerinize ihtiyacım var:sm_confused::sm_confused:

canım manisada oturuyosun galiba izmire gelme fırsatın olursa forum bornavada ikea var orda çok pratik katlanabilen çok kullanışlı masalar var fiyatlarıda öle uçuk değil tavsiye ederim

ewet oraya gidiyorum ama sanki orasının ürünleri çok basit duruyo gibi ama tavsiyeni değerlendireceğim teşekkürler...

KaÇ kıŞı bakmıŞ sadece 1 kıŞı fıkır verdı aŞkolsun yanı...

Mutfağın küçükse kare ve açılabilir bir masa almanı öneririm.

Son düzenleme:
ıkea ya bakabilirsin diyecektim ama ürünlerini beğenmediğini söylemişsin,özellikle mutfak masalarından çok memnun olan arkadaşlar var cnm.

Mutfağım küçük demişsin,o zaman ahşap ,her iki yanı katlanıp küçülen,sandalyeleride aynı şekilde kapanıp küçülebilen bir takım alabilirsin

katlan&

http://www.spotesya.com/125xL.jpg için Google Görsel Sonuçları

27.jpg

YEMEK-MASASI-SETI-1-MASA-4-SANDALYE-HESAPLI__21663208_0.jpg

6770627_76c.jpg

Son düzenleme:
mısracım teşekkür ederim bu modellerin 2. ve4. benim masa ve sandalyelerimre benziyo ama 3. resim değişikmiş..beğendim önerin için teşekür ederim..vereliniortak

Back
X