sayıyla mı dağıtıyolar sizi anlamadım ki -tatlicadiarzu-
vereliniortak bildim bildim küvette kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
soyunup amuda kalksınlar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
YA SİZ NASIL İNSLARSINIZ YA DALGA GEÇİYOSUNUZ SİZE Bİ SORU SORDUM SİZ BUGÜN HANGİSİNİ GİYİYİM HANGİSİNİZİ YAAPYIM FALAN FALAN DİE KONULAR AÇIYOSUNUz bende bişey sormak istedim ama ÖLE Bİ DALGA GEÇMİŞSİNİZ KİMSİNİZ SİZYA DALGA GEÇİYOSUNUZ DİYEBİLRİDİNİZ BANA ARKDAŞINLA YAN YANA SARILARAK FOTO ÇEKLİN GÜZEL OLUR VEYA BAŞKA BİŞEY AKLINA DHAA DEĞİŞİK BİŞEY AMA YOK AMUDA KALK YOK GURBANIN SÖLEDİĞİ SÖZ HİÇ BİŞEY BİŞEY DEMİORUM SİZE
YA SıZ NASIL ıNSLARSINIZ YA DALGA GEÇıYOSUNUZ SıZE Bı SORU SORDUM SıZ BUGÜN HANGıSıNı GıYıYıM HANGıSıNıZı YAAPYIM FALAN FALAN DıE KONULAR AÇIYOSUNUz bende bişey sormak istedim ama ÖLE Bı DALGA GEÇMıŞSıNıZ KıMSıNıZ SıZYA DALGA GEÇıYOSUNUZ DıYEBıLRıDıNıZ BANA ARKDAŞINLA YAN YANA SARILARAK FOTO ÇEKLıN GÜZEL OLUR VEYA BAŞKA BıŞEY AKLINA DHAA DEĞıŞıK BıŞEY AMA YOK AMUDA KALK YOK GURBANIN SÖLEDıĞı SÖZ HıÇ BıŞEY BıŞEY DEMıORUM SıZE
sizden tek bir ricam vardı bugüne kadar fotoğrafçıda hiç bir arkdaşınızla foot çekildimediniz çekildiniz pzoları sölesyedin işte ben yan durdum arkdaşım başka bişey yaptı veya başka bişey dalga geçtinzde noldu başınınız göğemi eerdi lütfen bu konuyu silerimisniz
YA SİZ NASIL İNSLARSINIZ YA DALGA GEÇİYOSUNUZ SİZE Bİ SORU SORDUM SİZ BUGÜN HANGİSİNİ GİYİYİM HANGİSİNİZİ YAAPYIM FALAN FALAN DİE KONULAR AÇIYOSUNUz bende bişey sormak istedim ama ÖLE Bİ DALGA GEÇMİŞSİNİZ KİMSİNİZ SİZYA DALGA GEÇİYOSUNUZ DİYEBİLRİDİNİZ BANA ARKDAŞINLA YAN YANA SARILARAK FOTO ÇEKLİN GÜZEL OLUR VEYA BAŞKA BİŞEY AKLINA DHAA DEĞİŞİK BİŞEY AMA YOK AMUDA KALK YOK GURBANIN SÖLEDİĞİ SÖZ HİÇ BİŞEY BİŞEY DEMİORUM SİZE
sizden tek bir ricam vardı bugüne kadar fotoğrafçıda hiç bir arkdaşınızla foot çekildimediniz çekildiniz pzoları sölesyedin işte ben yan durdum arkdaşım başka bişey yaptı veya başka bişey dalga geçtinzde noldu başınınız göğemi eerdi lütfen bu konuyu silerimisniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?