• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir verir misiniz??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Var ya,cevaplarınıza gülmekten öldüm,
buradakiler de tip tip bakıyorlar,
bu kadına ne oldu diye,,
Konu sahibi arkadaşım,bu konu ne Allahaşkına,
yani gerçekten normal değil ya..

sayıyla mı dağıtıyolar sizi anlamadım ki -tatlicadiarzu-

vereliniortak bildim bildim küvette kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

soyunup amuda kalksınlar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

popolarına kaş göz cizip birine duvak diğerine sakal bıyık taksınlar kaydirigubbakcemile2
görenler ahaa iloşlan tca evlenmiş desin opuyorumnanaktan

oda olur kurbik daha ilginç olur
ömrü boyunca unutmazlar
hafızalarını kaybetseler de bunasalarda unutmazlar :delphin:

ben de bi konu açmak istiyorum kızlar
akşama kaynanama gidiyorum orada nası otursam bi fikir verin noooolur çok çaresizim diye :roflol:

çocuk bikini kızda mayo giyip çektirsin asla unutulmayacak bir poz olur torunlarına bile gösterirler töbe töbe
kızlar kusura bakmayın ama böyle saçma bir soruya böyle saçma bir yanıt geldi aklıma

YA SİZ NASIL İNSLARSINIZ YA DALGA GEÇİYOSUNUZ SİZE Bİ SORU SORDUM SİZ BUGÜN HANGİSİNİ GİYİYİM HANGİSİNİZİ YAAPYIM FALAN FALAN DİE KONULAR AÇIYOSUNUz bende bişey sormak istedim ama ÖLE Bİ DALGA GEÇMİŞSİNİZ KİMSİNİZ SİZYA DALGA GEÇİYOSUNUZ DİYEBİLRİDİNİZ BANA ARKDAŞINLA YAN YANA SARILARAK FOTO ÇEKLİN GÜZEL OLUR VEYA BAŞKA BİŞEY AKLINA DHAA DEĞİŞİK BİŞEY AMA YOK AMUDA KALK YOK GURBANIN SÖLEDİĞİ SÖZ HİÇ BİŞEY BİŞEY DEMİORUM SİZE

YA SİZ NASIL İNSLARSINIZ YA DALGA GEÇİYOSUNUZ SİZE Bİ SORU SORDUM SİZ BUGÜN HANGİSİNİ GİYİYİM HANGİSİNİZİ YAAPYIM FALAN FALAN DİE KONULAR AÇIYOSUNUz bende bişey sormak istedim ama ÖLE Bİ DALGA GEÇMİŞSİNİZ KİMSİNİZ SİZYA DALGA GEÇİYOSUNUZ DİYEBİLRİDİNİZ BANA ARKDAŞINLA YAN YANA SARILARAK FOTO ÇEKLİN GÜZEL OLUR VEYA BAŞKA BİŞEY AKLINA DHAA DEĞİŞİK BİŞEY AMA YOK AMUDA KALK YOK GURBANIN SÖLEDİĞİ SÖZ HİÇ BİŞEY BİŞEY DEMİORUM SİZE

sorduğun soru normal bir sorumu arkadaşım
allah aşkına bir düşün yahu
bugün ne giyeyim saçımı nasıl yapayım gibi sorularla bir mi tutuyorsun
orda bir kaç seçenek var insanlar fikirlerini söylüyor yorum yapıyor
burda nasıl fikir vercez
nasıl poz verelim
bu soruya nasıl cevap verilir???
yapma yahu
hadi yerleri değişelim konu sahibi değilde yorum yapanlardan biri ol
böyle bir konuya nasıl yorum yapardın sen yaz bizde nasıl yorum yazılır fikir verilir senden öğrenelim -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

seninki bir anket değil
çoktan seçmeli bir durum yok
ortada abidik gubudik bir soru var bide kalkmış yorumları beğenmiyorsun
ne bekliyordun cicim :1ninca:

YA SıZ NASIL ıNSLARSINIZ YA DALGA GEÇıYOSUNUZ SıZE Bı SORU SORDUM SıZ BUGÜN HANGıSıNı GıYıYıM HANGıSıNıZı YAAPYIM FALAN FALAN DıE KONULAR AÇIYOSUNUz bende bişey sormak istedim ama ÖLE Bı DALGA GEÇMıŞSıNıZ KıMSıNıZ SıZYA DALGA GEÇıYOSUNUZ DıYEBıLRıDıNıZ BANA ARKDAŞINLA YAN YANA SARILARAK FOTO ÇEKLıN GÜZEL OLUR VEYA BAŞKA BıŞEY AKLINA DHAA DEĞıŞıK BıŞEY AMA YOK AMUDA KALK YOK GURBANIN SÖLEDıĞı SÖZ HıÇ BıŞEY BıŞEY DEMıORUM SıZE

Canım..belkide kendini yeterince ifade edemedin..
Sorununu hallettin mi peki
Konunun devam etmesi gerekiyor mu?
Arkadaşlar açılan konuya lütfen konuyla ilgili saygı çerçevesinde paylaşımlar yapalım..a.s.

sizden tek bir ricam vardı bugüne kadar fotoğrafçıda hiç bir arkdaşınızla foot çekildimediniz çekildiniz pzoları sölesyedin işte ben yan durdum arkdaşım başka bişey yaptı veya başka bişey dalga geçtinzde noldu başınınız göğemi eerdi lütfen bu konuyu silerimisniz

sizden tek bir ricam vardı bugüne kadar fotoğrafçıda hiç bir arkdaşınızla foot çekildimediniz çekildiniz pzoları sölesyedin işte ben yan durdum arkdaşım başka bişey yaptı veya başka bişey dalga geçtinzde noldu başınınız göğemi eerdi lütfen bu konuyu silerimisniz

sen zaten sorunun cevabını biliyormuşsun
arkadaşın yan duracak sen kaş göz yapcan o bakcak sen yere bakcan vs vs vs
bak sormana bile gerek yokmuş
konuyu kötü içerikten modlara bildir kilitlesinler
yukarda konunun en başında umarım yardımcı olmuşumdur bu defa yerimseniben

Sakin ol arkadaşım.
Sorun sana göre normaldir belki ama biz şaşırdık demek ki.
Duymamışız daha önce.
Pozunu istediğin şekilde ver yoksa kime ne yani.

Arkadaşlar..konu sahibi arkadaş konusunun devam etmesini istemiyor
Sanırım sorununu halletmiş
Lütfen konuyla ilgili yorumlarımızı sürdürmeyelim
Artık hiç bir anlamı yok a.s.

Konu sahibinin isteği üzerine kapatılmıştır..a.s.

Back