Fikir verir misiniz (satın almak istediğim ev ile ilgili)

Canım bence 140 cok iyi bi fiyat binanın yaşı cok degilse tabi..

140 bine ev alıp 30 40 lirada masraf yapmak size hemen hemen 180 bine mal olucksa neden sıfır bina almayıp 40 yıllık binayı adam etmeye çalışıyorsunuz ki? Hakkınızda hayırlısı olsun

Ben eski bi ev aldım izmir küçükparkta ay üstten akar,alta akar çatı akar. Sayaç bozulur. bi daha mı tövbe. Neyse öğrenci bol da iyi kira getiriyor.yoksa eski ev iş değil.

Ankara Yenimahalle demetevler
DEMETEVLERDE HER YER CADDE BENDE ORAYI COK IYI BILIYORUM.ZATEN OTURDUGUN MÜHİTMİŞ BİLYORSAN ÇEVRESİNİ İÇİNE SİNİYORSA AL TABIKI YENI BUYUK BALKONLU BINALAR YENIMALLE BATIKENT ERYAMAN ÇEVRESİNDE 200-300 BİN ARASINDA DURUMUN YOKSA AL CANIM NE DIYELIM HAYIRLI OLSUN.
NOT: DEMETEVLERE GIRINCE HEMEN ARDIMA BAKMADAN KACMAK ISTİYORUM. MERKEZI OLDUĞU İÇİN KALABALIK GURULTU HER YER INSAN BEN SEVMIYORUM....

herzaman eski evlerden nefret ederim..
tayin nedeniyle ev taşımak zorunda kaldım. bu düşüncemi kırıp, işe yakın diye eski ev tuttum, gerçekten derdi bitmiyor.. yaparsın edersin, eksiğini giderirsin bitmiyor ama..

Eski evlerden mefret ediyorum. 40 yil ne demek yahu? Kötü enerjiye de inaniyorum acikcasi çünkü o evde daha once oturanlar nasillardi, kavga ederler miydi, beddua ederler miydi cok onemli benim icin.
O yuzden hep oturacagim ev sifir olsun isterim. Zaten tadilatla falan da ugrasilmaz ki. Hep bir sorun cikar.
Yeni ev tercih edin derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…