- 15 Mart 2011
- 5.637
- 12.691
-
- Konu Sahibi VuslataDair
Teşekkür ederimhayırlı olsun öncelikle..
cadde üzerinde demişsiniz inşallah otoban yada anayol üzerinde değildir.
bu arada bina kaç yaışında.. çokta eski ise biraz daha sabredin derim çünkü eski binanın derdi bitmez..
bu arada binalar o kadar pahalındı mı? biz geçen yıl sıfır 165 e almıştık
Ankara Yenimahalle demetevler140'a 3+1 nerede buldunuz ya .. semt neresi? Şehir neresi?
Valla benim için konum çok önemli.. ev alırken hep ilerisini düşünürüm..
Ankara 110 metrekare kombiliŞehir nere? Ev kaç m2? Kombili mi?
mutfak dolapları evin içindeki kapılar wc banyo ayrıca yer döşemeler değişecek bu haliyle oturtulmaz yapısız derken ki kastım buYapısız derken? Onu anlamadım.
Asansör olmamasına takılırım ben, bu birincisi.
Ev çok mu eski?
Eski ve bakımıyla tamam.
Ama içeri girince sizi önce rutubet kokusu karşılıyorsa yine para yatırmayın derim.
Sağlamlığıyla ilgili nasıl bilgi sahibi olacaksınız bilemiyorum.
Gönül tabii ki sıfır daire istiyor ama o kadar kolay değil.
Apartman içi, konumu içinize sinsin, evin içi yaptırılır.
Çok sağolun bende sizibn gibi düşünüyorumEğer bina çok çok eski kısaca sorunlu bir bina değilse ve ev gerçekten içinize sindiyse niye almayasınız ki? Yani gücünüz sıfır bir ev almaya yetmiyorsa bu evi alıp maddi durumunuz el verdiğince yavaş yavaş içini yaptırabilirsiniz. Facebookta dekorasyon sayfalarında çok görüyorum bu şekilde evler hani sıfır değil ama içini öyle bir yaptırmışlar ki sıfırdan bir farkı yok. Bakarsanız bağ bakmazsanız dağ olur derler ya aynı o misal. İçini yaptırarak sıfır alınmış gibi bir daire elde edebilirsiniz hem de her şey sizin zevkinize göre olmuş olur tamamen. Binadan ve konumundan eminseniz düşünmeyin bence çok fazla.
Metrekare çok iyi ankara ve eski ev için. Ama şöyle bir şey Söyleyeyim, bizim evi ilana 100 m2 falan demişler 3+1. Eve bi geldik küçük. Ölçtük 85 m2Ankara 110 metrekare kombili
hayırlısı olsun bizde arıyoruz sıfır buyuk ama malesef bulamıyoruz akrabalar az yardımcı olmaz anca cırcır, 16 sene asansorsuz 5. katta oturdum evlendım sımdı kı evım kıra ve asansorlu sor bana bınıyormuyum hayır uc gunde bır bırı kalıo asansorde merdıvene talım. :)Merhabalar
Iki yıldır ev arıyorum en çok içime sinen bu oldu
Cadde üstü benim doğma büyüme oturduğum muhitte 6 katlı binanın 3. Katı yapısız ve asansörsüz ama yeri odalar ve konumu çok şahane 3+1 ön cephe ve 2 cephe açık önüne bina gelme şansı yok park manzaralı 150 den 140 a indi pazarlıkla
Akrabalarım büyük al sıfır daire al diyorlar ama onlar 300 bin ve gücüm yetmez bunu yaptırdığımda çok guzel olacak eminim fikir verir misiniz lütfen
O ev size 200bine malolur bu bahsettiklerinizle aşağı yukarı. Eski binaymiş ama asansörü yoksa o asansör uzun bir süre yapilmayabilir belliki ödemeyen birileri var. Asansör önemli, 3.kat alışveriş yaptığınizda taşımak dert,bebek varsa arabasını indir çıkart dert. Siz bilirsiniz ama o masrafı eski binaya yapacağıniza daha yeni bir binadan tercih edebilirsiniz. Zaten eski binalarda tesisat vb sorunlarda yaşanıyor sıklıkla.Y
mutfak dolapları evin içindeki kapılar wc banyo ayrıca yer döşemeler değişecek bu haliyle oturtulmaz yapısız derken ki kastım bu
Asansör yeri var parası toplanmış yaptırılacakmış
Kesinlikle rutubet yok
Mutfak gerçekten çok küçük mesela yemek masası sığmaz ince uzun yapılmışMetrekare çok iyi ankara ve eski ev için. Ama şöyle bir şey Söyleyeyim, bizim evi ilana 100 m2 falan demişler 3+1. Eve bi geldik küçük. Ölçtük 85 m2diğer baktığımız evlerde de m2 hep şişirilmişti. Bir de ben kurtuluştayım, evler hep eski ve küçük. Ama şişiriyorlar. O yüzden bi metre alıp oda oda ölçün, almadan ne alıyor olduğunuzu bilin.
Bizim ev de ara kat Güney cephe. Güneyde zâten rutubet mutubet olmaz. Ama eski binalarda, bizimki 20 yaş, alt yapı sorunu oluyor, biz bütün tesisatı baştan aşağı yeniledik, ama binanınki eski olduğundan 2 gün açılmayan musluktan paslı akıyor. Bunlar çok sıkıntı bence. Bunu en iyi lavabo klozette falan su akış yerinde sarı çizgi olup olmamasıyla anlaşılır ev boşsa.
Fiyat çok uygun, metrekare Dediğiniz gibiyse çok iyi. Bence ideal. Alınabilir. evde koltuk mutfak ve yatak odası yerleşimi için iyi mi iyice gözden geçirin. Büyük gardolap sığmayabiliyor. Koltuklar sığmayabiliyor.