- Konu Sahibi Ferda_sayan
Seven insan sevdiğini her şartta beklemez mi beklemesi gerekmiyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu senin konuşmanla olcak bişi değil bence ailenin karşısına böyle bi konuşma için çok zor eğer nişanlınada kendinede güveniyosan bunu nişanlının ailesi konuşmalı ne biliyim hani hayırlı iş uzamaz biz hep çocukların arkasındayız bi koymak gerek gibisinden. Çünkü tamam seneye olsun bi sene beklenir ama seneye olcağının garantisi ne ?Canım bende hiç bir zaman pes etmeyi düşünmüyorum. Nişanlım yılda iki üç kez gelebileceğini en baştan konuşmuştu ancak ben atlatabiliriz diye düşünmüştüm. Şimdi geldiğimiz noktada buluşup görüşememek çok büyük sıkıntı haline geldi. Aramızdaki iletişim nerdeyse kopma noktasında. Ve ben aileme durumu nasıl anlatacağım bilmiyorum zaman zaman telefondaki tartışmalarımızı ailemde duyuyor.
Nişanlımın ailesi bu konuda ailemle uzun uzun konuştular ama en sonunda tatsızlık çıkmaması için ailesi çok fazla zorlamadı ve ucu açık kaldı nişanlım bu noktadan sonra bu senin konuşman gereken bi konuydu benim ailem gelmeden senin konuşman gerekiyordu dedi ve bana yüklenmeye başladı. Nişanlım sevgime sahip çıkmadığımı düşünüyor babamı benden daha iyi kimsenin tanıyamayacağını söyleyip benim ikna etmemi bekliyor. Ben nişanlıma beraber konuşalım istersen dedim ama ona da yanaşmıyor.Bu senin konuşmanla olcak bişi değil bence ailenin karşısına böyle bi konuşma için çok zor eğer nişanlınada kendinede güveniyosan bunu nişanlının ailesi konuşmalı ne biliyim hani hayırlı iş uzamaz biz hep çocukların arkasındayız bi koymak gerek gibisinden. Çünkü tamam seneye olsun bi sene beklenir ama seneye olcağının garantisi ne ?
Uzlaşmaya gidilmeli bi şekilde çünkü zor böyle bi durumda yıpranırsınız nişanlında arada kaldığını görüp desteğini çekmemeli bilmiyorum ya zor gerçekten ama keşke nişanlanmayı biraz daha geç yapsaydınız söz nişan olunca insan daha aceleci oluyo heleki ailesinin yanında olmayıp uzakta yalnızsa bi düzen kurmak istiyorlarNişanlımın ailesi bu konuda ailemle uzun uzun konuştular ama en sonunda tatsızlık çıkmaması için ailesi çok fazla zorlamadı ve ucu açık kaldı nişanlım bu noktadan sonra bu senin konuşman gereken bi konuydu benim ailem gelmeden senin konuşman gerekiyordu dedi ve bana yüklenmeye başladı. Nişanlım sevgime sahip çıkmadığımı düşünüyor babamı benden daha iyi kimsenin tanıyamayacağını söyleyip benim ikna etmemi bekliyor. Ben nişanlıma beraber konuşalım istersen dedim ama ona da yanaşmıyor.
Uzlaşmaya gidilmeli bi şekilde çünkü zor böyle bi durumda yıpranırsınız nişanlında arada kaldığını görüp desteğini çekmemeli bilmiyorum ya zor gerçekten ama keşke nişanlanmayı biraz daha geç yapsaydınız söz nişan olunca insan daha aceleci oluyo heleki ailesinin yanında olmayıp uzakta yalnızsa bi düzen kurmak istiyorlar
Malesef ki bu konuda duygusal bakamıyolar daha soğukkalılar gerektiğinde ararım gerektiğinde giderim mantığı.hayatının merkezinde sen varsın herşeyi sana endeksli seninle evlenicek bekar evi değil bi aile evi olucak eve geldiğinde hafta sonu olduğunda bugünü nasıl geçirsem demicek sabah kalktığında bi amacı olucak sen olucaksın çünkü yanında.ama bi taraftada aile :s ama off çok zor şükür ben atlattım inşallah hakkında hayırlısı olsunAynı dediğin gibi nişanlımda uzakta ve senelerdir kendi başına yaşamış ve hayatını düzene koyup ona göre plan yapmanın peşinde beni çok sevdiğini biliyorum izinlerinin bi çoğunda benim yanıma geliyor ailesinin yanına gitmiyor. Ben bu kadar fedakarlık yaparken sen nasıl hiç bir şey yapmazsın diye bana kızıyor ama benim kız evlat olduğumu ve ailemle beraber yaşadığımı ve aileme bağlı yaşadığımı unutuyor
Malesef ki bu konuda duygusal bakamıyolar daha soğukkalılar gerektiğinde ararım gerektiğinde giderim mantığı.hayatının merkezinde sen varsın herşeyi sana endeksli seninle evlenicek bekar evi değil bi aile evi olucak eve geldiğinde hafta sonu olduğunda bugünü nasıl geçirsem demicek sabah kalktığında bi amacı olucak sen olucaksın çünkü yanında.ama bi taraftada aile :s ama off çok zor şükür ben atlattım inşallah hakkında hayırlısı olsun
Dediğinin hepsine katılıyorum ama bu yüzden hayatı bana zindan etmesini anlayamıyorum
İlişkinizin öncesi var sanırım.ve okulun bitti sınava hazırlandın ve beklenicek birşey olmadığını bencillik yaptığını düşünüyo aslında yanında olmayarak kendiside onu yapıyo. Aynı şeyleri inan yaşadım iki sene okulumun bitmesini bekledi 1 senedir sınava hazırlanıyorum ayrı şehirlerdeyiz ve çalışıyo ona görede sınavdan sonra beklememizi gerektirecek bişi yoktu ben uzatmanın acı çektirmenin bi anlamı olmadığını düşünüyorum artık çünkü artık gerçekten bi düzen istiyo bende aynı şekilde
Malesef ki onlar bunu o şekilde yorumluyor.evet doğru değil çünkü ben olsaydım beklerdim diye düşünüyoruz biz.ama o da yine olmazsa üzülcek 1 yıl az gibi gözüksede çok sen sınava hazılanıyosun dershane ev kitaplar ailen misafir akraba derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun ama onlar için farklı heleki sana düşkün çevresi olmayan hayatı ev işden ibaret olan biriyse.Geçen sene sınavım geçsin nişanlanalım bende kazanmış olursam bu yaza düğün diye bir çok kez konuştuk geçen sene çok yüksek bi puan alamadım ama sonuçta nişanlandık ve bir adı var. Daha öncesinde tanışmak isteyen kişiler yüzünden tartışmalar vardı. Şimdi nişanlıyız ve bu sene kpss ye gireceğim inş. yüksek bi puan alır ve atanırım ama eğer alamazsam ailem son olarak seneyede kpssye girmemi ve sonrasında evlenmemizi istiyor bana göre bunu istemeleri son derece normal. Sırf aileme hak veriyorum diye sevgime sahip çıkmamakla itham ediliyorum sence bu doğru mu sonuçta ben işe başlamış olursam evlendiğimizde daha rahat ve refah bir yaşam tarzımız olacak. Ona göre bu sene kpss ye hazırlanmam gayet normal ama sonrası tamamen fuzuli bir bekleyiş.
Benden önceki yaşamını arkadaşları anlattığında biraz şaşırmıştım fazlasıyla sosyal bi insanmış ve bunu bir kaç kez ailesinden de duymuştum. Kendiside bunu pek çok kez dile getirdi sen benim dönüm noktamsın diye. Ve şu an biliyorum ki benimle konuşmadan bana söylemeden kapıdan dışarı adım atmıyor ve istediğim anda görüntülü konuşma açıyor. Ben onun hayatının merkez noktası oldum bunu çok iyi biliyorum.Malesef ki onlar bunu o şekilde yorumluyor.evet doğru değil çünkü ben olsaydım beklerdim diye düşünüyoruz biz.ama o da yine olmazsa üzülcek 1 yıl az gibi gözüksede çok sen sınava hazılanıyosun dershane ev kitaplar ailen misafir akraba derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun ama onlar için farklı heleki sana düşkün çevresi olmayan hayatı ev işden ibaret olan biriyse.
Bence şu sınava kadar ki zamanda birbirinizi üzmeyin kafan rahat gir sınava belkide istediğin gibi geçer bu kadar tartışma boşa olmuş olur. Olmazsada planınızı ona göre yapın önünüze bakınBenden önceki yaşamını arkadaşları anlattığında biraz şaşırmıştım fazlasıyla sosyal bi insanmış ve bunu bir kaç kez ailesinden de duymuştum. Kendiside bunu pek çok kez dile getirdi sen benim dönüm noktamsın diye. Ve şu an biliyorum ki benimle konuşmadan bana söylemeden kapıdan dışarı adım atmıyor ve istediğim anda görüntülü konuşma açıyor. Ben onun hayatının merkez noktası oldum bunu çok iyi biliyorum.
Bence şu sınava kadar ki zamanda birbirinizi üzmeyin kafan rahat gir sınava belkide istediğin gibi geçer bu kadar tartışma boşa olmuş olur. Olmazsada planınızı ona göre yapın önünüze bakın
Bizim ekimde olucakSizin düğününüz ne zaman ?
Bizim ekimde olucak
İnşallah allah mutlu etsin canım. Banada bol bol sabır versin ve yardım etsin.