fikir verin lütfen!!!

oslemurat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
14
0
Merhabalar

ekim 1 de adet oldum hep 2 gün önceye kayardı hiç geriye atmamıştı 28 inde beklerken kasım 3 te adet oldum ileriye attığı için bu ayda 5 de felan olurum diye düşündüm ancak 6 sı bugün ve adet olmadım 1 hafta önce akıntıyla beraber cizgi şeklinde pembemsi bi kan geldi sanırım kandı adet oluyorum zannettim bekledim ama olmadım şimdi test yapmak istiyorum ama negatif çıkarsa diye korkuyorum negatif çıksa bile adetim neden bu kadar geçiktiki

Fikir verin lütfen

Teşekkürler

bir test yap istersen ama çok da umutlanma, ne olur ne olmaz. ben de merak ettim aslında :KK70: umarım hayırlısı olur.

canım yerlesme kanaması yasamıs olabılırsın. hıc bı belırtın warmı kasık agrısı yada bulantı falan? bı test yap derım ben hatta en garantılı sonuc ıcın bı kan verebılırsın. Allah gonlune gore verır ınsallah...

sağ kasığım sanki iğne batması gibi ara sürekli değil ağrı oluyo göğüslerim çok şiş bulantım yok karnım alt kısmı sert adet olucam ondan şiş diye düşünüyodum ama olmadım evet bi test yapmalıyıım galiba hayırlısı neyse o olsun :KK70:

X