• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir verin lütfen. Hamile miyim değil miyim bilemiyorum!

birminisannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
253
717
53
Merhaba. 37 yaşımı bitirmek üzereyim. Eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz. 3 aydır düzenli olarak ovülasyon dönemlerimde ilişkiye giriyoruz. Reglim genelde düzenlidir. 1 2 gün önce ya da sonra olma durumu oluyor ara ara. Bu ay 5 gün gecikti. Tam 5. gün hafif bir kanamam oldu. Yerleşme kanamasını internetten araştırdım ama benimki pek benzemiyor. Sanki daha yoğun gibi. Tecrübem olmadığı için de emin olamıyorum. Regl gecikmesini takiben 4. gün gebelik testi negatif çıktı. Acaba döllenme oldu ama tutunamadı mı? Bu arada olası regl günüm itibariyle sürekli sanki regl olacakmışım gibi ağrım oldu, hala da var. Düşüncelerinizi, tecrübelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum. Sevgiler.

Geç döllenme olabilir bazen testler de yanıltıcı olabiliyor bir kaç gün sonra testi tekrarlayın bence. Yerleşme kanamasına benzemiyor diyorsunuz. Halk arasında üstünü görme de derler bu kanamaya.

Yerlesme kanamasi olsaydi testte cok net gorunurdu aslinda enfeksiyon da olabilir duzenliymis cunku. Yine de tekrarla sokulmezse

Geç döllenme olabilir bazen testler de yanıltıcı olabiliyor bir kaç gün sonra testi tekrarlayın bence. Yerleşme kanamasına benzemiyor diyorsunuz. Halk arasında üstünü görme de derler bu kanamaya.
Sabah olan kanama sebebiyle moralim çok bozuldu, ümidimi kaybettim açıkçası. Ama umarım dediğiniz gibidir. Regl kanaması gibi devam etmezse testi mutlaka tekrarlayacağım.

Yerlesme kanamasi olsaydi testte cok net gorunurdu aslinda enfeksiyon da olabilir duzenliymis cunku. Yine de tekrarla sokulmezse
Enfeksiyon ihtimali aklıma geldi. Çünkü düne kadar hafif akıntım vardı. Ama koku ya da kaşıntı olmadığı için hamile olduğuma yorumladım. Bu sabahki kanama ile de hayal kırıklığı...

Enfeksiyon ihtimali aklıma geldi. Çünkü düne kadar hafif akıntım vardı. Ama koku ya da kaşıntı olmadığı için hamile olduğuma yorumladım. Bu sabahki kanama ile de hayal kırıklığı...
Uc ay olmus daha aslinda ama yasinda var bence doktor kontrolunde takiple denemelisin.

Uc ay olmus daha aslinda ama yasinda var bence doktor kontrolunde takiple denemelisin.
Bu ay da olmazsa mutlaka doktora gideceğim. Yaşımdan dolayı zaten çok zor olacak, farkındayım ama böyle bir durumu da ilk kez yaşıyorum. Hiç 5 gün gecikmem olmamıştı. İster istemez insan hemen hamile olduğunu düşünüyor 😕

Merhaba. 37 yaşımı bitirmek üzereyim. Eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz. 3 aydır düzenli olarak ovülasyon dönemlerimde ilişkiye giriyoruz. Reglim genelde düzenlidir. 1 2 gün önce ya da sonra olma durumu oluyor ara ara. Bu ay 5 gün gecikti. Tam 5. gün hafif bir kanamam oldu. Yerleşme kanamasını internetten araştırdım ama benimki pek benzemiyor. Sanki daha yoğun gibi. Tecrübem olmadığı için de emin olamıyorum. Regl gecikmesini takiben 4. gün gebelik testi negatif çıktı. Acaba döllenme oldu ama tutunamadı mı? Bu arada olası regl günüm itibariyle sürekli sanki regl olacakmışım gibi ağrım oldu, hala da var. Düşüncelerinizi, tecrübelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum. Sevgiler.
Geç döllenme olmuş olabilir ben reglm 8 gün gecikince anca öğrenmiştim. Oda çok küçüktü yani yeniydi öğrendiğimde. Eğer kanamaniz açılmaz da suphelenin bence ama üstüne görme diye bir şeyde var o da binde bir olabiliyor

Geç döllenme olmuş olabilir ben reglm 8 gün gecikince anca öğrenmiştim. Oda çok küçüktü yani yeniydi öğrendiğimde. Eğer kanamaniz açılmaz da suphelenin bence ama üstüne görme diye bir şeyde var o da binde bir olabiliyor
Aslında tavsiye edilen regl gecikmesini takiben 7. gün itibariyle test yapılmasıymış zaten. Sizin dediğiniz gibi henüz çok yeniyken hormonlar aktif olmadığından bazen test algılayamayabiliyormuş. Kanama devam etmezse mutlaka testi tekrarlayacağım. Umarım devamı gelmez.

Hayır. Pedimde hafif bir leke var ama tuvalete gittiğimde tuvalet kağıdına geliyor. İnternet görsellerinden araştırdım. Pek benzetemedim. Lekelenmeden fazlası gibi kağıda gelen.
Benimde 5 gün geçikmişti sizin dediğiniz le aynı oranda kanama vardı test yaptım pozitif çıktı fakat diş gebelik le sonlandı ama aynı durumunu bi yakınım yaşadı o şuan 5 aylık hamile biraz bekle ama mutlaka kan testi yaptır bence

Hayır. Pedimde hafif bir leke var ama tuvalete gittiğimde tuvalet kağıdına geliyor. İnternet görsellerinden araştırdım. Pek benzetemedim. Lekelenmeden fazlası gibi kağıda gelen.
Şimdi sen bugün kanamanın derecesini takip et canım. Yoğunluğuna yoğunluğu önemli. Kanaman geçince tekrar test yap.

Benimde 5 gün geçikmişti sizin dediğiniz le aynı oranda kanama vardı test yaptım pozitif çıktı fakat diş gebelik le sonlandı ama aynı durumunu bi yakınım yaşadı o şuan 5 aylık hamile biraz bekle ama mutlaka kan testi yaptır bence
Sizin adınıza üzüldüm. Umarım sonrasında güzel haberler almışsınızdır. Bana da biraz olsun umut verdiniz. Teşekkür ederim.

Şimdi sen bugün kanamanın derecesini takip et canım. Yoğunluğuna yoğunluğu önemli. Kanaman geçince tekrar test yap.
5.gunum bugün kanamada 23u adet oldum 29u lekelenme devam ediyorken ilişki yaşadım 5gun sonra ise ağrılı bir kanamam oldu koyu renkle başladı açık kahveye doğru devam etti fakat iki günde iki ped doldu şuan hala devam ediyor 5.guni 3gunden sonra hafif hafif lekelenme ile devam ediyor hamilelik durumu varmıdır 🙄 ki aara ara pıhtılaşma oldu korkmalı miyim şuanda hamile kalmak istemiyorum

Sabah gelen kanama pedi doldurdurdu mu?
Merhaba 11 Eylül'de ilişki yaşadım ve ertesi gün kullandım 23eyluldede beklediğim tarihte adet oldum 29eylulde son lekelenme varken yaşadığım ilişkide korunmamiza rağmen prezarvatif patlayınca tekrar kullanmak durumunda kaldım bundan 5gun sonra adet gibi ağrılı bir kanama yaşadım 3gun sürdü idrarim bile kıpkırmızı kandı ve pıhtılaşma da mevcuttu koyu renkle başladı yine kahverengi lekelenme olarak bitti ilişkiden 20gun sonra dra gittim kan testi yapmadı adetin gecikirse gel dedi zorlamamla ultrasonda baktı bişey yok dedi ama guvenemedim resmen zorla kontrol etti bulunduğum yerde başka da doktor yok çok erken ultrasonda gözükür mu ve ben hangi kanamami adet olarak baza almalıyım yada gebelik olasılığı var mıdır şuanda buna hazır değilim çok fazla bilgi kirliliği mevcut bu konu hakkında sizden destek almak istiyorum şuan sisim belki stresle belki normal dongume az kaldığı için bilemiyorum ama akıntım mevcut gerçi sürekli akıntı yaşıyorum ama içim içimi yiyor

Back