- Konu Sahibi ballilokmatatlisi
-
merhaba kızlar,
benim bir maruzatım var
herkesin nişanlısı sevgilisi dekolteye-strapleze karşı çıkar benimse sevgideğer annemhem kendi rahatlığım açısından hem de annemin gönlü kırılmasın diye isteğimize en uygun gelinliği seçmek düşüncesindeyim.
bu gelinliğin sırt kısmı yukarda benim istediğim gibi.
Eki Görüntüle 919654
ama bunun ön tarafını gösteren resmi bulamadım.bulursanız lütfen paylaşın. etek kısmı kabarık olucak.
bir de şu modelden de geçemiyorum (straplez olmayacak)
Eki Görüntüle 919656
sizce nasıl, nasıl olmalı, bunları nasıl birleştirebilirim...resimli paylaşımlarınız olursa sevinirim
ya ılk resımdekı önu gozukmeyen kızın o sırt detayı mukemmellalttakı b...k gibi bence
ehe ehemm
alt modeldeki yüksek kesimi seviyorum, örnek bu canım.
valla nedense ıcımden gupürlü bı model sana cok yakısıcak gbı geldı nısanlık sectınmı cok sevdıgım bır model var ben evlenırken onu dusunuorum dıktırcem fılan bılemıyorum artık . kına gecesınede olablr ?
canım konularımda sade nişanlığımın resmi var ordan bak istersen :) nişanım evde olmuştu. şimdi gelinlik arayışındayım.
bir gelinlikçiyle konuş canım güzel öneriler çıkabilir. ön tarafı bu şekilde gelip arkada o sırt dekoltesi de sağlanabilir. altı yine kabarık olur.
Eki Görüntüle 919667
canım boyun kısımlarını at. omuzlardan kayık yakaşeklinde geldiğini düşün arkada kolaylıkla sağlanır sırt dekoltesi çok da zarif olur. ancak hazır bulman çok çok zor.... böyle bir modeli ancak diktirebilirsin. ben de çok gelinlik aradım düz sade bir model bulamadım bir tane bile ki benim istediğim straplez düz bir modeldi. bu modeli hazır bulman çok çok zor... kolay gelsincanım bu kadar da kapalı düşünmüyorum. diktirmek de istemiyorum kendime ve bedenime uygun bulabilirim diye düşünüyorum ama duruma göre dikime de verebilirim bakıcaz hayırlısı inşallah:) ama detaylara takılan birisiyim ve ilk resimdekini çok beğendim...
canım boyun kısımlarını at. omuzlardan kayık yakaşeklinde geldiğini düşün arkada kolaylıkla sağlanır sırt dekoltesi çok da zarif olur. ancak hazır bulman çok çok zor.... böyle bir modeli ancak diktirebilirsin. ben de çok gelinlik aradım düz sade bir model bulamadım bir tane bile ki benim istediğim straplez düz bir modeldi. bu modeli hazır bulman çok çok zor... kolay gelsin
Gelinga.com sitesine de bi bak derim. İkinci el düşünürsen güzel modeller var...
Merhaba,
Eki Görüntüle 919877
Bu tür sırt dekoltesinde mutlaka kol olması gerekir bence.
Benzer fotoğraflar budum.
Özellikle ikinci fotoğraftaki beğendiğiniz iki gelinliğin birleşimi olabilir. Yakası biraz daha V şeklinde veya beşgen açılıp kollar inceltilebilir belki.
Hazır alın ya da diktirin ama mutlaka uzman bir modacının fikrini alın bence. Çünkü istediğiniz modelde sizin görmediğiniz bir detay olabilir. Sizi çok daha hoş gösterebilecek farklı bir fikirler sunabilirlerler..
Şahsen ben kafamda komle dantel olsun diye tutturmuştum ama komple dantelin orta yaş kesime hitap ettiğini bir çok modacıdan dinledim ve fikirlerimi değiştirdim. Ben çok baktım ama kafamda kurduğum birebir gelinliği bulamadımO yüzden mecbur diktiriyorum..
Tabiki giyecek olan sizsiniz benimki sadece fikir
Umarım herşe gönlünüzce olur :)
Eki Görüntüle 919878 Eki Görüntüle 919879
merhaba kızlar,
benim bir maruzatım var
herkesin nişanlısı sevgilisi dekolteye-strapleze karşı çıkar benimse sevgideğer annemhem kendi rahatlığım açısından hem de annemin gönlü kırılmasın diye isteğimize en uygun gelinliği seçmek düşüncesindeyim.
bu gelinliğin sırt kısmı yukarda benim istediğim gibi.
Eki Görüntüle 919654
ama bunun ön tarafını gösteren resmi bulamadım.bulursanız lütfen paylaşın. etek kısmı kabarık olucak.
bir de şu modelden de geçemiyorum (straplez olmayacak)
Eki Görüntüle 919656
sizce nasıl, nasıl olmalı, bunları nasıl birleştirebilirim...resimli paylaşımlarınız olursa sevinirim
bir gelinlikçiyle konuş canım güzel öneriler çıkabilir. ön tarafı bu şekilde gelip arkada o sırt dekoltesi de sağlanabilir. altı yine kabarık olur.
Eki Görüntüle 919667
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?