Fikir verin kızlar

Bizimoralardanbiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
24
8
86
33
Ben yeni nişanlı sayılırım 1 eltim (tesettürlü)var 10 senelik evli nişanlım çok kıskanç biri ve birçok şeyimi kısıtlar (örnek parfüm sıkmam makyaj vs gibi)ve benden önce bu durumlarda yengesine yanı eltimede karışırmış bir araya geldiğimizde konu oradan açılınca nişanlım için bana benim parfüm sıkmama iZin vermiyor sana veriyor mu dedi daha sonrasında mini etek giymeme kızar iZin vermez diyor ve birgün beraber otururken benim evimde bir işi çıktı ben oradayken nişanlımı alıp gitti bunun yaptığı bana doğru gelmiyor ve içimdeki ses bana inat yapıyor gibi geliyor Sizde fikirlerinizi verebilirmisiniz kızlar böyle bir durum geldiği başımıza yoksa ben mi fazla kuruntu yapıyorum

Adam parfüme krışıyor mini etek konusu zaten muhtemel dahi gözükmüyor tam anlayamadım durumu nasıl olduğunu

Adam parfüme krışıyor mini etek konusu zaten muhtemel dahi gözükmüyor tam anlayamadım durumu nasıl olduğunu
Yani şöyle açıklayayım bayanlar arası bir düpün için açık kıyafet bakarken mini bir elbise gösterdi hoşuma gitmediği için bu çok güzel değil dedim eltime oda nişanlım içim zaten bana giydirmez dedi

şimdi benım kaynım bana parfum sıkma yenge der .
Çünkü alerjısı var .
Saygı duyarım ve sıkmam çünkü üzülüyorum o hallerıne ..
Ama gelipteee senın nışlanlın bana şunu yasakladı sen yapıyormusunun demem.

+ ben kaynımda küçüklüğünde tanıştıgım için kardeşimden farkı yok . Çok samimiyizdir .
Onların durumu nasıl ?

Canım alerjik bir durum olda anları. Haklı birşey ama nişanlımın bana parfüm sıktırmama sebebi dışarı çıkarken sıkma erkek tahrik olabilir diyor ve anlayamadığım neden bana sürekli nişanlım ile ilgili böyle şeyler söylüyor onlarda daha önceden tanışıyorlar kardeş gibiler ama yine bu böyle yapmasını gerektirmez sonuçta ben onun nişanlısıyım biraz yanlış anlarmıyım diye düşünmesi lazım diye düşünüyorum

Ay nasıl pis bir düşünce bu ?
İnsanın zikri neyse fikride o olurmuş..
Bence bu pis düşünceli adamla evlenmeyi bir daha düşün

Pardon !! Senin nişanlın yengesine ne karışıyor,kocası yokmu ? Benim kocam eltime karışacak paralarım paralarım !!!!
Sorma canım bu konuda Baya tartıştım eşim ile bende en dayanamayıp bana böyle birşey söylediği zaman eltim sen nişanlımı dinlemene gerek yok kocan var dedim ama bu konuda sinirlerim fazla çıkıyor nişanlımda suç büyük ama konuştuktan sonra tavırlarına dikkat etmeye başladı ama eltim durmuyor kızını al aşı gerekiyordu nişanlım ben alırım diyor gitmek için ısrar etti ve beraber alıp gitti ne kar kardeş olarak baksalardı birbirlerine bu durum benim sinirlerimi bozuyor sonuçta ben o evdeyim

eltin ailenin göz bebeği gibi takılmaya alışmış ondan bu ben biliyorum o şöyle o böyle diyor böylece sen misafir gibi dışarda kalıyorsun aslında

Hayatta ne olursa olsun sonradan olunan akrabalıklarda mesafe iyidir diyorum.şimdi abla kardeş gibilerde bazı ailelerde oluyor müdahale etme yengeye diyeceğim ama diğer taraftan yenge az değil sanki art niyetli demek geliyor bilemedim

eltin ailenin göz bebeği gibi takılmaya alışmış ondan bu ben biliyorum o şöyle o böyle diyor böylece sen misafir gibi dışarda kalıyorsun aslında
Bende öyle düşünüyorum ama bu çokta umurumda değil Benimle uğraşmasın
bemde öyle düşünüyorum Benin’le uğraşmasında ne yaparsa yapsın isterse göz bebeği olsun farkında değil ki bir kere bile kötü birşey yapmamışımdır hep iyi olalım diye sonuçta eşimin ailesi ama bu durumlardan sonra artık çok yakın olmayı düşünmüyorum

Artıl aet niyet olarak görüyorum çünkü bir gün kayınvalidem onlara gittiğimde bana aldığı bir hediyeyi verirken şeyimin görmemesi gerektiğini bana söylüyor takılırım alındıktan sonra gidip eltime de bana ne kadar yapıldıysa onada bilezik aldılar ki eşit olsun ama ben durumda etkinin bilezik istediğini düşünüyorum bizde kına kıyafeti ve bindallı alınır eltime almadıkları için babada almadılar düşün yani

Gereken ayarı usulünce ver ve yakın olma bu tarz insanlarla derim

e
e yuh artık bu erkekler de abarttı elti ne alaka ya sen onun kimi oluyorsun da karışıyorsun. ki kendi eşine bile karışamazsın. ne sanıyorlar bizim sahibimiz olduklarını mı?

sen biraz bastırmazsan daha çok şey yapar o seni üzecek. ayağını denk alsın bu ne ya. ama problem daha çok buna o fırsatı veren nişanlında kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…