• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Fikir verebilir misiniz? (Resimli)

canım istanbuldasın eminönüne yolun düşerse eğer orada zaza han var aradığın her çeşit boyayı orada bulabilirsin. kuaför malzemeleri satan bir han bak saç bakım maskeleri kremleri falan çok uygun mavi su kullanıyorsan ben hep ordan alıyorum çok uygun her çeşit kuaför malzemesi var ağda banlarından tut saç bakımına kdr fön makinelerine kdr ohoo :87: :) ben Selective protek ammino bakım kremini 17 liraya aldım arkadaşım 29 a almış :) turuncu azaltıcıyıda oradan almıştık. yolun düşerse mutlaka git

evet biliyorum orayı.saçlarımı küllü kumrala boyadığım zaman oraya gidip majirel boya almıştım:) Belki bir sonraki boyamam da igora kullanırım almak içinde oraya giderimm :)

Son düzenleme:
ya arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz . benim saçım açık sarıydı . yanlışlıkla bakır kızıla boyadım boyalar karışmıştı yani onu kapatmak içinde koyu sarıyla boyadım bir daha . kızıllık aktı ve resimdeki gibi bir renk oldu. şimdi tekrardan sarıya dönmek istiyorum ne yapmalıyım:(

ya arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz . benim saçım açık sarıydı . yanlışlıkla bakır kızıla boyadım boyalar karışmıştı yani onu kapatmak içinde koyu sarıyla boyadım bir daha . kızıllık aktı ve resimdeki gibi bir renk oldu. şimdi tekrardan sarıya dönmek istiyorum ne yapmalıyım:(

hımm yazık olmus cnm da sen farketmedin mi boyaların karıştığını? resimi göremiyorum ne yazıkki. ama boyanın akması için beyaz sabun,kabartma tozu falan kullanabilirsin. tamamen akmasa da çoğunluğu akacaktır. :)

Son düzenleme:
aceleden farketmedim :( boya da beyazdı nasıl öyle kırmızı oldu anlamadım. önüme tek sürdüm kırmızı olunca yıkadım kafam sarı kırmızı oldu numaralı koyunlar gibi oldum:) sonra koyu sarıyla kapattım. şimdi önlerde var kızıllık kabartma tozunu da yeni duyuyorum etkili mi gerçekten

aceleden farketmedim :( boya da beyazdı nasıl öyle kırmızı oldu anlamadım. önüme tek sürdüm kırmızı olunca yıkadım kafam sarı kırmızı oldu numaralı koyunlar gibi oldum:) sonra koyu sarıyla kapattım. şimdi önlerde var kızıllık kabartma tozunu da yeni duyuyorum etkili mi gerçekten

Boyalı olan yere kabartma tozu döküp her yerine yedir,ellerinle ovuştur falan.Kuzenimin saçları kıpkızıldı o da beğenmedi rengini söyledim boyle boyle diye sonra uyguladı ilk yapısında hemen etkısını gosterdı bıraz soldu rengı.sonrada şampuanının ıcıne katmıs bır kaç paket sımdı kızıllık denen bır sey yok.cok az guneste kızılımsı yansıması var o kadar. :)

Son düzenleme:
Boyalı olan yere kabartma tozu döküp her yerine yedir,ellerinle ovuştur falan.Kuzenimin saçları kıpkızıldı o da beğenmedi rengini söyledim boyle boyle diye sonra uyguladı ilk yapısında hemen etkısını gosterdı bıraz soldu rengı.sonrada şampuanının ıcıne katmıs bır kaç paket sımdı kızıllık denen bır sey yok.cok az guneste kızılımsı yansıması var o kadar. :)

çok teşekkürler canım ya deneyecem. şimdi bunun üstüne ne boyasam diye düşünüyorum koyu sarıyı ne açar ki

saçını boyama. rengi o kadar güzel ki:106:
Tesekkurler canım ama ben bayramda bu renkten de acık renkte olmasını ıstıyorum saclarımın :)
çok teşekkürler canım ya deneyecem. şimdi bunun üstüne ne boyasam diye düşünüyorum koyu sarıyı ne açar ki

Sen sacının tamamını degılde sadece o kızıl olan yerı boyadın dımı koyu sarıya cnm? Cok acık sarıya boyasan?

Tesekkurler canım ama ben bayramda bu renkten de acık renkte olmasını ıstıyorum saclarımın :)

Sen sacının tamamını degılde sadece o kızıl olan yerı boyadın dımı koyu sarıya cnm? Cok acık sarıya boyasan?

yok hepsini boyamak zorunda kaldım canım çünkü önceki saçım açık sarıydı ön çok sırıtırdı.şimdi geneli çok çok açık sarımsı kahve gibi önler daha koyu ve kızılımsı

Son düzenleme:
$altın kahve.webp canım uçları bu renk önleri daha kızılımsı :)

Benimde hedefim sarı :)
Sarıdan hevesimi alayım kızıla geçeceğiiiim sonra :16:
------------------------
Saçlarımı boyadım bugün işte boyle olduuu
""Açık kumral,çok açık kumral ve yarım tüp açık altın sarısı""

$Fotoğraf5383.webp

Back
X