- 14 Nisan 2018
- 3.008
- 3.758
- 63
Selamlar 10 yıllık evliyim
5 yaşında seneye ana okula gidecek bir evladım var
Eşim tek maaşla ev geçindirmeye çalışıyor
Eşim bir işe girişti ama malesef olumsuzluklar oldu başlamadan bitti ama borçlar kaldı taksite böldü banka ama geçinemiyoruz
Ben ortaokul mezunuyum 32 yaşındayım ve belimde rahatsızlık var
İşe girmek istiyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum
Kayınvalidem bir börekçide çalışıyor
Annemse çocuga ben bakamam dedi
Kreş fiyatları malum
İş imkanı kısıtlı sanayi de yedek parçacıda montaj paketleme elemanı yada yagmurlama fabrikaları var
11 saat çalışıp sadece 1100 tl veriyorlar cumartesi de çalışıyorsun vasıflı olursan asgari ücret
Sanayi ortamında yapabilir miyim bilmiyorum sabah 7 de servis var çogunda yok 5 buçukda uyanmak hazırlanmak servise yürümek vs
Sanayi ortamında genelde kadın erkek aynı ortamda aynı wc leri kullanıyor muş bide çok küfürlü bir ortammış kuzenlerim kardeşlerim sanayide kadın için zor diyorlar iş çok ağır vs çalışmak istediğimi şuan eşim dahil kimse bilmiyor
Temizlik ve çocuk bakımı üzerine iş bulmamsa çok zor herkes kendi temizliği kendi yapıyor genelde
1.sorum şu oglum çok yıpranır mı ? Hiç ayrılmadık çok duygusal yeme sorunu olan bir çocuk
2.sorum sizce sanayide çalışabilir miyim
Pres makineleri yazılım makineleri kesim aletleri montaj vs
5 yaşında seneye ana okula gidecek bir evladım var
Eşim tek maaşla ev geçindirmeye çalışıyor
Eşim bir işe girişti ama malesef olumsuzluklar oldu başlamadan bitti ama borçlar kaldı taksite böldü banka ama geçinemiyoruz
Ben ortaokul mezunuyum 32 yaşındayım ve belimde rahatsızlık var
İşe girmek istiyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum
Kayınvalidem bir börekçide çalışıyor
Annemse çocuga ben bakamam dedi
Kreş fiyatları malum
İş imkanı kısıtlı sanayi de yedek parçacıda montaj paketleme elemanı yada yagmurlama fabrikaları var
11 saat çalışıp sadece 1100 tl veriyorlar cumartesi de çalışıyorsun vasıflı olursan asgari ücret
Sanayi ortamında yapabilir miyim bilmiyorum sabah 7 de servis var çogunda yok 5 buçukda uyanmak hazırlanmak servise yürümek vs
Sanayi ortamında genelde kadın erkek aynı ortamda aynı wc leri kullanıyor muş bide çok küfürlü bir ortammış kuzenlerim kardeşlerim sanayide kadın için zor diyorlar iş çok ağır vs çalışmak istediğimi şuan eşim dahil kimse bilmiyor
Temizlik ve çocuk bakımı üzerine iş bulmamsa çok zor herkes kendi temizliği kendi yapıyor genelde
1.sorum şu oglum çok yıpranır mı ? Hiç ayrılmadık çok duygusal yeme sorunu olan bir çocuk
2.sorum sizce sanayide çalışabilir miyim
Pres makineleri yazılım makineleri kesim aletleri montaj vs
Son düzenleme: