• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir ve önerilerinizi bekliyorum

Ber ra

Kanadım ol...
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
3.008
3.758
63
Selamlar 10 yıllık evliyim
5 yaşında seneye ana okula gidecek bir evladım var
Eşim tek maaşla ev geçindirmeye çalışıyor
Eşim bir işe girişti ama malesef olumsuzluklar oldu başlamadan bitti ama borçlar kaldı taksite böldü banka ama geçinemiyoruz
Ben ortaokul mezunuyum 32 yaşındayım ve belimde rahatsızlık var
İşe girmek istiyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum

Kayınvalidem bir börekçide çalışıyor
Annemse çocuga ben bakamam dedi
Kreş fiyatları malum

İş imkanı kısıtlı sanayi de yedek parçacıda montaj paketleme elemanı yada yagmurlama fabrikaları var
11 saat çalışıp sadece 1100 tl veriyorlar cumartesi de çalışıyorsun vasıflı olursan asgari ücret
Sanayi ortamında yapabilir miyim bilmiyorum sabah 7 de servis var çogunda yok 5 buçukda uyanmak hazırlanmak servise yürümek vs
Sanayi ortamında genelde kadın erkek aynı ortamda aynı wc leri kullanıyor muş bide çok küfürlü bir ortammış kuzenlerim kardeşlerim sanayide kadın için zor diyorlar iş çok ağır vs çalışmak istediğimi şuan eşim dahil kimse bilmiyor

Temizlik ve çocuk bakımı üzerine iş bulmamsa çok zor herkes kendi temizliği kendi yapıyor genelde

1.sorum şu oglum çok yıpranır mı ? Hiç ayrılmadık çok duygusal yeme sorunu olan bir çocuk
2.sorum sizce sanayide çalışabilir miyim
Pres makineleri yazılım makineleri kesim aletleri montaj vs

Son düzenleme:
Bence asgari ücretli baska bi iş bakin ya da temizlik çocuk bakimi gibi bi sey bulun..karı koca çalışanlar genelde ihtiyaç duyarlar sorup soruşturun..

Sanayiyi dusunmeyin derim kucuk cocugunuz var
Cocuk bakiciligi arastirin , ilan verin , verilen ilanlati arastirin elbet evinizin yakininda vardir birileri bakici arayan

Evde kazanc saglayan bi suru girisimci sayfa var instagramda..
Bence bu sartlards evde calisin derim.kokulu tas, dikis vs vs..bi cok alternatif var aslinda.

Çocuk bakmak en mantıklısı olur. Hem kendi çocuğunuzu da gözünüzün önünde tutmuş olursunuz.

Çocuk bebek yaşlı bakımı bunlar olabilir ancak.

Back