Fikir lütfen !!

xyzxyz

Sadece İmtihan....
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
1.432
631
size bişey danışmak istiyorum arkadaşlar.ben 2 aydır adet olmuyorum.nasipse martta tüp bebeğe başlayacağım.martta tarlusal kullansam yumurtalıkların kalitesini düşürür mü sizce? yoksa kendiliğimden adet olmayı mı bekliyeyim?Kalite açısından bi fark olur mu dersiniz? fikir verirmisiniz?

Fikri olan paylaşsın lütfen _?
Canım ısmını hatırlamıyorum sımdı ılacın ıcınde 12 tane vardı bende tub benege baslıycagım ayn adet ılmadım15 gun kadın dıguma gıttım kucuk bı kıst vardı dg ılacı yazdı bu adetını soker dedı kullandım adet oldum tefavıye başaldım bence sen merkezı ara danış istersen canım

Zeynep kamil kullan diyor canım ama kalitesi düşük olursa kendimi suçlarım herhalde.bi yandan da artık beklemekten sıkıldım biliyosun..

Zeynep kamil kullan diyor canım ama kalitesi düşük olursa kendimi suçlarım herhalde.bi yandan da artık beklemekten sıkıldım biliyosun..
Sende haklısın canım ben 6 gun kullandım gunde 2 tane sonra oldum hemen hayırlısı olur ınşallah kavusursun yavruna amınn ecmainn

Adet olana kadar bende ilaç kullandım sonra adetin 4.günü yumurta geliştirici iğnelere başladık..
Zaten tüp bebekte yumurta geliştiren iğneler veriyorlar..
Adetiniz düzensizse adet söktürücü kullanabilirsiniz bence bi sakıncası olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…