Gelinlik Modelleri Fikir istiyorum :)

Zeyno61

♥ Bi bedende ; üç kalp ! ❤
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
7.374
552
398
Selam kızlar

21 Haziran da düğünüm var. Bu haftasonu gelinlik bakmaya gideceğiz. Eğer beğendiğim bi model olmazsa, dikim olacak mecburen.
Bi kaç tane beğendiğim model var hani şöyle düşündüm birinin altını birinin üstünü gibisinden.
Tesettürlü olacağım bu yüzden ona göre fikrinizi söylerseniz sevinirim.

1. Model ;
Gelinliğin alt kısmındaki dantel detayı çok hoşuma gidiyor. Şöyle düşündüm üst tarafındaki dantel detaylarının içini kapattırırız falan

Eki Görüntüle 1019127

2. Model ;
Bu gelinliğinde alt kısmı çok hoşuma kaçtı Malum kapalı olduğumdan dolayı üst kısmına hiç göz atmıyorum
Zaten istediğim gelinliğin kabarıklığı bunun gibi olacak

Eki Görüntüle 1019130 Eki Görüntüle 1019131

3. Model ;
Kesinlikle eşarp böyle olacak incik boncuk istemiyorum Bu içime sinen tesettür gelinlikten sadece teki

Son düzenleme:
Zuhari Murad modellerini her zaman beğenmişimdir. İlk modelde favorilerim arasında..

Seçenekler bu kadar mı ?
Sana üçüncüsünün daha çok yakışacağını düşünüyorum ama model olarak 1.sini beğeniyorum..

2 nin eteklerine ben de bayıldım canm; ama tesettür için 1. model daha uygun gibi yani sonuçta bir bütün olarak düşününce o tarz olması daha mantıklı; beğendiğin tesettür gelinlikteki eşarbın tarzı ilk gelinlikle çok hoş olur bencee

bence bu modellerle sınırlı kalma Esincim daha farklı şeylerde görceksin onları değerlendir canım benim

1. model çok güzelllll farklı ve kibarrrr

eşarp tarzını da çok beğendimmm 2. modeli beğenmedim ama

kesinlikle 1 .modeli düşünmelisin diktireceğin için üst kısmı için uygun br şeyler düşünülür zaten

ama tabiki bu modellerle sınırlı kalma o kadar çok çeşit var ki araştırmaya devam et hemen karar verme tatlımmm

Çoğu kişi 1 i beğenmiş de ben de beğenmedim. Çok gereksiz ayrıntı gibi geldi önü.
Hiç biri beni yansıtmıyor ama kapalıysan 3. olabilir.

esinim hepsinde ayrı ayrı beğendiğim yönler var :26: aslına bakarsan ben 1.yi çok karışık buldum. 2. tesettüre dönüştüğünde çok farklı bir şey çıkar ortaya ki sadece eteği için bakmışsın zaten. üçüncünün rengi pembe ama sen pembe yaptırmıcaksın sanırım. onun da başı çok kabarık ama etek kısmı, kolları, beli ve bileklerindeki tül detayını çok beğendim. gelinin üzerine de çok güzel oturmuş. üçünün arasında bir tercih yapacak olsam 3.yü seçerdim. birbirlerinden baya farklı duruyorlar, ne istediğine tam olarak karar vermelisin bence. sonra pişman olmayasın en özel en mutlu günün. öpüyorum yavrum

bence 1. model hatta bu modeli bende begeniyorum :)

Cevap için sağol tatlım

Zuhari Murad modellerini her zaman beğenmişimdir. İlk modelde favorilerim arasında..

Herkes 1 demişşş ya hu Sağol canım

Seçenekler bu kadar mı ?
Sana üçüncüsünün daha çok yakışacağını düşünüyorum ama model olarak 1.sini beğeniyorum..

Pikaçu şimdilik modeller bunlar, haftasonu bakacaklarım arasında beğendikleriminde resmini çekip atacağım. O zamanda fikrinizi soracağım 1. ve 3. arasında donup kaldım şimdik

Sen benim içimimii okudun hiloşşşş yerim senii
Çok kararsız kaldım yav. Dikim olacak büyük ihtimal o yüzden çok fazla modele de bakmak istemiyorum :44:

bence bu modellerle sınırlı kalma Esincim daha farklı şeylerde görceksin onları değerlendir canım benim

Begüşşş dediğini yapıcam kuzumm

ama tabiki bu modellerle sınırlı kalma o kadar çok çeşit var ki araştırmaya devam et hemen karar verme tatlımmm

Aaaa eylüloti sende farklı birşey söyle be
2. modelin dantel detayı hoşuma gitmişti kırık beyaz oluşu birde :44:
Fikirler içinn mersii bebeğim
Çok model var ama çok seçisi biriyim ve aslında kısıtlı beğendiklerim zayıflıktan kırılacağım için kilolu göstersin diye şey ettiydim

Çoğu kişi 1 i beğenmiş de ben de beğenmedim. Çok gereksiz ayrıntı gibi geldi önü.
Hiç biri beni yansıtmıyor ama kapalıysan 3. olabilir.

Sanırım tek beğenmeyen sen oldun canım, sağol cevap için

Tam olarak istediğim aslında 3. model gibi ama diğer iki modelin detayları bi farklı geldi. Hani şimdi herkes osmanlı tarzı gelinlik giydiğinden etrafımda giyilmemiş bi gelinlik istedim bebeğim onların arasında bu üçünü buldum. Senin de dediğin gibi eşarp detayındakileri çok abartı yapmışlar tabi o kadar abartılı olmayacak ama uf bilmiyorum :44: Kırık beyaz düşünüyorum yavrum :44:
Cevap için kocaman öptümm

Bence modellere de bir bak Zeynom üstünde görmeden karar verme canm, tabi ben de tamamen içime sinince bakmayı bırakırım başka ne olsa hoşuma gitmez mesela ama onu bulmak için üstünde görmen gerek.. kolay gelsnn

ben de ilk gelinlik bakmaya başladığımda bilgisayarıma kaydettiğim ilk gelinlik 1. gelinlikti yani favorim 1 :107:
ama senin hayallerini süsleyen o mükemmel zuhair murad gelinlik, dikim sebebiyle üstünde böyle de durabilir malesef :18:

Eki Görüntüle 1019645

Daha sade olarak şöyle bir gelinlik düşünüyorum nacizane fikrim :107:

Son düzenleme:
1. modeli kesinlikle tavisye etmiyorum canım. hemen hemen her gelinlikçi bu modelin tesettürlü halini dikmiş ve sonuç malesef fiyasko bence internetten baktığın modellere takılı kalma. bende netten yüzlerce modele baktım ama gelinlikçiye gidip bide orda üzerime deneyince asıl o şekilde karar verdim. bir de tavsiyem çabuk karar verme ve çok gelinlik dene. zor bişey ama dene ki üzerinde nasıl duruyor gör
gelinliği giyince duyduğun hisler çokkk farklı

Merhaba,

1. model o kadar çok çalışıldı ki...İlk aklıma gelen yerler, fotoğrafçı Merve Dağlı'nın portfölyösünde, Gelinlik21'in tesettürlü modeller albümünde, Hatice Kaşık'ın referanslarında, Nüans gelinliğin katalog çekimlerinde...Bunlar bir çırpıda aklıma gelenler. Siz nasıl denk gelmediniz şaşırdım hatta.

Ben artık bilindik modellerin seçilmesi konusunda tarafsız olamayacak kadar çok birbiriyle aynı seçim gördüğüm için, bence 1 numarayı elemek için bu kadar çalışılmış olması bile yeterli bir neden.

2. modelin yüksek belli olması tesettür bir gelinliğe uyarlanması açısından olumlu bir durum. Tesettürde yaka kısmı yüksek olunca beden mesafesi uzadığı için, ben şahsen sadece yüksek belli eteklerin bütünlüklü durduğunu, kalçadan kabaran, hele de balık modellerin bacakları çok kısa gösterdiğini düşünüyorum.

3. model güzel, söylenecek pek bir şey yok. Bu tarz baş da yaygın aslında, ilk verdiğim adreslere bakarsanız benzerlerini görürsünüz, lakin başta benzerliğe şahsen biraz daha esnek bakıyorum. İkinci modeli kapattırırsanız sonuç genel olarak 3. modeldeki gibi olur.

Mutluluklar dilerim...

1i beğendim ama olumsuz yorumlar gelmiş..
2.nin de eteği çok güzelmiş gerçekten.
3 komple çok güzel :)

3 komple güzel, tesettürü çok hoş olmuş. modeldeki bayana çok yakışmış, inş siz de aradığınızı bulursunuz.

Aynen hiloşş gelinlikçiye girdiğim an beğendiğim ne kadar gelinlik varsa deneyeceğim, sonra karar vereceğim

Gerçekten çok farklı duruyormuş üstte canım.. Çok sağol bilgilerin için..

Canımm bu gelinlikler sadece bi fikir aslında.. Kararları çok çabuk değişen ve çabuk birşey beğenmeyen cinslerdenim
1 modelden hemen vazgeçtim! Normalde bi alışverişte yoruluyorum birşeyler denerken ama eminim gelinliklerin hepsini denemekten hiç yorulmam. O duyguyu yaşamak için can atıyorum

Dediğim gibi 1. modeli eledim canım
Bilgilerin için sağol canım ..

Aslında bende beğenmiştim ama tesettür olarak tasarlandığındaki fotoyu görünce 1. model konusundaki yorumlardan sonra eledim tatlım

1i beğendim ama olumsuz yorumlar gelmiş..
2.nin de eteği çok güzelmiş gerçekten.
3 komple çok güzel :)

Düşüncelerimiz bire bir aynı Sağol tatlım.

3 komple güzel, tesettürü çok hoş olmuş. modeldeki bayana çok yakışmış, inş siz de aradığınızı bulursunuz.

İnşallah tek temennim o Sağol canımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…