• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir istiyorum

22merve22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
936
1
66
Balıkesir
kızlar fikrinize ihtiyacım var benim bu resimdeki gibi koltuklarım var kahverengi kırlent yaptırcam çiçekli fakat kahverengi çiçekli kırlent mi yaptırayım yoksa odada kahverengi koltuk kırmızı objeler, raf var acaba kırmızı çiçekli mi yaptırsam hem odaya hava katar mı çok kararsız kaldım yardımcı olur musunuz $022013195852fitilli_oturma_grubu_kahverengi_koltuk_takm_aura_koltuk_to11686.webp$DEKORATIF-ÇICEKLI-KIRLENT-2.webp kırlentte bunun kırmızı veya kahverengisi olcak sizce?

kırmızı kel alaka olur çok zıt renkler olmaz senin açık sıcak renkler seçmen lazım örn; sarı,krem,kırık beyaz,.....vs gibi

kızlar fikrinize ihtiyacım var benim bu resimdeki gibi koltuklarım var kahverengi kırlent yaptırcam çiçekli fakat kahverengi çiçekli kırlent mi yaptırayım yoksa odada kahverengi koltuk kırmızı objeler, raf var acaba kırmızı çiçekli mi yaptırsam hem odaya hava katar mı çok kararsız kaldım yardımcı olur musunuz Eki Görüntüle 743719 Eki Görüntüle 743720 kırlentte bunun kırmızı veya kahverengisi olcak sizce?

bence kahve yaptırma boğar iyice. kırmızılı bişey olabilir aslında bej de hoş aydınlık durur.

kızlar fikirleriniz için teşekkür ederim benim koltuklar kahve diğer objeler canvas tablom ve rafım var bunlar kırmızı yinede kırmızı çiçekli kırlent çok çarpıcı mı olur

Back
X