fikir istiyorum

Mavikelebenk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2021
1.065
884
73
arkadaşlar merhaba. son zamanlarda doğaltaşlara merak saldım ve bir toptancıdan doğaltaş alıp akik,kuvars,yıldız taşı, oniks gibi çeşitli taşlardan tasarım bileklikler yaptım. satışa çevirmek istiyorum ama çok kararsızım. Bu konuda deneyimli olanlar acaba nereden başlayabilirim? ilk olarak instagram üzerinden mi satmalıyım

Bilgim yok taslarla ilgili ama ben boyle bi is yapmak istesem kesinlikle tercihim trendyoll olurdu çünkü surekli aktif kullaniliyor...instagramda takipci vs uzun is.. tas olarakta bebekler icin kehribar mesela o sitede yok satiyor

Bilgim yok taslarla ilgili ama ben boyle bi is yapmak istesem kesinlikle tercihim trendyoll olurdu çünkü surekli aktif kullaniliyor...instagramda takipci vs uzun is.. tas olarakta bebekler icin kehribar mesela o sitede yok satiyor
trendyola girmek için neler yapmam gerekiyor onu araştırayım o halde

trendyola girmek için neler yapmam gerekiyor onu araştırayım o halde
şirket olmak gerek. trendyolun komisyonu fazla diye biliyorum.

ben işsiz kaldığım bir dönem toptan çanta alıp gardrops ve dolap uygulaması üzerinden satmıştım.
yurt dışında etsy diye bir site var el yapımı ürünler satılıyor dolar ile kazanç daha fazla olabilir. youtubeta etsy satış eğitimleri var. oradan bilgi edinebilirsiniz

evet bir de shopier var seçenek çok olunca insanın kafası karışıyor

Shopier daha uygun olur hayırlısıyla işini büyütürsen kendine ait bir site de açabilirsin ileride. Satışlarını arttırmak için instagram üzerindende ürünlerini tanıtmalısın bu gibi işlerde kitle her zaman önemli daha çok gençlerin seveceği hoşuna gideceği bir konuşma ve pazarlama taktiğiyle gayet güzel ilerleyebilirsin

tw
teşekkürler

Shopier bence de daha uygun, Elifsujewelry (yanlış yazmış olabilirim) diye gencecik bir kız var o da doğal taşlardan yürüdü baya. Ona da bi bakın, güzel tanıtıyor ürünleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…