• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir istiyorum hastalık hakkında

Pozitif bir uye

La galibe İLLALLAH 🧡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
4.361
8.452
158
Merhaba arkadaşlar, benim kendimi bildim bileli böbreklerimde yada mesanede ne olduğunu hala bulamadıkları rahatsızlıklarim var. Bundan dolayı idrar tutamıyorum yada sık gidiyorum ultrason ve testlerde bişey çıkmadığı için sadece ilaç yazıyorlar. Yaklaşık on gün önce doktora gittim bir çözümü yok tıp bu kadar ilerlemedi, ileri testte yaptırsan çözümü yok dedi. Ve bir ilaç yazdı aktif mesaneye ve tutmaya iyi gelen bir ilaç bende kullanmaya başladım bir kaç gün iyi de geldi ama uyku sorunu yaptı gece boyunca gözlerim açık beynim kapanmıyor sanki. Kafayı yememek için bıraktım tekrar. Doktor bundan başka ilaç yok dedi. Siz olsanız ne yapardınız uykusuzluk mu yoksa ilaçsız mi devam edeyim

İlacı erken saatlerde alıp uykusuzlukla başa cıkmak yada pelvik egzersizler yapmak ,fizyoterapi denenebilir
Buna benzer bi konu görmüştüm galiba mezhanesini tam boşaltamıyordu

-birisi de maydonoz kaynatıp ılık ılık oturursa rahatlatacağını yazmıştı

İlacı erken saatlerde alıp uykusuzlukla başa cıkmak yada pelvik egzersizler yapmak ,fizyoterapi denenebilir
Buna benzer bi konu görmüştüm galiba mezhanesini tam boşaltamıyordu

-birisi de maydonoz kaynatıp ılık ılık oturursa rahatlatacağını yazmıştı
Yatarken almam isteniyor gece ilacı adı o yüzden. Egzersizler çare olmadı otuz yaşındayim çocukkende vardı o yüzden sıkıntıyı bulamadıklarını söylüyorlar. Teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar, benim kendimi bildim bileli böbreklerimde yada mesanede ne olduğunu hala bulamadıkları rahatsızlıklarim var. Bundan dolayı idrar tutamıyorum yada sık gidiyorum ultrason ve testlerde bişey çıkmadığı için sadece ilaç yazıyorlar. Yaklaşık on gün önce doktora gittim bir çözümü yok tıp bu kadar ilerlemedi, ileri testte yaptırsan çözümü yok dedi. Ve bir ilaç yazdı aktif mesaneye ve tutmaya iyi gelen bir ilaç bende kullanmaya başladım bir kaç gün iyi de geldi ama uyku sorunu yaptı gece boyunca gözlerim açık beynim kapanmıyor sanki. Kafayı yememek için bıraktım tekrar. Doktor bundan başka ilaç yok dedi. Siz olsanız ne yapardınız uykusuzluk mu yoksa ilaçsız mi devam edeyim

İdrar kaçırma için ablam iki yıl önce ameliyat oldu, çokta memnun hayatından ileri derecede sıkıntısı vardı, şimdi gayet iyi başka bir doktora danışın isterseniz

Yatarken almam isteniyor gece ilacı adı o yüzden. Egzersizler çare olmadı otuz yaşındayim çocukkende vardı o yüzden sıkıntıyı bulamadıklarını söylüyorlar. Teşekkür ederim.

Çocukken bende de çok vardı hatta ağlardım yapamıyorum gide gele yoruldum die . Üropan die bi ilaçla gectı çocukluğum .

Doktorunuza uyku problemı yaptığı hakkında bi danışın istersenız belki dozunu düşürebilir . Yanı sonuçta uyumuyorsanız sizin için ilerleyen süreçte buda bi sağlık sorunu yaratabilir

Çocukken bende de çok vardı hatta ağlardım yapamıyorum gide gele yoruldum die . Üropan die bi ilaçla gectı çocukluğum .

Doktorunuza uyku problemı yaptığı hakkında bi danışın istersenız belki dozunu düşürebilir . Yanı sonuçta uyumuyorsanız sizin için ilerleyen süreçte buda bi sağlık sorunu yaratabilir
Üropani da çok kullandım doktora dedim bundan başka ilaç yok çok ilaç denendi çözüm olmayınca son ilaç bu dedi. Aynen haklısınız uyuyamamak ilerde de geçmez ilaç devamlı kullanılması gereken ilaç. Teşekkür ederim

İdrar kaçırma için ablam iki yıl önce ameliyat oldu, çokta memnun hayatından ileri derecede sıkıntısı vardı, şimdi gayet iyi başka bir doktora danışın isterseniz
Ameliyat var ama doktor sizin için olmaz dedi bende araştırdım ne güzel ameliyat var diyordum bana olmayacağını söyledi bu gittiğim kaçıncı doktor bilseniz

Benim annem de çok sık wcye gitmesi gerekiyor. Dışarı çıkınca ilk iş wcnin yerini soruyo. Çok zor gerçekten. Çok özür dileyerek yazıyorum ama tuvalete gidince kesik kesik yaparsanız idrar tutmaya yardımcı oluyomuş diye duymuştum.

Benim annem de çok sık wcye gitmesi gerekiyor. Dışarı çıkınca ilk iş wcnin yerini soruyo. Çok zor gerçekten. Çok özür dileyerek yazıyorum ama tuvalete gidince kesik kesik yaparsanız idrar tutmaya yardımcı oluyomuş diye duymuştum.
Çok geçmiş olsun annenizi çok iyi anlıyorum bende gittiğim yerde tuvaleti bulurum hemen. Tutmak kasları güçlendirir dedi doktor ama bende işe yaramadı çok denedim otuz yaşındayim kendimi bildim bileli böyle ama 15 yaşına kadar olan ayrı sonrası ayrı bir hastalık belirtisi oluyormuş. Öyle diyor doktorlar hiçbir şey de bulamıyorlar

Merhabalar, çok geçmiş olsun. Malesef idrar kaçırmanın binbir sebebi olabiliyor. Kaslar, böbrekler, mesane, uykusuzluk, doğum, stres vs. Çocukluğunuzdan beri var sanırım. Genetik olma durumu var. Yaşadığınız stres ve doğum etkiyi güçlendirmiş olabilir. Başka doktorlara da görünmenizde fayda var. Ama ameliyat olunca kesin çözüm olmuyor. Annem geçen sene mesane düşüklüğünden sebep ameliyat oldu. Ama kaçırmaları hala devam ediyor. Bende bir kaç senedir yaşadığın bazı olaylar neticesinde yoğun strese maruz kaldım. 2 senedir de idrar kaçırma yaşıyorum. Doktora gittim ilaçlar kullandım. Bir süre iyi geliyor sonra yine eski haline dönüyordu. Sınavlara girmem gerektiğinden o süreçte bez giydim. Daha sonrasında günlük işlerim içinde giymeye başladım. Kaçırma korkusu olmadan günü geçirebilir olunca biraz rahatlamıştım. Yaşadığım bu stres korku azalınca, kaçırmalarım eskisine göre azalmıştı. Yaşadığın bu süreç boyunca tedavi olana kadar ki süreçte kendinizi rahatlatacak şekilde önlemler alırsanız iyileşme sürecinizi hızlandırır ve kolaylaştırırsınız 😇😇 uykusuz kalmanız hiç sağlıklı değil. Uykunuzu almanız olmazsa olmaz. Dinlenmeden vücut kendini yenileyemez. İyileşme süreciniz uzar. O yüzden ilaç sizde uykusuzluk yapıyorsa kullanmayın derim.

Back