- 6 Aralık 2022
- 1.533
- 4.119
-
- Konu Sahibi Filtrekahvem
Sorduğunuz soru malesef kesin bir cevabı yokMadde bağımlılarına zorunlu tedavi olmuyor amatemle konuşmuştum uyuşturucu tedavisi isteğe bağli oluyor dediler.alkol kullanmiyor.psikolojisi kötü diye mahkeme karari cikarttim alip gotürdüklerinde düzelir mi umutlanmali miyim?
Uyuşturucu bağımlılığı bitene kadar tedavi şart ama nasıl hangi şartlarda olacak bu bilmiyorum Şuan bu şekliyle aynı evde yaşamak da yine zarar verme ihtimallerden,korkunuzu sizi çok iyi anlıyorum giderse daha çok zarar vermesinden korkuyorsunuz ,ikna olmazsa zorunlu olması zaten şartSorduğunuz soru malesef kesin bir cevabı yokalıp götürdüklerinde şu olacak mı sanırım olmayacak uzun süreli tedavi uyuşturucu bağımlılığı için ? Ve düzeldiğini tedavinin bitip evine gelmesi ?
Hiç etrafında en çok sevdiği birleri var mı ?o konuşsa en güzel anında biliyorum biraz polyanacı konuşma oldu..Uyuşturucu bağımlılığı bitene kadar tedavi şart ama nasıl hangi şartlarda olacak bu bilmiyorum Şuan bu şekliyle aynı evde yaşamak da yine zarar verme ihtimallerden,korkunuzu sizi çok iyi anlıyorum giderse daha çok zarar vermesinden korkuyorsunuz ,ikna olmazsa zorunlu olması zaten şart
Ama iyi düşünülmesi gerekUyuşturucu bağımlılığı bitene kadar tedavi şart ama nasıl hangi şartlarda olacak bu bilmiyorum Şuan bu şekliyle aynı evde yaşamak da yine zarar verme ihtimallerden,korkunuzu sizi çok iyi anlıyorum giderse daha çok zarar vermesinden korkuyorsunuz ,ikna olmazsa zorunlu olması zaten şart