- 30 Mart 2023
- 274
- 81
-
- Konu Sahibi Filtrekahvem
KardeşiymişNiye berabersin?
Mahkeme kağidi var elimde gelip alsalar düzelecek mi? Ya gelip bize zarar verirse diye korkuyorumTek diyebileceğim annenizi koruyun oldu, çok zor bir durum. Tedavi olmadan mümkün değil.
Maalesef böyle haberler gördük tvlerde, bir avukata danışıp yol mu göstermesini isteseniz acaba?Mahkeme kağidi var elimde gelip alsalar düzelecek mi? Ya gelip bize zarar verirse diye korkuyorum
Erkek kardeşim bu.Benim mesleğim var kamuda çalisiyorum ailemle yaşiyorum kardesim içn yapilcak bir şey varsa yapalim diyorum30 yaşındaymışsınız, kendi düzeninizi kurup kendinizi kurtarın. Bu insan düzelmez, sizi daha çok dibe çeker.
Farkındayım kardeşiniz olduğunun, ben de kendinizi çekip kurtarın bu huzursuzluklardan diyorum. Çalışıyormuşsunuz işiniz de varmış. Aile evinde yaşamayı bırakın. Aileme ben ayrı eve çıkamam diyorsanız, bir bahane uydurun bir şekilde.Erkek kardeşim bu.Benim mesleğim var kamuda çalisiyorum ailemle yaşiyorum kardesim içn yapilcak bir şey varsa yapalim diyorum
Ne kullanıyorsa kullanıyor zorunlu yatiş diye bir şey var.Bu da yapilcak bir yöntem.orda ilaç kullandircaklar düzelir mi bilmiyorum korkuyorumMet kullanıyor bence!!
Gördüğüm en zor konulardan biriMahkeme kağidi var elimde gelip alsalar düzelecek mi? Ya gelip bize zarar verirse diye korkuyorum
Düzelene kadar tedavi olması da şart bu şekilde çok zor aynı evde yaşamakGördüğüm en zor konulardan biriöncelikle Allah yardımcınız olsun,aynı evde mi yaşıyorsunuz ?Annenizi bu durumdan korumanızı isterim önce aklıma bu geldii ve kendi isteğiyle ikna ederek gitmesinin daha iyi olacağını düşünüyorum ama biliyorum öyle zor ki bu ikna süreci..çünkü kabul etmiyor..Anneniz babanız ne düşünüyor bu konuda mahkeme kararıyla olması hakkında ? Zarar vermez diyemiyorum zarar verir de diyemiyorum ..şuana kadar ciddi bi zararı oldu mu aile bireylerine ?
Biliyorum çok yakınlarım tedavi oldu.İlacın adını da biliyorum lakin alkol alıyorsa o ilaçla almaması şart.Benim de yakınım iki kişi aynı durumda.O yüzden uyardım kusura bakmayın kötü bir amacım yok.Ne kullanıyorsa kullanıyor zorunlu yatiş diye bir şey var.Bu da yapilcak bir yöntem.orda ilaç kullandircaklar düzelir mi bilmiyorum korkuyorum
Son çare gitmezse mecbur mahkeme kararını uygulamak ve tedavi süreci bitene kadar çıkmamasını sağlamak,uzaklaştırma almak bu süreçte ve annenizi korumak hukuksal süreçleri daha çok öğrenmek avukat ve psikiyatristle detaylı konuşmak ..Düzelene kadar tedavi olması da şart bu şekilde çok zor aynı evde yaşamakbir de kardeş bu yabancı da değil tüm dualarım sizle inşallah en doğru çözüm bulunur Allah yar ve yardımcınız olsun
Benim annem de ağır depresyon hastası 10 gün psikiyatri bölümünde yatış yaptırmıştık o dönem orda madde bağımlısı hastalar da vardı tedavileri güzel ilerliyorduSon çare gitmezse mecbur mahkeme kararını uygulamak ve tedavi süreci bitene kadar çıkmamasını sağlamak,uzaklaştırma almak bu süreçte ve annenizi korumak hukuksal süreçleri daha çok öğrenmek avukat ve psikiyatristle detaylı konuşmak ..
Madde bağımlılarına zorunlu tedavi olmuyor amatemle konuşmuştum uyuşturucu tedavisi isteğe bağli oluyor dediler.alkol kullanmiyor.psikolojisi kötü diye mahkeme karari cikarttim alip gotürdüklerinde düzelir mi umutlanmali miyim?Benim annem de ağır depresyon hastası 10 gün psikiyatri bölümünde yatış yaptırmıştık o dönem orda madde bağımlısı hastalar da vardı tedavileri güzel ilerliyordu