• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Fikir - Bilgi ve Yardım rica ediyorum... Haftasonu Gelinlik Bakacağımda!

Etek çerçevesinde dantel istemek bir bütçe meselesi olmalı. Paylaştığınız iki gelinlikten soldakinin kabarıklığında bir gelinliğin eteğini çerçevelemek için 10-12 metre dantel kenar gidiyor. Düşük bir bütçede dantel çerçevede ısrar etmek sadece dantelin kalitesini düşürmenize neden olur. Ben şahsen bütçe yüzünden etekte su ile dantel kalitesi arasında kalsam kaliteli danteli seçerdim.

Souvenir, o belirttiğin kol stili tüm straples gelinliklere eklenebilir, yeter ki gelinliğin kendinde de dantel olsun.

Özellikle bunu duyduğuma çok sevindim.
Kol kısmım geniş fakat omuzlarım dar. O yüzden kollarımı kamufle edecek tarzda bir gelinlik daha çok yakışıyor.
Dediğine katılıyorum, ama kesinlikle bütçe ve doğru gelinlikçi ile alakalı bir durum.
Hayalimdeki gelinliğe kavuşurum inşallah :)
Yorumların için teşekkürler.. :34:

Söylediklerine katılıyorum.
Bende ilk modeli çok beğendim ve etek uçlarındaki danteli de...
Bakalım inşallah gönlüme yatan ve içime sinen bir gelinlikçi bulurum...
Ondan sonrası artık gelinlikçinin maharetine kalmış olacak ;)

inş canım herşey istediğin gibi olur hiç bir problem yaşamazsın evett kesinlikle gelinlikçilere çok büyük görev düşüyor ... bir arkadaşımın başına gelmişti beğendiği model dışında alakasız bir model dikmişti mecbur hazır dikilmiş almak zorunda kalmıştı düğün zamanı çok kısa olduğu için ... çok iyi araştır derim:34:

inş canım herşey istediğin gibi olur hiç bir problem yaşamazsın evett kesinlikle gelinlikçilere çok büyük görev düşüyor ... bir arkadaşımın başına gelmişti beğendiği model dışında alakasız bir model dikmişti mecbur hazır dikilmiş almak zorunda kalmıştı düğün zamanı çok kısa olduğu için ... çok iyi araştır derim:34:

Sağol canım, bir sürü gelinlikçi var ama insan şaşırıyor hangisine güveneceğini.
Bak birde bu gelinliği denemiştim, korsajlı çalıştıkları için ben normalde 38-40 beden gelinliğe girerken, 36 beden gelinliğe girdim...
Arkası muhteşem şekilde kapanmadı ama, üzerimde inanılmaz güzel durdu, bir de bedenime göre yapıldığını düşünsek şahane duracaktı...
Ama işte o kadar kararsız kalıyorum ki, kapalı mekana bu gelinlik uymayabilir... :31:

$IMG-20120526-00156.jpg $IMG-20120526-00157.jpg

Sağol canım, bir sürü gelinlikçi var ama insan şaşırıyor hangisine güveneceğini.
Bak birde bu gelinliği denemiştim, korsajlı çalıştıkları için ben normalde 38-40 beden gelinliğe girerken, 36 beden gelinliğe girdim...
Arkası muhteşem şekilde kapanmadı ama, üzerimde inanılmaz güzel durdu, bir de bedenime göre yapıldığını düşünsek şahane duracaktı...
Ama işte o kadar kararsız kalıyorum ki, kapalı mekana bu gelinlik uymayabilir... :31:

Eki Görüntüle 431334 Eki Görüntüle 431335

canım ben bu gelinliğin önündeki fiyonkunu beğenmedim direk gözüme o çarptı .. bence diğer konuştuğumuz iki gelinlik modeli çok güzel... hep sade modeller benim dikkatimi çekmiştir
:26:

canım ben bu gelinliğin önündeki fiyonkunu beğenmedim direk gözüme o çarptı .. bence diğer konuştuğumuz iki gelinlik modeli çok güzel... hep sade modeller benim dikkatimi çekmiştir
:26:

Evet fiyonk enteresan duruyor, başta kaba gibi geliyor insana ama üste giyildiğinde bizde şok olduk...
annem falan yok deneme dedi ama bir deniyeyim bakalım dedim, üstte çok farklı duruyor...
Tabii tam boydan alamadım gelinliğin fotosunu, tam mağazadan çıkarken çektik.
Gelinlikçi izin verdi zaten çekmeme, ama çokta süistimal etmek istemedik açıkçası... :34:

Diğer gelinlikler konusunda haklısın.
Bende onları çok beğendim... Bakalım inşallah hayırlısı ile bir modelde karar kılacağım.
O zaman mutlaka yazarım ;)

Ümraniye bana uzak olduğu için, o tarafa malesef ki bakmayı tercih etmiyorum.
Eminim uygun gelinlikler vardır, fakat prova vs. konusunda benim için büyük sıkıntı yaratacaktır.
Fakat, tavsiyen için teşekkür ederim.. :34:

Bide istersen Beyaz Caddeye bak :). Profilo da mecidiyekoyde. 20 kusur tane gelinlikci varmis dediler. Ayrica etek suyuna dantel kesinlikle butce meselesi:( Kalitesiz dantel olacagina kaliteli ama az olsun :) hem dantelli bi gelinlige cok rahat kol takabilirsin. eger kollarin cok kalin degilse hic kamufle etmeye bile gerek yok :)

Eki Görüntüle 431334 Eki Görüntüle 431335

Aglaya modelinin orta başarıda bir kopyası bu. Eteğin içinde dantel kaplı olması lazım ayrıca Aglaya tarlatanlı bir gelinlik değil. Yine de fena olmamış... Kaç istediler bunun için?

elie-saab-wedding-gown-2011.jpg

Bide istersen Beyaz Caddeye bak :). Profilo da mecidiyekoyde. 20 kusur tane gelinlikci varmis dediler. Ayrica etek suyuna dantel kesinlikle butce meselesi:( Kalitesiz dantel olacagina kaliteli ama az olsun :) hem dantelli bi gelinlige cok rahat kol takabilirsin. eger kollarin cok kalin degilse hic kamufle etmeye bile gerek yok :)

Evet canım baktım Beyaz Cadde'ye de.
Fakat onlar belirli bir fiyatın altına inemiyor ve üstüne de çıkamıyorlar.
Alışveriş merkezi bazlı bir yer olduğu için, yönetimin vermiş olduğu bir kararmış.
Yani biri bir gelinliği 2000'e satarken, aynı/benzer gelinliği diğer mağaza 1500'e satarsa biraz adaletsizlik olacağı için sanıyorum.
Her gelinlikçi kazanç sağlasın mantığı ile alınmış bir kararmış.
Gayet güzel gelinlikler var bence. Fakat dediğim gibi istediğim tarzda bir model bulamadım daha.
Tekrardan belki oraya bakabilirim...

Kol konusuna gelince, çok aşırı kalın değiller.
Fakat beni rahatsız edecek kadar kalın bence :) O yüzden kollarımın kusurlu saydığım bölgelerini kapatacak birşey daha hoş duracak üzerimde. Hem straplez modeller pek hoşuma gitmiyor açıkçası, yani bende güzel durmuyor kanımca.
İnşallah gönlüme göre birşey bulurum, yorumların için çok teşekkür ederim ;)

Aglaya modelinin orta başarıda bir kopyası bu. Eteğin içinde dantel kaplı olması lazım ayrıca Aglaya tarlatanlı bir gelinlik değil. Yine de fena olmamış... Kaç istediler bunun için?

elie-saab-wedding-gown-2011.jpg

Bu modelden haberim bile yoktu...
O kadar çok gelinlik modeli var ki, ne desem yalan olur.
Ama kadın pronovias modeli demedi bunun için, yani o şekilde pazarlamadı öyle söyleyeyim.
Belki benzetmeye çalışmış olabilirler, 2000 demişti hatırladığım kadarı ile.
Korsajlı çalıştıkları için, 2 beden küçük göstermişti, o anlamda birşey diyemeyeceğim... Ama gerçekten pronovias modeline çok benziyor...

Sevdiğin modellere benzer gelinliklere burada rastlamıştım diye hatırlıyorum canım
bir incele istersen :34:

Henna Gelinlik 2012 Kataloğu

Vermiş olduğun link için teşekkür ederim.
Henna gelinliğin internet kataloğuna daha önceden bakmıştım.
Hoşuma giden bir iki gelinlik mevcut, tekrardan katoloğuna bakayım, modelleri yazarım buraya.

Benim için tek dez avantaj bu gelinlikçinin Anadolu yakasında olması.
Bakalım, olmadı yerine gider beğendiğim modellere orada da bakarım...
Ama şimdilik aklımda Bakırköy, Zeytinburnu tarafındaki gelinlikçiler var.
Onlara da bakmadan kafamda bir gelinlikçi netleştirmesi yapmak istemiyorum.
Tekrar buraya yorumlarımı yazarım.

İlgi ve alakalarından dolayı tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Muhakkak buraya bilgi geçeceğim tekrardan. ;)

Kızlar bir moda evinin internet sayfasından bu modeli gördüm.
Sizce nasıl? Benim tam anlamıyla kolları ve görüntü olarak istediğim gelinlik bu...

$311775_328862213795029_169514906396428_1482615_2006822954_n.jpg $377140_328862250461692_169514906396428_1482616_1849180523_n.jpg $379617_328862187128365_1112599417_n.jpg $381142_328862003795050_476258646_n.jpg

79yt0.jpg
[/URL][/IMG] canım bak bu da fikir olabilir sana göğüs kısmını kapattırabilirsin bu modelde benim üst kısım olarak çok hoşuma gidiyor

Üst kısım hakikaten çok hoşmuş.
Gönlüme yatan gelinliği buldum sonunda!
Ne zormuş karar vermek, o model bu model derken insanın kafası allak-bullak olabiliyormuş.
Fakat şu an fotosu yok elimde, kısmetse o olacak.
Fransız danteli, krem rengi (daha çok kırık beyaz gibi) hayırlısı bakalım... Bir an önce halledebilsek o da aradan çıksa kafam rahatlayacak...
teşekkür ederim canım yorumların ve yardımların için ;)

ya bende dantelli düşünyorm br yandan ama ışıl ışıl olmasınıda istiyorum ışıl ışıl parlamak nişanlım gelinlğimi düğün günü göreceği için farklı bişi istiyorum bende d:D dantelli faln çok basit kaçr ve çok sade olr die düşünuyorm fikriniz nedir )?

ya bende dantelli düşünyorm br yandan ama ışıl ışıl olmasınıda istiyorum ışıl ışıl parlamak nişanlım gelinlğimi düğün günü göreceği için farklı bişi istiyorum bende d:D dantelli faln çok basit kaçr ve çok sade olr die düşünuyorm fikriniz nedir )?
Dantelli gelinlikleri çok beğeniyorum ben, fakat dediğin gibi ışıltılı olmasını istediğim için karar verememiştim ne olacağına.
Gelinlikçileri gezmeni ve fikir edinmeni tavsiye ederim.
İnternetten fotoğraflara bakarak olmuyormuş ben bunu çok iyi anladım.
Kendin gidip deneyerek, üzerine yakışanı ve içine sineni bularak ancak buna karar verebilirsin.
İnşallah gönlüne göre güzel bir gelinliğin olur canım... Şimdiden sana da hayırlı uğurlu olsun, mutluluklar... :16:

fikir veren yokmu kızlar ltfenn :S nasl bşi diktiriyim geerçekten ogün farklı olmak istiyorum ;)

Dantelli gelinlikleri çok beğeniyorum ben, fakat dediğin gibi ışıltılı olmasını istediğim için karar verememiştim ne olacağına.
Gelinlikçileri gezmeni ve fikir edinmeni tavsiye ederim.
İnternetten fotoğraflara bakarak olmuyormuş ben bunu çok iyi anladım.
Kendin gidip deneyerek, üzerine yakışanı ve içine sineni bularak ancak buna karar verebilirsin.
İnşallah gönlüne göre güzel bir gelinliğin olur canım... Şimdiden sana da hayırlı uğurlu olsun, mutluluklar... :16:

souvvenir :D fikrin varsa yazsana :D:D

Canım ben bir yukarda yazmıştım ama, sanırım sen gelinliğini aldın ;)
Hayırlı uğurlu olsun, inşallah mutlulukla giyersin... :34:

Back