• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Fikir - Bilgi ve Yardım rica ediyorum... Haftasonu Gelinlik Bakacağımda!

SouvveniR

❤+❤ = ❤❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
11.481
8.058
448
İstanbul
Merhaba Kızlar,

Nihayet bende gelinlik hakkında bir konuda danışma gereği duyuyorum sizlere...
Çok heyecanlııı... Haftasonu kısmetse gelinlik bakmaya çıkacağım.
Hem fiyat araştırması yapacağım, hem de model araştırması.
Benim beğendiğim gelinlik modelleri şu şekilde:
$2ymceft.jpg Eki Görüntüle 427653 $manuelmota2009gelinlikl.jpg $TEK_GE~1.JPG

Yani kısaca güpür gelinlik modellerini çok seviyorum...

İlk bakmaya başlayacağım yer Fatih olacak. Fakat hiç daha önce gelinlik bakmadım.
Hangi yerleri önerirsiniz? Fatih'te bildiğiniz gelinlikçiler var mı?
Aynı zamanda ben kiralamayı düşünüyorum, her gelinlikçi gelinlik kiralar mı?

Bilgi verirseniz sevinirim kızlar :17:

canım fatihte roze gelinlik var çok büyük ve aynen bu tarz gelinlikler var ben oraya baktım gecen hafta..kesinlikle tavsiye ediyorum

Teşekkür ederim canım...
Muhakkak oraya da bakacağım, not ettim.
Yeri tam olarak nerede peki?

Başka tavsiyesi olanlar?

ztn fatihte gelinlikçiler sıra sıra ordaki sıralardan biri ama çok büyük ztn görmemen imkansız :)daha önce hiç fatihe gitmemiştim ben resmen başım döndü nereye bakcağımı şaşırdım :) bisürü gelinlikçi var :) sen alcak mısın diktircek misin?

ztn fatihte gelinlikçiler sıra sıra ordaki sıralardan biri ama çok büyük ztn görmemen imkansız :)daha önce hiç fatihe gitmemiştim ben resmen başım döndü nereye bakcağımı şaşırdım :) bisürü gelinlikçi var :) sen alcak mısın diktircek misin?

Canım hem diktirmek istiyorum, ama aynı zamanda da kiralık olmasını istiyorum.
Sebebi ise, ne yapacağım ben o gelinliği. Özellikle kiracı olacağım için, telef olur...
Ve haklısın, gelinlikçiler çok fazla Fatih'te, fakat hangisi iyidir nedir bilemiyorum tabii ki.
En azından fikir olsun diye bilenler vardır muhakkak diye sorayım dedim...

Canım hem diktirmek istiyorum, ama aynı zamanda da kiralık olmasını istiyorum.
Sebebi ise, ne yapacağım ben o gelinliği. Özellikle kiracı olacağım için, telef olur...
Ve haklısın, gelinlikçiler çok fazla Fatih'te, fakat hangisi iyidir nedir bilemiyorum tabii ki.
En azından fikir olsun diye bilenler vardır muhakkak diye sorayım dedim...

o zmn sana bir de neslihan platin ve selvi akdeniz e gitmeni önercem :) ben baya bi yer gezdim ama snrm selvi akdenizde diktirmeye karar verdim gibi bişey :)ama sana şunu söliim gelinlik denemek çok eglenceli bişi :) sakın stres yapma keyfini çıkar :)

o zmn sana bir de neslihan platin ve selvi akdeniz e gitmeni önercem :) ben baya bi yer gezdim ama snrm selvi akdenizde diktirmeye karar verdim gibi bişey :)ama sana şunu söliim gelinlik denemek çok eglenceli bişi :) sakın stres yapma keyfini çıkar :)

Sağolasın canımcım, vallahi ben şimdiden stress oldum gibi...
Yarın gidicem kısmetse, hava da malum ama bakalım inşallah yağmur çamur olmaz...
İlk kez deneyeceğim, çekingenimdir de... İnşallah iyi davranan insanlara denk gelirim... :26:

Sağolasın canımcım, vallahi ben şimdiden stress oldum gibi...
Yarın gidicem kısmetse, hava da malum ama bakalım inşallah yağmur çamur olmaz...
İlk kez deneyeceğim, çekingenimdir de... İnşallah iyi davranan insanlara denk gelirim... :26:

yok ya kesinlikle çok zevkli gelinlik denemek :)ben de cok stresliydim ama o kdr keyifli bi iş ki :) keşke her hafta gidip gelinlik seçsem :)bu dediğim yerlerin 3ü de çok ilgililer :) ama çok tuhaf gelinlikçiler var valla umarım onlara denk gelmezsin..denetmiolar bile gelinliği sanki pazardan elma alır gibi gelinlik dikiolarmıs :53:

yok ya kesinlikle çok zevkli gelinlik denemek :)ben de cok stresliydim ama o kdr keyifli bi iş ki :) keşke her hafta gidip gelinlik seçsem :)bu dediğim yerlerin 3ü de çok ilgililer :) ama çok tuhaf gelinlikçiler var valla umarım onlara denk gelmezsin..denetmiolar bile gelinliği sanki pazardan elma alır gibi gelinlik dikiolarmıs :53:

Bende onu anlamıyorum ya, inşallah denk gelmem...
Üzerinde nasıl durduğunu, modelin yakışıp yakışmadığını, dar gelip gelmeyeceğini, hangi kusurlarını kapatacağını görmeden nasıl diktirilir bir gelinlik..
Enteresan insanlar vesselam, kendi gelinliklerini nasıl aldılar veya alacaklar acaba.. İnsan herşeyden önce bir işin satışını yaparken kendinden pay biçecek...
Onlarda ona göre müşteri bulur zaten :34:

Senin araştırdığın kadarı ile fiyatlar nasıldı peki?
Kiralık - Satılık arasında aşağı yukarı ne kadar fark vardır?
Yani belki sormuşsundur diye merak ettim :34:

Bende onu anlamıyorum ya, inşallah denk gelmem...
Üzerinde nasıl durduğunu, modelin yakışıp yakışmadığını, dar gelip gelmeyeceğini, hangi kusurlarını kapatacağını görmeden nasıl diktirilir bir gelinlik..
Enteresan insanlar vesselam, kendi gelinliklerini nasıl aldılar veya alacaklar acaba.. İnsan herşeyden önce bir işin satışını yaparken kendinden pay biçecek...
Onlarda ona göre müşteri bulur zaten :34:

evet aynen dediğin gibi cnm ama bu dediğim yerlerden memnun kalacağını düşünüorm :) ctesi aksamı tekrar konusuruz :) bir de eger yrn vaktin kalırsa profilo avm de beyaz cadde die 19 gelinlikçiden oluşan biyer açılmış orayı da övüolar baya istersen oraya da bi ugra :)

Profilo AVM'den evlilik hazırlığı yapanlara 'Beyaz Cadde' - Kadın ve Kadın

evet aynen dediğin gibi cnm ama bu dediğim yerlerden memnun kalacağını düşünüorm :) ctesi aksamı tekrar konusuruz :) bir de eger yrn vaktin kalırsa profilo avm de beyaz cadde die 19 gelinlikçiden oluşan biyer açılmış orayı da övüolar baya istersen oraya da bi ugra :)

Profilo AVM'den evlilik hazırlığı yapanlara 'Beyaz Cadde' - Kadın ve Kadın

Çalıştığım yere çok yakın, sanırım ben bu akşam gidip bu dediğin yere bakabilirim...
En azından bir göz gezdirmiş olurum diye düşünüyorum... Bak tavsiye ettiğin iyi oldu.
Profiloya çok gittim fakat birden fazla gelinlikçinin olduğunu tahmin edemedim.
Herhalde tek bir gelinlikçinin reklamıdır diye düşünmüştüm...
Sağol canım tavsiyelerin için, ne iyi oldu ya sana rastladığım... :16:

Senin araştırdığın kadarı ile fiyatlar nasıldı peki?
Kiralık - Satılık arasında aşağı yukarı ne kadar fark vardır?
Yani belki sormuşsundur diye merak ettim :34:

satılıkla kiralık arasında pek bi fark yok cnm 200 lira fln deişio kiralayınca..bnm begendiim model danteli fazla bi model 1800 dediler genelde..ama umarım pazarlık yapailiosundur..ben de nişanlım da hiç beceremiorz :)pazarlıkla çok daha asagılara indirilebilir bence :)

satılıkla kiralık arasında pek bi fark yok cnm 200 lira fln deişio kiralayınca..bnm begendiim model danteli fazla bi model 1800 dediler genelde..ama umarım pazarlık yapailiosundur..ben de nişanlım da hiç beceremiorz :)pazarlıkla çok daha asagılara indirilebilir bence :)

Benim nişanlım muhteşem o konularda Allah'tan...
Bende pek beceremem ama denerim yani, ağzım laf yapar biraz.
fakat nişanlımın maşallahı var, o baya pazarlıkçıdır herşeyde... :9:

Çalıştığım yere çok yakın, sanırım ben bu akşam gidip bu dediğin yere bakabilirim...
En azından bir göz gezdirmiş olurum diye düşünüyorum... Bak tavsiye ettiğin iyi oldu.
Profiloya çok gittim fakat birden fazla gelinlikçinin olduğunu tahmin edemedim.
Herhalde tek bir gelinlikçinin reklamıdır diye düşünmüştüm...
Sağol canım tavsiyelerin için, ne iyi oldu ya sana rastladığım... :16:

aa süpermiş işte bence bu aksam mutlaka ugra :)yaa ben cok sevdim bu gelinlik işini cidden :) bak gör senin de cok hosuna gidicek :) kesinlikle rahat ol :)yardımcı olabildiysem cok sevindim cnm :) benim ailem ank da ben ist te erkek kardesimle yasıorm ve bu işlerin hepsini nişanlım ve ben tek basımıza arastırıp yaptık o yuzden nası bişi olduunu biliorm :)çok çok mutluluklar diliyorm sana :)

Benim nişanlım muhteşem o konularda Allah'tan...
Bende pek beceremem ama denerim yani, ağzım laf yapar biraz.
fakat nişanlımın maşallahı var, o baya pazarlıkçıdır herşeyde... :9:

süper o zmn daha da düşer fiyatlar :) çünkü işin içine girdikte herseyin ne kdr masraflı olduunu daha ii anlıorm :) salı günü organizasyon şirketini ayarladık bi ton para..ctesi dıs cekim için fotografcı ayarlamaya calıscaz yine..bi de ben dans kursuna gidelim die tutturdum :)o yuzden ne kdr çok pazarlık yapabilirsek o kadar iidir :)

aa süpermiş işte bence bu aksam mutlaka ugra :)yaa ben cok sevdim bu gelinlik işini cidden :) bak gör senin de cok hosuna gidicek :) kesinlikle rahat ol :)yardımcı olabildiysem cok sevindim cnm :) benim ailem ank da ben ist te erkek kardesimle yasıorm ve bu işlerin hepsini nişanlım ve ben tek basımıza arastırıp yaptık o yuzden nası bişi olduunu biliorm :)çok çok mutluluklar diliyorm sana :)

Ay canım benim Allah kolaylık versin.
Aile uzakta olunca gerçekten zor... İnşallah her işini sorunsuz halledersin..
Benim babam yurtdışında, annem burada. Annem sağolsun mülayim sessiz bir insandır.
Onunla gidecektik yarın, sonradan dedi "neyse sen kuzeninle git ben gelmeyeyim, kayınvaliden sonra gönül koymasın" böyle bir insan yani...
Çok ince düşünür sağolsun... Bakalım kandıra bilirsem onu da alıcam yanıma yarın... ama kesin ağlar...

Nişanlın sanırım İstanbul'da, İstanbul'da oturacaksınız değil mi?

süper o zmn daha da düşer fiyatlar :) çünkü işin içine girdikte herseyin ne kdr masraflı olduunu daha ii anlıorm :) salı günü organizasyon şirketini ayarladık bi ton para..ctesi dıs cekim için fotografcı ayarlamaya calıscaz yine..bi de ben dans kursuna gidelim die tutturdum :)o yuzden ne kdr çok pazarlık yapabilirsek o kadar iidir :)

Ne güzel ya... Biz maddi anlamda malesef kısıtlı olduğumuz için, bir çok düşüncemi gerçekleştiremiyorum...
Ama zaten çokta birşey istemiyorum açıkçası, evlenelimde gerisi fasa fiso...:ssz:
Fotoğrafçımız bizim tanıdık, nişan fotoğraflarımızı da onda çektirmiştik, gayet iyiydi fotolar.
Sanırım yine aynı yer ile anlaşacağız, çünkü onun da bahçesini düzenlenecekti bu sene, bahçede fotoğraf çektirebilirsek süper olacak...

Dans kurslarına gidecekseniz muhteşem ya! Bende çok isterdim onu, fakat benim nişanlım pek yanaşmadı bu konuya...
Nişanlımı tango yaparken düşünemiyorum... :9: :9:

Tabii tango çok uçuk bir fikir, fakat en azından "salon dansı" öğrenseydik fena olmazdı yani... :34:

Ay canım benim Allah kolaylık versin.
Aile uzakta olunca gerçekten zor... İnşallah her işini sorunsuz halledersin..
Benim babam yurtdışında, annem burada. Annem sağolsun mülayim sessiz bir insandır.
Onunla gidecektik yarın, sonradan dedi "neyse sen kuzeninle git ben gelmeyeyim, kayınvaliden sonra gönül koymasın" böyle bir insan yani...
Çok ince düşünür sağolsun... Bakalım kandıra bilirsem onu da alıcam yanıma yarın... ama kesin ağlar...

Nişanlın sanırım İstanbul'da, İstanbul'da oturacaksınız değil mi?

evet cnm neyseki nişanlım istanbulda evlenince de istanbulda olcaz yine :) Annen gercekten cok ince bi insanmış ya ama bence o da yrn yanında olsun sonucta sadece fikir edinmeye gidiosun almaya gitmiosun ki kayınvaliden de provalarda fln gelir :)bnm gelinlik annemlere sürpriz olcak gibi bişi provalara falan da pek gelemicek annem sadece ablam gelcek ankaradan belki provanın birine :) heralde beni düğün günü görünce çok fena aglıcak :)senin begendiin modeller çok zarif ve şık eminim çok güzel olcaksın cnm :)gelinlik denerken mümkünse duvak da taktır ''duvakla görebilir miyim?'' de..öyle çok daha güzel oluo :)senin düğün ne zmn?

Back