• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir bekliyorum

anpike

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2007
154
13
318
Merhaba arkadaşlar
Ben bir ev hanımı olarak evden ufak ufak bir iş yapmak istiyorum. İşin fikri konusunda ve geliştirebilmek konusunda önerilerinizi bekliyorum... mesela kuru yufka erişte ve el açması börek haşhaşlı katmer düşünüyorum. Evde başlayarak işimi nasıl gelistirebilirim sizde yapılabilir mi. Veya farklı fikirlerinizi paylaşırsanz sevinirim

yapılabilir.
sosyal medyada duyur kendini.
önce makul fiyatlarda yap
mesela instagramdan reklam yap

Facebook sayfası açın yaşadığınız yerin adı diyelim "Limonşehri" Limonşehri lezzetleri adında orada ürünlerinizin resmini koyun Limonşehirli olup da şehir dışında yaşayanlar memleket özlemiyle sipariş verirler. Limonşehrinin büyük daha önce oluşturulmuş facebook sayfalarının adminleriyle iletişime geç sayfanı tanıtmalarını rica et ama bu yazdıklarım büyükşehirde oturmuyorsan geçerli. Büyükşehirde oturuyorsan bir dükkanla anlaş ürünlerini oraya bırak biraz komisyon alırlar sadece

Etrafınızdaki aktarlar, pastaneler, kuruyemişçiler vs. ile görüşerek ürün hazırlayabileceğinizi söyleyebilirsiniz.
Elbet güzel geri dönüşler alırsınız.

Back