- 23 Temmuz 2024
- 38
- 12
- Konu Sahibi ranasevincc
Merhaba bayanlar. Bugün bir konuda fikrinizi almak için yazıyorum. Genel itibariyle fikir almak gibi düşünün. Basit görmeyin sorumu. Bir insanı bazı şeyleri yaşına verip hoş görmeyi bilmeli miyiz? Yani ben kendim görmemiş veya sazan gibi bir şeylere birilerine atlayan biri değilim. Fakat sevdiğim kişi hiç tanımadığı bir fake hesaba yürüyebilen klasik erkeklerden biri. Yaşlarımız 20. Böyle şeyleri yaşa verip çokta önemsememeli miyim? Fakat kendim de aynı yaşta olmama rağmen böyle hareketlerim yok. Bazı şeyleri göz ardı etmek kendimize saygısızlık mı? Bu gibi şeyleri yani. Benim için biriyle birlikte olmak için onu tanımak anlamak belli bir zaman vs gerekli. Ama karşımda ki çokta bir kıstası olmayan genel anlamda güzel kızlarla flört edebilecek karakterde flörtöz birisi ise bu ilerde bana sıkıntı çıkarır mı? Hiç tanımadığı veya ortak yönü olup olmadığını bilmediği birine reel veya sanal olarak sırf beğendiği için yürümesi normal mi? Ben mi çok abartıyorum. Uzak mı durmalıyım. İlerde sorun olur mu bir tehlike arz eder mi benim için yoksa bekar sevgilisi olmayan biri için normal mi bu hareketler arada kalıyorum. Yaptığı kötü olmasa bile böyle bir karakter kişilik farkı sıkıntıya sebep olur mu başka sorunların habercisi midir? Şimdiden cevaplar için teşekkürler.