Doğuma Hazırlık figürlü hamile tişörtlerini nerede bulurum kızlar alan varmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende ablama yaptırmayı düşünüyordum, güzel fikirler aldım burdan teşekkürlerr ...

herkese iyi akşamlar ben iki gün önce waikiki den aldım bu tar tişörtlerden birinde yazı var birinde hem resim hem yazı var fiyatlarıda cok uygun 14.90 biri 19.90 birisiydi.waikiki hamile kolyeksiyonu yeni ürünler

en kısa zamnada bakıcam canım sağol Şeniz

gebe giyimden aldım ben bitane var memnunum
birde ebru hamilede var googleye ebru hamile yazarsanız ordan espirili tişört
bi arkadaş çuval gibi şeyler demiş ama
çuval gibi değil normal tişört göbeklerin yanında biraz yandan dikişi var oda göbeğimie normal kıyafetler küçük geliyo ya bu hamileler için tam kapatıyo
ben ykm den almıştım 49 du ama indirimli aldım

baktım orayada ben onlar zaten yanlardan lastikli oluyor büzgülü yani bol bol değil vücuduna yapışıyor kavrıyor ykm ye bakmadım yolum düşerse bakarım orayada sağol opuyorumnanaktan

kızlar tish-o dan da bakabilirsiniz orda da güzel tişörtler var kategorilerden bebek yada anneler gününü seçip istedinizi bastiriyosunuz tişörte ben eşime çifte kumrular serisinden tişört almıştım doğum gününe tencere-kapak olarak:hulya: sizde bi göz atın derim

besiktastaki postane pasajindada espirili hamile tisortlerinden var bende aldim ..arti gebe adli magazada cok seker sezonluk urunler cikartiolar internettende ulasmaniz mumkun hangi alisveris merkezlerinde ssatilio yazio..Aslina bakarsaniz el beceriniz biraz varsa boncuklarla islemek hem cok basit hemde cok eglenceli olabilir..

canım beşiktaştaki pasajın tam olarak neresinde??? birde ne kadara aldığını hatırlıyormusun?

tish-o.com.tr sitesinde bunun içinde bir çalışma yapmışlar geçenlerde maili geldi..

ewet canım yaa musyas en güzeli seninki hem şık hem uygun nereden aldın?bizede alda sat zemuszemus

firstday canım ankarada mı lcw den aldın bende geçen ankamall dan aldım 2 tane çok güzel çokta uygun birkaç çeşit daha vardı onların bedenini daha çıkartmadık dediler bi dahada gidemedim malesef birde cepa lcw de hamile koleksiyonunun olduğunu söylediler.sen nereden aldın canım?

Canım internetten "esprili hamile t-shirtleri" diye aratırsan çıkıyor.
Bi de hamile kıyafetleri satan Gebe, Ebru Maternity, Bellamom gibi markaların hepsinin var bu tişörtlerden.
Ben bunu Ebru'dan almıştım mesela..
hamile011.jpg

ben bunu 5tl ye aldım 3renk 15tlye geldi 3ü çokta şeker duruyoduy bebegim hehe

[URL=www.resimupload.com/ds686538919_user95771_pic53852_1248284576.html][/URL] yakında geliyorum yazıyodu[

canım 5 ytl'ye nerden aldın acaba.Oldukça uygunmuş,cok da şeker.daha sonra giymek uygun olmayacağı için 40-45 tl gibi rakamlar bana pahalı geldi..

bi magazadan aldım egzotig markası cnm şubeleri var istde falannnn

X