Doğuma Hazırlık figürlü hamile tişörtlerini nerede bulurum kızlar alan varmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

terazi_5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
888
1
42
:CüvCüv::CüvCüv:
slm kızlar şu fiğirlü hamile tişörtleri çok hoşuma gidiyor fakat nettede dışardada bir türlü satılan yerlerini bulamadım bilen gören varsa internet adresi veya dükkan adresi versin lütfen kıyafetlerim olmuyor artık :)

ayyyy bende çok istiyorum onlardan ama nerden bulabileceğimz hakkında hiç bir fikrim yok:1no2:

:hulya:

burdakilere bayıldmmm hihoyyytçokkk sevimlilerr ...peki bedende sorun oldumu?
TEŞEKKÜRLERR:1hug:

yok cnm kendi bedeninden bir büyügünü al göbüş bübüyo sadece hemdaha güsel oluyo hafif cuk oluyo 9ayda rica ederim cnm opuyorumnanaktan hayırlı dogumlar kıslarrr

çok saoll cnm bnm..benımde oğlum olacak inşallah..
maşallah çok tatlı bir kızın var :nazar:
:

bende aldım o tişörtlerden..
iki tane ayak var üzerinde de özür diliyo tekme attığı için :))))))
siyah benimki... ama yumuşacık bir penyesi var.. 9 aya kadar da esneyecek bir kumaş.. ki ben 5 aylıkken almıştım :)

çok sağolun kızlar baktım hemen sipariş vericem beğendim hoşuma gittiler kaydirigubbakcemile5

yenıannecık banada cok pahalı geldı.2 tısort alsan ortalama 100 tl.ben elımde olanlarla ıdare edıyorum.bıdaha ne zaman gıyecez kımbılır o cuval gıbı seylerı.hıc gerek yooookkkkkkk

canım hazır alacağına internetten istediğin figürü seç. ya da photoshoptan anlayan biri varsa yaptır.fotocu da foto olarak çıkart ve beyaz bi t-shirte bastır. hiç değilse daha uyguna istediğin figür olur.. sahsen ben böyle kart ,foto ,baskı vs gibi şeyler kendim pc de hazırlayıp gönlüme göre yaptırıyorum

gebe giyimden aldım ben bitane var memnunum
birde ebru hamilede var googleye ebru hamile yazarsanız ordan espirili tişört
bi arkadaş çuval gibi şeyler demiş ama
çuval gibi değil normal tişört göbeklerin yanında biraz yandan dikişi var oda göbeğimie normal kıyafetler küçük geliyo ya bu hamileler için tam kapatıyo
ben ykm den almıştım 49 du ama indirimli aldım

herkese iyi akşamlar ben iki gün önce waikiki den aldım bu tar tişörtlerden birinde yazı var birinde hem resim hem yazı var fiyatlarıda cok uygun 14.90 biri 19.90 birisiydi.waikiki hamile kolyeksiyonu yeni ürünler

gebe giyimden aldım ben bitane var memnunum
birde ebru hamilede var googleye ebru hamile yazarsanız ordan espirili tişört
bi arkadaş çuval gibi şeyler demiş ama
çuval gibi değil normal tişört göbeklerin yanında biraz yandan dikişi var oda göbeğimie normal kıyafetler küçük geliyo ya bu hamileler için tam kapatıyo
ben ykm den almıştım 49 du ama indirimli aldım
cnm ben cuval gıbı derken genıs manasında kullandım.amabızım burada da cok pahalı hamıle kıyafetler.sadece bır gomlek 55 tlden baslıyor etek ıse 69dan baslıyor.ıdare edelım dıye soyledım.herkese hayırlı dogumlar kızlar.

herkese iyi akşamlar ben iki gün önce waikiki den aldım bu tar tişörtlerden birinde yazı var birinde hem resim hem yazı var fiyatlarıda cok uygun 14.90 biri 19.90 birisiydi.waikiki hamile kolyeksiyonu yeni ürünler

cnm ben daha once bızım burdakı waıkıkıye baktım hamıle bolumumuz yok dedıler.bırde cnm aldıgın tısortler uzun kollu mu yoksa kısamı...cvplarsanız sevınırım.hayırlı dogumlar....

günaydın aldığım penyeler hem kalılar hemde uzun kolular kışında rahat giyilir sonbahar ilk baharda da .3xl kadar da var ben bayagı kilolu bir hamileyim 90 kiloyum xxl aldım ama bayagı bir geniş vede cok rahat

X