- 28 Mayıs 2010
- 2.465
- 5.491
- 37
Merhaba hanımlar, şikayetlerimi kısaca yazmaya çalışacağım. 3 sene önce sol memede ağrı hissettim. Normalde muayene ederim kendimi ama bir anormallik fark etmedim ta ki ağrıyana kadar. Ağrısı sürekli hale gelince genel cerrah a gittim. 3 ayda bir takip ediliyordu. Ama özellikle muayyen günlerimde 10 gün önceden başlıyor ve ben hayattan soğuyorum resmen. Sol kolumu oynatmak bile acı veriyor. Sol tarafıma yatamıyorum, hızlı yürürken sancıyor vs vs. Geçen ay doktorum biyopsi alınmasına karar verdi ve biyopsi alındı, sonuç fibroadenom. İyi huylu ama alınması iyi olur dedi. Tabii ben bilen yaşayan herkesten nasıl bir operasyon olduğunu, sonrasında neler olduğunu öğrenmeye çalıştım. Başka bir doktora daha görünmeye karar verdim. Pazartesi başka cerraha gittim. O da ilaç tedavisi uygulayalım en azından ağrını geçirirsek operasyonu tümör büyüyene kadar erteleriz dedi. 1000 mg ve 500 mg iki antibiyotik bir ağrı kesici krem ve hayıt tohumu olan bitkisel bi ilaç verdi. 3 gündür içiyorum ama ilaçlar çok ağır geldi kafamı kaldıramıyorum üstelik çalışıyorum ve perişan durumdayım. Sizden biriniz yada tanıdığınız birileri bu ilaçlı tedavi yöntemiyle sonuç aldı mi? Denediğiniz farklı yöntem ve aldığınız sonuçlar nelerdir. Cerrahi de olsa sonunda rahat ettiniz mi bunları öğrenmek istiyorum. Toplamda 30 gün olan ayın regl başlangıç bitiş toplamda 15 günü neredeyse korkunç ağrıyla geçiyor ve ben çok sıkıldım, geçsin istiyorum. Tüm hastalarımıza da acil şifalar diliyorum...