biz turkler restaurantlarda fln makarna sayfasını pas gectıgımız için bunlar hep:)Bu konu benim cahilliğimin resmi belgesidir. Herkes günde 2 öğün fettucini alfredo yiyormus, ismini bile yeni duydum vay ki ne vay
Ayyy canım Sen Türkiye'de yaşamıyormuşsun, haklısın bu durumdaCanım inan çook haklısın fakat sartlarım öyle kötüki su an..amerıkada turk urunlerının satılmadıgı bıyerde yasıyorum, Buzluktakı canım annemın gönderdiği tum mantı börek stoğum bitti. Şu an bunları hazrlymycak kdar hastayım( gercı hasta olmasatdımda sanırım okadar hamarat degılım) kendi kezzetlerımzden besamel soslu patlıcan kebabı pirinç pilavı gibi şeyler hazırlafım ama yemezlerse fln diye bunuda yapıyım demiştim. Umarım güzel olur.acemi sansı:)
Alfredo, Fettucini'nin amca oğlu oluyorbaşlığı görünce kim Bu alfrdo denen adam futbolcu mu acep dediydim. Ah cahallik zor
Ne kadar güzel bir bölümünüz vaaarTek çeşit mi düşünüyosunuz? Bence illa italyan yemeği yapıcaksanız ortaya aperatif olarak bruschetta yapabilirsin. Ana yemek için de bizdeki mantı gibi ravioli yapabilirsin. Tiramisuyuda yapıştırırsan tam bir İtalyan mutfağı:) bu arada bruschetta atıştırmalık kıtır ekmek. Baget ekmeği dilimleyip üzerine fesleğen domates sarımsak zeytinyağı fırınlıyosunuz. Cok kısa sürede inanılmaz lezzetli oluyor. Gastronomi ve dünya mutfakları öğrencisiyim bu menüyle çok güzel notlar aldım
lütfen bilerek bdv dışı konu açmayın. bu yasaktır ve ceza sebebidirbiliyorum yeri bura degil ama su an herkes burdadir yemek bolumunde cevap almam cok zor. deli gibi yorgun ve grip ve hamileyim. aksama (3 saat kadar sonra) esimin italyan arkadaslari yemege gelicekler (biraz emrivaki oldu) hemen markete gidip biseyler aldim. genel olarak hazir menu ama fettucini nasil yapilir bilmiyorum. fettucinisini aldim, hazir alfredo sosuda aldim. peki simdi?? netten baktigimda alfredo sosu pisirmeyi gosteriyor hep. makarnayi haslayip ustune alfredo sosu dokup o da isinincaya kadar devam mi edicem? uzerine tavuk goguslerini mi eklicem? ya da tam tersi mi? help me help mee.
Ben olsam, italyan yemeği yapmazdım, kesinlikle türk yemeği yapardım, bizim yemeklerimizi beğenmemeleri im kan sız
Alfredo, Fettucini'nin amca oğlu oluyor