ben cemaati sevmem ama hep içindeyim hususi sohpetlerine giderim hangi cemaat hangi fikirde bilirim ve inanın bu cemaatin tek amacı ülkeyi ele geçirmek, bi hocamız vardı derdi ki bi gün bu ülkeyi ele geçiricez işte şöyle yapıcaz falan. bunların tek amacı ülkeyi ele geçirmek, o sohpetlere sivil polislerde katılır hatta dinler ne aşamadalar diye şuan sohpetlerde çok dikkat ediyorlar ama bi temizlik te süleymancı cemaatinde olacak orasını biliyorum.Hoş şeyler değil ama ya.
Bu kadar mi düştüler insanlar?
Hoca efendi diyorlar bir de yakışıyor mu bir "hoca efendi" ye bu durum..
Günümüz siyaseti baya bir seviyesiz malum..
ben cemaati sevmem ama hep içindeyim hususi sohpetlerine giderim hangi cemaat hangi fikirde bilirim ve inanın bu cemaatin tek amacı ülkeyi ele geçirmek, bi hocamız vardı derdi ki bi gün bu ülkeyi ele geçiricez işte şöyle yapıcaz falan. bunların tek amacı ülkeyi ele geçirmek, o sohpetlere sivil polislerde katılır hatta dinler ne aşamadalar diye şuan sohpetlerde çok dikkat ediyorlar ama bi temizlik te süleymancı cemaatinde olacak orasını biliyorum.
ben cemaati sevmem ama hep içindeyim hususi sohpetlerine giderim hangi cemaat hangi fikirde bilirim ve inanın bu cemaatin tek amacı ülkeyi ele geçirmek, bi hocamız vardı derdi ki bi gün bu ülkeyi ele geçiricez işte şöyle yapıcaz falan. bunların tek amacı ülkeyi ele geçirmek, o sohpetlere sivil polislerde katılır hatta dinler ne aşamadalar diye şuan sohpetlerde çok dikkat ediyorlar ama bi temizlik te süleymancı cemaatinde olacak orasını biliyorum.
O ablalara da hic isinamadim ne yalan. Ayrıca hic de öyle sakin değil bazıları baya bir sert oluyorlar.Amaçları ülkeyi ele geçirmek ama onların da kafasında bir hedef var elbette. Sadece ülkeyi ele geçirmek degil, dünyayı ele geçirmek istiyorlar. Bu yüzden Afrika'da, Uzak Dogu'da, Asya'da, Amerika'da... her yerde okul açıyorlar ki çocukları kendilerine ısındırsınlar.
Bunların olayı ılımlı görünüp herkesle iyi geçinip herkesi nurcuların islamına davet etmek. Herkes ablalar gibi olacak ya da abiler her neyse... Herkes böyle sakin insanlar olacak cemaattekiler gibi. Daha sonra da bunların yöentim kademesi dünyada belli bir güce erişmiş olacak böylece müslümanları ezdirmeyecekler daha fazla. Sonuçta dünyada bir sürü çok zengin aile var, bunlar da onlardan biri haline gelip müslümanlar adına söz sahibi olmak istiyorlar. İslamın koruyucusu olma derdindeler. Cemaatçe mehdi olduklarına inanıyorlar falan...
Ama ben de hiç sevmem, hoşlanmam.
ay danışıklı dövüş müdür bu nedir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?