ayy hiç güleceğim yoktu ahahahha . Fetoşa bak sen ya bi git sonunuz geldi boşa çırpınmayın.......
Adanmış ruhlar derken? Adanmış ruhlar ne ya? Kime adanmış, pardoon???
Vallahi hiç bir konuşmasını anlamıyorum. Zaten birincisi içine içine konuşuyor tv yi son ses açmak gerek duymak için. İkincisi öyle cümleler kuruyor ki cahil miyim niye anlamıyorum diyorum kendi kendime
Saygı duyacağım en son insan kendisi saygı duymuyorum, sevenlerininde canı cehenneme...Fetoş??? Sevmeye bilirsin ama saygı duyabilirsin sırf onu sevenlerin hatrına. Senin nazarında sonu gelmiş olsa da insan değil mi? Dibinden not: Ne cemaatçiyim ne Akp'li.
Bence bariscaklar çünkü ayriyken yapamiyorlar birbirlerini ozlemislerdir yeterinceEskiden methiyeler düzülürdü burada Gülen'e...Ne olduysa geçen yıl oldu.Neyse,bakarsın barışırlar,eski övgüler yine devam eder.Nabza göre şerbetçi geldi hağnııımmm....
Cemaatin para muslukları kesildi ya birden yolsuzluklar akıllarına geldi.Ya bu adama gram içim isinmiyor nedense..
Bu olaylardan önce de böyleydi sonra da..
O zaman hoca efendi ye bir soru: bu insanlar, birden mi hırsızlığa başladılar siz yeni mi ogrendiniz?
Madem biliyordunuz neden göz yumdunuz?
Eğer öyleyse siz de menfaatciliginizden ötürü milletimizden özür dileyin..
Aksi gibi sohbetlerde hoca efendi soyle dedi diye adi geçince tadım kaçıyor bütün feyiz gidiyor.
Not:ne AKP liyim ne cemaatci milli goruscuyum en derininden
Hoş şeyler değil ama ya.Cemaatin para muslukları kesildi ya birden yolsuzluklar akıllarına geldi.
Ah Etmeyiniz Lutfen Doner Dolasır misaliSaygı duyacağım en son insan kendisi saygı duymuyorum, sevenlerininde canı cehenneme...
Suçsuzsalar dönsün zaten benim şüphem yok, o konuda güvenim tam.Ah Etmeyiniz Lutfen Doner Dolasır misali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?