• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fethullah Gülen: Hırsızlığını itiraf ederse affederim

Hoş şeyler değil ama ya.
Bu kadar mi düştüler insanlar?
Hoca efendi diyorlar bir de yakışıyor mu bir "hoca efendi" ye bu durum..
Günümüz siyaseti baya bir seviyesiz malum..
ben cemaati sevmem ama hep içindeyim hususi sohpetlerine giderim hangi cemaat hangi fikirde bilirim ve inanın bu cemaatin tek amacı ülkeyi ele geçirmek, bi hocamız vardı derdi ki bi gün bu ülkeyi ele geçiricez işte şöyle yapıcaz falan. bunların tek amacı ülkeyi ele geçirmek, o sohpetlere sivil polislerde katılır hatta dinler ne aşamadalar diye şuan sohpetlerde çok dikkat ediyorlar ama bi temizlik te süleymancı cemaatinde olacak orasını biliyorum.

ben cemaati sevmem ama hep içindeyim hususi sohpetlerine giderim hangi cemaat hangi fikirde bilirim ve inanın bu cemaatin tek amacı ülkeyi ele geçirmek, bi hocamız vardı derdi ki bi gün bu ülkeyi ele geçiricez işte şöyle yapıcaz falan. bunların tek amacı ülkeyi ele geçirmek, o sohpetlere sivil polislerde katılır hatta dinler ne aşamadalar diye şuan sohpetlerde çok dikkat ediyorlar ama bi temizlik te süleymancı cemaatinde olacak orasını biliyorum.

Onlar zaten tam fiyasko.Bir gün kaldım içlerinde,kafayı yiyecektim.

itiraf etmesine gerek mi var? sankı sen çok temizsin hoca efedı(!)

Amaçları ülkeyi ele geçirmek ama onların da kafasında bir hedef var elbette. Sadece ülkeyi ele geçirmek degil, dünyayı ele geçirmek istiyorlar. Bu yüzden Afrika'da, Uzak Dogu'da, Asya'da, Amerika'da... her yerde okul açıyorlar ki çocukları kendilerine ısındırsınlar.

Bunların olayı ılımlı görünüp herkesle iyi geçinip herkesi nurcuların islamına davet etmek. Herkes ablalar gibi olacak ya da abiler her neyse... Herkes böyle sakin insanlar olacak cemaattekiler gibi. Daha sonra da bunların yöentim kademesi dünyada belli bir güce erişmiş olacak böylece müslümanları ezdirmeyecekler daha fazla. Sonuçta dünyada bir sürü çok zengin aile var, bunlar da onlardan biri haline gelip müslümanlar adına söz sahibi olmak istiyorlar. İslamın koruyucusu olma derdindeler. Cemaatçe mehdi olduklarına inanıyorlar falan...

Ama ben de hiç sevmem, hoşlanmam.

Amaçları ülkeyi ele geçirmek ama onların da kafasında bir hedef var elbette. Sadece ülkeyi ele geçirmek degil, dünyayı ele geçirmek istiyorlar. Bu yüzden Afrika'da, Uzak Dogu'da, Asya'da, Amerika'da... her yerde okul açıyorlar ki çocukları kendilerine ısındırsınlar.

Bunların olayı ılımlı görünüp herkesle iyi geçinip herkesi nurcuların islamına davet etmek. Herkes ablalar gibi olacak ya da abiler her neyse... Herkes böyle sakin insanlar olacak cemaattekiler gibi. Daha sonra da bunların yöentim kademesi dünyada belli bir güce erişmiş olacak böylece müslümanları ezdirmeyecekler daha fazla. Sonuçta dünyada bir sürü çok zengin aile var, bunlar da onlardan biri haline gelip müslümanlar adına söz sahibi olmak istiyorlar. İslamın koruyucusu olma derdindeler. Cemaatçe mehdi olduklarına inanıyorlar falan...

Ama ben de hiç sevmem, hoşlanmam.
O ablalara da hic isinamadim ne yalan. Ayrıca hic de öyle sakin değil bazıları baya bir sert oluyorlar.
Ama anlamadığım hepsi hipnozlanmis gibi sanki hoca efendi(!) hatasiz bir insan gibi düşünüyorlar.
Korkmaya basladim ya ilk defa bu sene biraz içlerine girdim korkulcak gibiler cidden

Olan bu milete oluyor bir çok , kul hakkı yediler , şaibeler çok ,bu memleket ne zaman huzura kavuşacak , acaba?

Dinleme kayıtları ne zaman ortaya çıkacak acaba? Pazarlıklar mı var ?

Yaaa 11 yıl el ele yürüdükleri paraleller ne güzel çakıyor lafları..
Aynı b.kun laciverti.

Hırsızlıklarını itiraf eder ve bu memleketten olabildiğince uzağa ışınlanırsa ben de affederim:KK14:

Yok, bence elleri de kesilmeli... Oyle kuru itiraf yetmez.. Madem koyu musluman bunlar, madem seriata inanip liyakati hor goruyorlar, onu da yapsinlar... Herkese anlayacagi dilden.:KK53: Begendikleri Osmanli gibi, herkese kendi inancindan kanun..:KK39:

Yakalama emri çıkartılmış Amerika'nın oyunu bozulacak oradan çıkan el kaidenin başı amerika eğitim görmüş ve yetişmiş , humeyini saklayan koruyan iranın başına geçiren amerika değil mi ? Şimdide cematin başı gülen ,ne planladıysalar olmayacak başka oyunlara başvurmaları gerekecek

Back