• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fethiye mi? Marmaris mi?

Catmother07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
325
233
33
Mrb eski açtığım konulardan bilirsiniz.Antalya yaşarken eşimin memleketine geldik burasıda denizi olan küçük bir il ama alışamadım çok sakin geliyor,yapılabilecek bir aktivite vs. Yok.Buradan gitmek var kafamda uzun zamanda ilk olarak Fethiye aklıma geldi buraları biraz araştıracagim olmazsa Antalya'ya dönüş yapacağız gibi görünüyor.fethiye ve Marmaris hakkında bilgi almak istiyorum ev kiraları,iş imkanı, kış ları nasıl olur,insanları nasıldır vs. Yerleşmek için idealmidir? Her türlü bilgiye ihtiyacım var teşekkürler :)

Mrb eski açtığım konulardan bilirsiniz.Antalya yaşarken eşimin memleketine geldik burasıda denizi olan küçük bir il ama alışamadım çok sakin geliyor,yapılabilecek bir aktivite vs. Yok.Buradan gitmek var kafamda uzun zamanda ilk olarak Fethiye aklıma geldi buraları biraz araştıracagim olmazsa Antalya'ya dönüş yapacağız gibi görünüyor.fethiye ve Marmaris hakkında bilgi almak istiyorum ev kiraları,iş imkanı, kış ları nasıl olur,insanları nasıldır vs. Yerleşmek için idealmidir? Her türlü bilgiye ihtiyacım var teşekkürler :)

Marmaris güzel bir yer, gezilecek denize girilecek çok yeri var, nereye yerleşeceğiniz birazda bütçenize bağlı, mesela Marmaris'in köylerinde ev tutmayacaksanız merkezde ev kiraları pahalı, ortalama oturulabilir bir evin kirası 1000 liradan başlar, konumuna, evin durumuna göre 2-3000 liraya kadar çıkar, mutfak alışverişini Türkiye genelinde ucuz fiyat politikasıyla satış yapan marketler zincirlerinden alırsanız sorun yaşamazsınız ama yerel marketlerinde bir çikolatayı 5 liraya alma ihtimaliniz var, sebze meyve uygun değil diye biliyorum.
Otelleri bol, işyerleri mevcut, iş sıkıntısı yaşamazsınız sanırım ama kazanç olduğu gibi aylık masraflarınıza gider diye düşünüyorum.

2 yere de daha önce tatile gittim ama tatildeyken yaşamla ilgili bilgimiz olmuyor tabi.en önemlisi iş imkanı ve kışların nasıl gectigi

Back
X