Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereye yaptırdınız12de yaptırdım ben
Nereye yaptırdınız peki13 de yaptırdım
İntergen. Ankara’da ama kanı kargo ile gönderebiliyorsunuz farklı şehirdeysenizNereye yaptırdınız
12 haftalıkken yaptırdım 4 gundede sonuç aldım çok ilgili sabırlı lardi bu dört günde onları çok darladimArkadaşlar 9+5teyim fetal dna yaptırıcam. Sizler ne zaman yaptırdınız sizce en doğru zaman ne zaman
13 de yaptırdım
İntergen. Ankara’da ama kanı kargo ile gönderebiliyorsunuz farklı şehirdeyseniz
Kizlar kaça yaptırdiniz peki ?12 haftalıkken yaptırdım 4 gundede sonuç aldım çok ilgili sabırlı lardi bu dört günde onları çok darladim
Ben 14 bine yaptırdım kan almışlardi başka şehirde oldum için Ankara'ya gitmişti ve kapsamlı bakılmış ti cinsiyetini doktoruma söylemişlerdi söyledikleri gibide çıktı son haftalardayimKizlar kaça yaptırdiniz peki ?
Sağlıcakla kucağınıza alın.Ben 14 bine yaptırdım kan almışlardi başka şehirde oldum için Ankara'ya gitmişti ve kapsamlı bakılmış ti cinsiyetini doktoruma söylemişlerdi söyledikleri gibide çıktı son haftalardayim
İntergen de yaptırdım 12.300Kizlar kaça yaptırdiniz peki ?
İntergen de yaptırdımNereye yaptırdınız peki
İntergene mi yaptırdınız12 haftalıkken yaptırdım 4 gundede sonuç aldım çok ilgili sabırlı lardi bu dört günde onları çok darladim
Temmuz ayında geçen sene 10-12 civarı tam fiyat hatırlamıyorumKizlar kaça yaptırdiniz peki ?
Yok gerek kalmıyorSağlıcakla kucağınıza alın.
Fetal DNA yaptıranlar 2 li yada 4 li testte yaptırmaya gerek var mı ?
Hayır doktorum gerek görmedi detaylı yaptır yeter demiştiSağlıcakla kucağınıza alın.
Fetal DNA yaptıranlar 2 li yada 4 li testte yaptırmaya gerek var mı ?
İntergenden baya memnunlar ama bilemedimBende 11+5 te yaptırdım 3 gün önce falan güvenemedim çoğu firmaya yerel olanlara özellikle eurofins yaptırdım 21.500 e 10 gün içinde çıkar dediler bakalım