• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FETAL DNA

melo002

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
33
Puanlar
3
Arkadaşlar 9+5teyim fetal dna yaptırıcam. Sizler ne zaman yaptırdınız sizce en doğru zaman ne zaman

bebegin dnasi iyice annesine karissin diye 11-12. haftada oneriyorlar. ama 10. haftadan basliyor sabirsiz anneler icin. arastirirken izledigim 2 videoda 10. haftada kan veren kadina "yeterli dna bulamadik - x gun sonra tekrar kan verin" demislerdi, o yuzden bence mantikli olan 11-12

Arkadaşlar 9+5teyim fetal dna yaptırıcam. Sizler ne zaman yaptırdınız sizce en doğru zaman ne zaman
12 haftalıkken yaptırdım 4 gundede sonuç aldım çok ilgili sabırlı lardi bu dört günde onları çok darladim

Kizlar kaça yaptırdiniz peki ?
Ben 14 bine yaptırdım kan almışlardi başka şehirde oldum için Ankara'ya gitmişti ve kapsamlı bakılmış ti cinsiyetini doktoruma söylemişlerdi söyledikleri gibide çıktı son haftalardayim

Ben 14 bine yaptırdım kan almışlardi başka şehirde oldum için Ankara'ya gitmişti ve kapsamlı bakılmış ti cinsiyetini doktoruma söylemişlerdi söyledikleri gibide çıktı son haftalardayim
Sağlıcakla kucağınıza alın.
Fetal DNA yaptıranlar 2 li yada 4 li testte yaptırmaya gerek var mı ?

Bende 11+5 te yaptırdım 3 gün önce falan güvenemedim çoğu firmaya yerel olanlara özellikle eurofins yaptırdım 21.500 e 10 gün içinde çıkar dediler bakalım

Bende 11+5 te yaptırdım 3 gün önce falan güvenemedim çoğu firmaya yerel olanlara özellikle eurofins yaptırdım 21.500 e 10 gün içinde çıkar dediler bakalım
İntergenden baya memnunlar ama bilemedim

Merhaba sonucunuz kaç günde çıktı acaba ? Ben de bu firmaya yaptırdım çarşamba günü Beş gün oldu ama bayram girdi araya o yüzden süre uzar mı bilemedim

Back
X