• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fetal dna yetersiz sonuç

ozgekilic7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
11
9
1
29
21 gün önce fetal dna için kan verdim, kan amerikaya gönderildi ve bugün aradılar yeterli sonuç çıkmamış kanda bebeğin dnası yeterli değilmiş yarın yeniden gelip kan alıcaklarını söylediler.. böyle bi durum yaşayan var mı? Sonrasında ne oldu sonuç neydi bilgi verir misiniz lütfen🙏🏻🙏🏻🙏🏻

21 gün önce fetal dna için kan verdim, kan amerikaya gönderildi ve bugün aradılar yeterli sonuç çıkmamış kanda bebeğin dnası yeterli değilmiş yarın yeniden gelip kan alıcaklarını söylediler.. böyle bi durum yaşayan var mı? Sonrasında ne oldu sonuç neydi bilgi verir misiniz lütfen🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Kac haftalikken verdiniz Kani , bazen böyle olabiliyormus evet

Merhaba benimde aynısı oldu çarşamba kan vericem tekrar , iyice moralim bozuldu

Merhaba benimde aynısı oldu çarşamba kan vericem tekrar , iyice moralim bozuldu
Merhaba benim sonuçlarım çıktı insan korkuyor moral denen bisey kalmıyor ama çok şükür ki temiz çıktı sonuçlar hiiiçç merak etmeyin Allahın izniyle sizin sonuçlarınızda temiz gelicek gelince bana burdan yazın birlikte sevinelim😍😍

Merhaba benim sonuçlarım çıktı insan korkuyor moral denen bisey kalmıyor ama çok şükür ki temiz çıktı sonuçlar hiiiçç merak etmeyin Allahın izniyle sizin sonuçlarınızda temiz gelicek gelince bana burdan yazın birlikte sevinelim😍😍
Sizin sorun neydi acaba, benim ikili test yüksek riskli çıktı

12.haftada yaptırmıştım. Şimdi 19 olduk. Antalyada yaşıyorum
Ben 14. haftamda yaptırmıştım yüksek riskli çıktı, acaba geç kalmış olabilir miyim ikili tarama testine, ultrason normal ama kan sıkıntılı çıktı, doktor geç kaldın diye söylendi ama yinede yapti, sonrasinda da asistan vardı bende o şok haliyle bir şey soramadım

Ben 14. haftamda yaptırmıştım yüksek riskli çıktı, acaba geç kalmış olabilir miyim ikili tarama testine, ultrason normal ama kan sıkıntılı çıktı, doktor geç kaldın diye söylendi ama yinede yapti, sonrasinda da asistan vardı bende o şok haliyle bir şey soramadım
Ultrasonda bir bulgu yoksa genelde sorun çıkmıyor siz içinizi ferah tutun ben eminim sorunsuz gelicek sonuçlarınız aynı durumları yaşamışız

Ultrasonda bir bulgu yoksa genelde sorun çıkmıyor siz içinizi ferah tutun ben eminim sorunsuz gelicek sonuçlarınız aynı durumları yaşamışız
Amin inşallah canım, sizin risk oranı kaçtı, ve nifty testinz kac günde çıktı bende böyle yaşamaktansa yarın gidip kan veriyim diyorum ankara da 4600 tl ye yapıyormuş genoks

Çok şükür canım 😍 inşallah benimde temiz çıkar 🥰

Kızlar benim 4 Lü tarama riskli çıktı 1/33 baya yüksek risk 😔😔
2 li 3 lü tarama yaptirmis miydiniz acaba ve içinizi ferah tutun benimde 2 li yüksek çıktı haftalardır o kadar çok okudum ki birçok kişi güvenilirliği olmadığını, hatta tarama testini hiç yaptırmadan direkt amniyosentez veya nifty testi yaptırmış hiç kafanıza takmayın etrafımda 17/1 10/1 çıkan var 2 side sapasağlam doğurdu maşallah, sizinde çok sağlıklıdır içinizi ferah tutun

Sizin riskinizin oranı kaçtı acaba ve ultrasonda bir sorun var mıydı

2 li 3 lü tarama yaptirmis miydiniz acaba ve içinizi ferah tutun benimde 2 li yüksek çıktı haftalardır o kadar çok okudum ki birçok kişi güvenilirliği olmadığını, hatta tarama testini hiç yaptırmadan direkt amniyosentez veya nifty testi yaptırmış hiç kafanıza takmayın etrafımda 17/1 10/1 çıkan var 2 side sapasağlam doğurdu maşallah, sizinde çok sağlıklıdır içinizi ferah tutun
2 Li temiz demişti doktor 3 lü yaptırmadı 4 lü yaptırdı o riskli çıktı , inşallah canım inşallah ya , yeterli DNA çıkmamış cumartesi tekrar kan vericem ikinci kez gönderilecek beklemek çok zor günler geçmiyor

2 Li temiz demişti doktor 3 lü yaptırmadı 4 lü yaptırdı o riskli zçıktı , inşallah canım inşallah ya , yeterli DNA çıkmamış cumartesi tekrar kan vericem ikinci kez gönderilecek beklemek çok zor günler geçmiyor
İnşallah temiz çıkacak içini rahat tut, ultrasondan gerçekten anlayan bir doktor yapıp bir şey yok diyorsa genelde sağlıklı oluyor tarama testleri tamamen şans bence hiç takma, sonuçların çıkınca buraya da yaz canım bize de mutlaka haber ver

Back