Fetal Dna Testi Yaptıran Anneler🧪

KayraElif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
117
110
Forumda çok fazla anne bu testi hem 2 li 3lü testlere güvenemediği için hem de yaş kilo sorunu yüzünden yaptırmak istemiş.Fiyatı pahalı bir test fakat güvenliği açısından kafamızın gebelik boyunca rahat edeceği de bir yöntem.Deneyimli annlerden ricam, Genetik firmaları araştırken nelere dikkat etmeliyiz?Yurt içi mi yoksa yurt dişı gen merkezlerini mi tercih ettiniz? Fiyat konusunda yakın zamanda bu testi yaptıran anneler bizlere deneyimlerinizi yazar mısınız?

En iyi cevap
Bilgi aktarimi için teşekkür ederim fakat diğer testler için doğruluk payı sizce düşük degilmi?Yazılanlar sonucu %90 değer altı hiç duymamıştım.Umarım sağlıklı bebeğinizi kucağınıza alırsınız bazen testlerin de yetersiz kalabileceği durumlar olabilir.Keyifle gelsinler dünyamıza..
Çünkü firmalar bundan asla bahsetmiyor ama test sonucumda bu testlerde yanlış pızitiflik oranı yüksektir diye bir ibare var ve 2 profa gittim ikisi de bu test yalnızca down için güvenilir bilgi veriyor dedi
Forumda çok fazla anne bu testi hem 2 li 3lü testlere güvenemediği için hem de yaş kilo sorunu yüzünden yaptırmak istemiş.Fiyatı pahalı bir test fakat güvenliği açısından kafamızın gebelik boyunca rahat edeceği de bir yöntem.Deneyimli annlerden ricam, Genetik firmaları araştırken nelere dikkat etmeliyiz?Yurt içi mi yoksa yurt dişı gen merkezlerini mi tercih ettiniz? Fiyat konusunda yakın zamanda bu testi yaptıran anneler bizlere deneyimlerinizi yazar mısınız?
Merhaba benim ikili taramada riskim yüksek çıktı detaylı ultrason da burun kemiği görünmedi ense kalınlığı da normalden kalın çıktı çok korktuk eskişehir osmangazi üniversitesinde fetal dna yaptırdık 444 TL tuttu 24 içinde sonucu aldık çok şükür bebeğimiz sağlıklı

X