Fetal Dna Testi Yaptıran Anneler🧪

KayraElif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
117
110
Forumda çok fazla anne bu testi hem 2 li 3lü testlere güvenemediği için hem de yaş kilo sorunu yüzünden yaptırmak istemiş.Fiyatı pahalı bir test fakat güvenliği açısından kafamızın gebelik boyunca rahat edeceği de bir yöntem.Deneyimli annlerden ricam, Genetik firmaları araştırken nelere dikkat etmeliyiz?Yurt içi mi yoksa yurt dişı gen merkezlerini mi tercih ettiniz? Fiyat konusunda yakın zamanda bu testi yaptıran anneler bizlere deneyimlerinizi yazar mısınız?

En iyi cevap
Çünkü firmalar bundan asla bahsetmiyor ama test sonucumda bu testlerde yanlış pızitiflik oranı yüksektir diye bir ibare var ve 2 profa gittim ikisi de bu test yalnızca down için güvenilir bilgi veriyor dedi
Merhaba, intergen isimli firmada bu testi yaptıran var mı acaba? Doktorum bu firmayla çalışıyormuş. Yorumlara baktığımda yanlış sonuca ilişkin bir şikayete rastlamadım

Merhaba, Natera panorama firmasına ulaşmak için, sitenin forum sayfasından yazabilirsiniz. Denedim, geri dönüş sağladılar.
Forum sayfası İngilizce fakat çeviri yapıp gerekli yere ulaştıktan sonra, mesajınızı Türkçe de yazsanız temsilcilere ulaşıyor.

Ben yaptırdım. Genoks

İletisim numarasi var mi?

Merhaba, intergen isimli firmada bu testi yaptıran var mı acaba? Doktorum bu firmayla çalışıyormuş. Yorumlara baktığımda yanlış sonuca ilişkin bir şikayete rastlamadım
Merhaba, ben yaptırması tavsiye etmem. Benimde dr.um bunla çalışıyordu. Bana temiz raporu geldi. Sonra çocuğunda hidrops fetal tanısı kondu. Ölü dogum yaptim. Ve anjiyo sıvısı alındı, çocuğum otopsiye gönderili. Nesnel bulunması icin. Robertsanion translakosyon tipi trizomi 21 çıktım yani doen sendromuymus. Yine sizlerin kararı tabi.ben bu olaydan sonra bu testlere güvenemeye başladım.suan tüp bebek tedavisi görüyorum.Allah nasip eder ve hamile kalırsam amniyo sivisindan batıracağım. En azindan daha dogru
Kafam da soru işareti kalmaz

Başınız sağ olsun. Testi yaptırdık temiz geldi, ultrasonda da bi sıkıntı görünmüyor şimdilik Allah'a şükür. Zaten tarama testi olduğunu bilerek yaptırdık, ikili taramaya göre daha güvenilir geldi. Sonrasında ultrasonda bi sıkıntı görülürse amniyosentez de yaptırırız, tabi inşallah gerek olmaz.

Detaylı ultrasonda down sendromuna yönelik bulgular çıkınca yaptırdım intergen’de. Hiçbir sorun yaşamadım, hatta stresten hasta olduğum için hızlandırdılar sonucumu

Detaylı ultrasonda down sendromuna yönelik bulgular çıkınca yaptırdım intergen’de. Hiçbir sorun yaşamadım, hatta stresten hasta olduğum için hızlandırdılar sonucumu
Biz 12.haftada yaptırdık, ikili tarama yerine daha yüksek oranda doğruluğu olduğu için fetal dna yaptırdık direkt. 2 hafta sonra da detaylı ultrasona giricem. Umarım orada da güzel şeyler duyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…