- 23 Ağustos 2022
- 10
- 0
- 40
- Konu Sahibi mucizem4141
Fetal DNA ile ultrasyon cinsiyetleri uyuşmuyor.Başına böyle birşey gelen oldumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başıma böyle bir şey gelmemiş olsa da, ultrasonda dr sadece gördüğü şekilden anlam çıkarıp onu söylüyor. Fetal DNA ise net olarak cinsiyetini veriyor. Yani Fetal DNA'daki cinsiyet bebeğinizin kesin cinsiyetiFetal DNA ile ultrasyon cinsiyetleri uyuşmuyor.Başına böyle birşey gelen oldumu
Fetal DNA yı 13.haftada yaptım.18.haftada kontrole gittim dr aksini söyleyince afalladım.Dr görememiş demekki. Kapı gibi dna test sonucu gelmiş. Dr cinsiyet için ne dese boş artık inşallah hayal kırıklığı olmamıştır. Ne gelirse gelsin hayırla sağlıkla gelsin evlatlarımız
başıma böyle bir şey gelmemiş olsa da, ultrasonda dr sadece gördüğü şekilden anlam çıkarıp onu söylüyor. Fetal DNA ise net olarak cinsiyetini veriyor. Yani Fetal DNA'daki cinsiyet bebeğinizin kesin cinsiyeti
Fetal DNA yı 13.haftada yaptım.18.haftada kontrole gittim dr aksini söyleyince afalladım.Dr görememiş demekki. Kapı gibi dna test sonucu gelmiş. Dr cinsiyet için ne dese boş artıkinşallah hayal kırıklığı olmamıştır. Ne gelirse gelsin hayırla sağlıkla gelsin evlatlarımız
başıma böyle bir şey gelmemiş olsa da, ultrasonda dr sadece gördüğü şekilden anlam çıkarıp onu söylüyor. Fetal DNA ise net olarak cinsiyetini veriyor. Yani Fetal DNA'daki cinsiyet bebeğinizin kesin cinsiyeti
Fetal DNA yı 13.haftada yaptım.18.haftada kontrole gittim dr aksini söyleyince afalladım.Dr görememiş demekki. Kapı gibi dna test sonucu gelmiş. Dr cinsiyet için ne dese boş artıkinşallah hayal kırıklığı olmamıştır. Ne gelirse gelsin hayırla sağlıkla gelsin evlatlarımız
18.haftada doktor ultrasonunda yanılabilir mi.aynı gün başka doktora gittim o da diğer doktorun söylediğini söyledi.insan şaşkına dönüyorFetal dna neyse o tabiki
Fetal DNA sonucunu nasıl öğrendiniz ? Aynı doktor demedi mi size18.haftada doktor ultrasonunda yanılabilir mi.aynı gün başka doktora gittim o da diğer doktorun söylediğini söyledi.insan şaşkına dönüyor
Cinsiyet fetal dna da neyse odur tabiki bende yaptırdım yanılma payı yok gibi bir sey %99,9 doğruluk payı ama bir karışıklık aksi bir set olmuştur sonuç da ne doktor ne diyor iki doktor da aynı şeyi mi söylüyor istersen bi doktora daha git o da aynı derse testi yaptirdigin merkezi ara bir aksilik karışıklık olmadığından emin ol18.haftada doktor ultrasonunda yanılabilir mi.aynı gün başka doktora gittim o da diğer doktorun söylediğini söyledi.insan şaşkına dönüyor
Fetal DNA sonuçlarında cinsiyeti yazılı olarak göndermiyorlar aracı şirkete bildiriyorlar sadece galiba onlar mı karıştırdı acaba . Çok şaşırdım Türkiye’de ki mi laboratuvarda yaptırdınız orda bazen sorunlar çıkıyormuşCinsiyet fetal dna da neyse odur tabiki bende yaptırdım yanılma payı yok gibi bir sey %99,9 doğruluk payı ama bir karışıklık aksi bir set olmuştur sonuç da ne doktor ne diyor iki doktor da aynı şeyi mi söylüyor istersen bi doktora daha git o da aynı derse testi yaptirdigin merkezi ara bir aksilik karışıklık olmadığından emin ol
Ben yaptırdığımda cinsiyet sonucu içinde bir ücret istemişlerdi o yüzden ayrıca cinsiyeti öğrenmek istemedim sadece genetik hastalıklara bakıldı evet tc de bir merkezde Almanya'daki bir lab a gönderildiFetal DNA sonuçlarında cinsiyeti yazılı olarak göndermiyorlar aracı şirkete bildiriyorlar sadece galiba onlar mı karıştırdı acaba . Çok şaşırdım Türkiye’de ki mi laboratuvarda yaptırdınız orda bazen sorunlar çıkıyormuş
Fetal DNA sonucunu doktor bildirdi.firma cinsiyette yanılma olasılığı olamaz dedi.bende karışıklık mı oldu acaba düşünüyorum diye söyledim testi tekrar etmek istediğimi söyledim .onlarda güvenilirliğimizi kanıtlamamız içim tekrar yaparız dediler buğün tekrar kan verdim.Fetal DNA sonucunu nasıl öğrendiniz ? Aynı doktor demedi mi size
Testi nereye yolluyorsunuz Amerika - Avrupa. Doktora telefonda söylüyorlar acaba kafası karıştı yanlış mı yazdı . Olmayacak şeyler sizi bulmuş takılmayın sağlık olsunFetal DNA sonucunu doktor bildirdi.firma cinsiyette yanılma olasılığı olamaz dedi.bende karışıklık mı oldu acaba düşünüyorum diye söyledim testi tekrar etmek istediğimi söyledim .onlarda güvenilirliğimizi kanıtlamamız içim tekrar yaparız dediler buğün tekrar kan verdim.
Doktorda şaşırdı firmada şaşırdı.Cinsiyet fetal dna da neyse odur tabiki bende yaptırdım yanılma payı yok gibi bir sey %99,9 doğruluk payı ama bir karışıklık aksi bir set olmuştur sonuç da ne doktor ne diyor iki doktor da aynı şeyi mi söylüyor istersen bi doktora daha git o da aynı derse testi yaptirdigin merkezi ara bir aksilik karışıklık olmadığından emin ol
Doktora yazlı geçmişler.daha sonra doktor ve bende ayrı ayrı görüştük tekrar laboratuvara ve genetik uzmanla görüşmüşler bizde karışıklık yok deniliyor.genoksta yaptırdım testi.aynen insanın kaaaı takılıyor dediğiniz gibi olmayacak şeylerin bizi bulması bideTesti nereye yolluyorsunuz Amerika - Avrupa. Doktora telefonda söylüyorlar acaba kafası karıştı yanlış mı yazdı . Olmayacak şeyler sizi bulmuş takılmayın sağlık olsun
Ankaradaki firma orda bakıyorlar doktorum beni uyarmıştı orda karışıklık oluyor diye ben seçmemiştim . Önemli olan sağlığı şimdilik cinsiyetsiz ürünler bakın :) kısa samanda öğrenirsiniz inşallahDoktora yazlı geçmişler.daha sonra doktor ve bende ayrı ayrı görüştük tekrar laboratuvara ve genetik uzmanla görüşmüşler bizde karışıklık yok deniliyor.genoksta yaptırdım testi.aynen insanın kaaaı takılıyor dediğiniz gibi olmayacak şeylerin bizi bulması bide
Ciddi misiniz bunun için bir de ücret mi istediler? Prenatal numunelerde cinsiyet raporlamak kesinlikle yasakken sözle söylemek bile yasa dışıyken bir de ekstra ücret isteyemezler (ki ayrıca yaptıkları bir işlem yok testte apaçık ortada belli oluyor) keşke şikayet etseydiniz.Ben yaptırdığımda cinsiyet sonucu içinde bir ücret istemişlerdi o yüzden ayrıca cinsiyeti öğrenmek istemedim sadece genetik hastalıklara bakıldı evet tc de bir merkezde Almanya'daki bir lab a gönderildi
3 seneyi geçti net üzerinden bulmuştum inan suan merkezin adını bile hatırlamıyorum desemCiddi misiniz bunun için bir de ücret mi istediler? Prenatal numunelerde cinsiyet raporlamak kesinlikle yasakken sözle söylemek bile yasa dışıyken bir de ekstra ücret isteyemezler (ki ayrıca yaptıkları bir işlem yok testte apaçık ortada belli oluyor) keşke şikayet etseydiniz.
%7 çıktıFetal dna testinde maternal kontaminasyon (yani testin bebeğin dnasına değil de annenin dnasına yapılması) olmamışsa sorun olmaz. Bence cinsiyet belirleme için değil de bir cinsiyet anomalisi mi var acaba diye tekrar yapsınlar testi. Sonuç kadın çıktıysa şüphelenin bence, testin size yapılmış olması ihtimali var, erkek çıktıysa sorun yok. Bir de fetal fraksiyon oranı diye bir not düşülür rapora, o % kaç çıktı?