Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben de öyle düşündüm ama yine de tabi kurt düşüyor insanın içineFetal dnadan şüphe etmezdim kromozom çalışıyorlar sonuçta xx mi xy mi o testte çıkmayacak da nerde çıkacak ultrasonda kordon oluyor vs vs 20 li haftalara kadar değişebiliyor.
Yok bana söylemediler doktoruma söylemişlerFetal dna da cinsiyet belirtmek yasak değil miydi acaba en son? Ben yaptırdığımda bana söylemediler cinsiyeti. Yurtdışında mısınız?
Aynı şekilde bana da söylemediler.. Ama bakıyorum ben (ve siz ) hariç herkese söylemişler. Bunu ilk kez bu arkadaştan da duymuyorum birsürü yapan var hepsi de cinsiyeti biliyor..Fetal dna da cinsiyet belirtmek yasak değil miydi acaba en son? Ben yaptırdığımda bana söylemediler cinsiyeti. Yurtdışında mısınız?
Merhaba, acaba bir oğlunuz var mı önceden? Şimdi erkek çocukların kanları , annede daha uzun süre dolaşırmış. O yüzden y yakalama ihtimali olurmuş. Bazen yanılma olurmuş.Kızlar bugün benim de kontrolüm vardı ilk kez başka doktora gittim ve bu doktor ultrasonda kız dedi ama fetal DNA sonucunda erkek olduğunu söylemişti ilk doktorum. Ne durumdasınız sizler ?
Merhaba, sizin sonucunuz ne oldu acaba fetal DNAdaki gibi mi çıktı. Ultrasonda çıkıntı görüyorum fakat fetal DNA kız çıktı ama bana söylemediler zorla doktoruma bilgi verdirdim doktorum kız dediMerhaba, acaba bir oğlunuz var mı önceden? Şimdi erkek çocukların kanları , annede daha uzun süre dolaşırmış. O yüzden y yakalama ihtimali olurmuş. Bazen yanılma olurmuş.
Benim de erkek çıktı Fetal DNA’da . Ama gariptir sanki kız gibi hissediyorum. Bakalım ultrason ilerde ne diyecek.
Hayırlı olsun size.Merhaba, sizin sonucunuz ne oldu acaba fetal DNAdaki gibi mi çıktı. Ultrasonda çıkıntı görüyorum fakat fetal DNA kız çıktı ama bana söylemediler zorla doktoruma bilgi verdirdim doktorum kız dedi
Teşekkür ederim umarım hepimize hayırlı evlatlar gelir. O kadar çok rüyamda gördüm ve hissettim ki ve ultrasonda da çıkıntı görüp fetal DNA sonucu tam tersi çıkınca, bu kadar rüyalarıma yansımasına şaşırdım sadece içime gelen his anlatılmazdı demek ki yanılabiliyormuş insanHayırlı olsun size.
Detaylı ultrasona gireceğim nasipse iki hafta sonra, orda kesin belli olur. Ama yanılma payı pek yok gibi.
Kızlarda da çıkıntı olurmuş - farklı bir şekilde. Üreme organları şekillenirmiş sonra. Merak etmeyin. 17. Haftamda daha seçemiyorum dedi doktor. Teyidi alamadım hala
Oğlumda ( İlk gebeliğimde) kendimi öyle güzel ve dinç hissediyordum ki. Bunda tam tersi, aynalardan kaçıyorum o derece. Ben de hazırlamıştım kendimi kız bu kez diye, alakası yokmuş. Tamamiyle hormonlar. Tabii ki her şeyden önce sağlık. Her anlamda ruhen, bedenen...Allah tamamına erdirsin, hepimiz kucaklayalım sağlıkla.Teşekkür ederim umarım hepimize hayırlı evlatlar gelir. O kadar çok rüyamda gördüm ve hissettim ki ve ultrasonda da çıkıntı görüp fetal DNA sonucu tam tersi çıkınca, bu kadar rüyalarıma yansımasına şaşırdım sadece içime gelen his anlatılmazdı demek ki yanılabiliyormuş insan