- 2 Eylül 2015
- 60
- 34
- 88
- 31
- Konu Sahibi burcugokmeen
-
Insalah Hers ey çok güzel gider bize buraya yaz bizde bilgilenelim bende o kilinigi düşünüyorum aslında 4 yada 5 ay sonra kısmet olursa niyeyse orada tedaviye başlamak istiyorum lütfen deneyimlerini paylaş burdan canımbende gelecek hafta tedaviye başlıyorummmmo kadar mutluyum ki yerimde duramıyorum (benim eşimden ve ailesinden dolayı bu sürece girmem çokkk zamanımı aldı da o yüzden bu kadar sevindirik olmam...) ilk denemem olacak Fertijin Seval Taşdemir'den dolayı en başından beri şansımı denemek istediğim yerdi, Allah'ın izniyle herşey güzel olacak :)
çok teşekkür ederim şaun herşey yolunda çok şükür iyiki burada başlamışım gerçekten tedavime 10 aralık yumurta toplama günüm ondan sonra daha geniş bir konu açıp yaşadıklarımı uzun uzuun paylaşıcam inşallah Allah'ın izniyleInsalah Hers ey çok güzel gider bize buraya yaz bizde bilgilenelim bende o kilinigi düşünüyorum aslında 4 yada 5 ay sonra kısmet olursa niyeyse orada tedaviye başlamak istiyorum lütfen deneyimlerini paylaş burdan canım
Canım Inşallah herşey çok güzel olur inşallah bebişin sana gelsin en kısa zmaanda lütfen mutlaka bilgilendir bende orayı düşünüyorum ne sebepten tüp bebek düşündün ne kadar tuttu neler geçirdin bu süreçte hepsini anlat bizlerede canım çok umutlusun ve inşallah bebeğine kavuşacaksın Allahın izniyle inşallahçok teşekkür ederim şaun herşey yolunda çok şükür iyiki burada başlamışım gerçekten tedavime 10 aralık yumurta toplama günüm ondan sonra daha geniş bir konu açıp yaşadıklarımı uzun uzuun paylaşıcam inşallah Allah'ın izniyle
Zehracım canım günaydınnnCanım Inşallah herşey çok güzel olur inşallah bebişin sana gelsin en kısa zmaanda lütfen mutlaka bilgilendir bende orayı düşünüyorum ne sebepten tüp bebek düşündün ne kadar tuttu neler geçirdin bu süreçte hepsini anlat bizlerede canım çok umutlusun ve inşallah bebeğine kavuşacaksın Allahın izniyle inşallah
Merhaba ben orda tedavi gördüm ve pozitif sonucu aldm Seval hanım ve ekibi gerçekten bu zor zamanda moral kaynağı oluyor insanaMerhabalar, daha önce Fertijin'de tedavi gören var mı, lütfen herkes kendi tecrübesini paylaşabilir mi? yardımcı olursanız sevinirim
ayyy çok teşekkür ederim umut oldunuz bana da maşallah kızınız mı var oğlunuz mu ya da ikiz mi :) darısı başıma inşallah bebim gibi dileyen herkese nasip etsin rabbimMerhaba ben orda tedavi gördüm ve pozitif sonucu aldm Seval hanım ve ekibi gerçekten bu zor zamanda moral kaynağı oluyor insana
Tek ve daha yeni 7 haftalık olduk biz hala orda devam ediyorummayyy çok teşekkür ederim umut oldunuz bana da maşallah kızınız mı var oğlunuz mu ya da ikiz mi :) darısı başıma inşallah bebim gibi dileyen herkese nasip etsin rabbim
ay maşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinn bende inşallah eşimin mayıs ayında izni var o zaman gidicez bakalım Seval Hanım nasıl, tavsiye edermmisinizTek ve daha yeni 7 haftalık olduk biz hala orda devam ediyorumm
Yes, Ceyda and Saliha are pregnant right now. I think I will see doctor Seval too. Because she is the best in Turkey for this job[QUOTE = "ceydacn, post: 61724234, member: 705753"]
I : KK45: am starting treatment next week , I am so happy that I cannot stop at my place (it took me a lot of time to get into this process because of my wife and family, so I am so glad ...) It was the first place I wanted to try my luck from the beginning because of Fertijin Seval Taşdemir. Everything will be fine by Allah's leave :)
[/ QUOTE]
Do you have positive results?
olsun canım benimde bi yakınımın ilkinde tutmadı ara verip tekrar denediler ve sonuç aldılar maşallah bende onların tavsiyesiyle araştırıyorum inşallah Allah hepimizin kucağını yavrularımızın mis kokusuyla doldururBende orada tedavi gördüm ilk denemem tutmadı
çok şükür bende belli bir yol kat ettim Seval Hanım ile, hepinize gözüm kapalı tavsiye ederim, işlerinde çok başarılı ve güvenilir bir adres oldu benim için ve süreç o kadar da zor değildi bana göre, iğnelerimi vs hep kendim yaptım mesela bunu drama haline filan da getirmedim, süreci kendime hayatıma öyle adapte ettim ki beslenme düzenim vs de çok olumlu etkilendi. Sürece dair: şuan embriyolarım donduruldu ve bende küçük bir ttile kaçtım, burada bol bol olumlu düşünmeye çalışıyorum, gerçekten umutluyum, hakkımızda hayırlısı.olsun canım benimde bi yakınımın ilkinde tutmadı ara verip tekrar denediler ve sonuç aldılar maşallah bende onların tavsiyesiyle araştırıyorum inşallah Allah hepimizin kucağını yavrularımızın mis kokusuyla doldurur
Ben de fertijine başladım şuan yumurta büyütme aşamasndayımMerhabalar, daha önce Fertijin'de tedavi gören var mı, lütfen herkes kendi tecrübesini paylaşabilir mi? yardımcı olursanız sevinirim
yaa inşallah iyi haberlerini duyarız kuzucumm Seval Hanımla mı ilerliyorsun, nasıl memnunmusunBen de fertijine başladım şuan yumurta büyütme aşamasndayım
hayır canım değil ben öyle saçma rakamlar duydum ki hatta bi kısaca bahsedeyim o çouk ünlülerden birine gittik ama adamın (doktorun) yüzünü assslaa göremedik!! Kesinlikle uğramıyordu bile en sonunda dolandırıldığımızı anladık, kesinlikle isim var diye gitmek büyük yanlış. Burada tedaviye kimle başladıysan onunla gidiyor, zaten doktorların kadın olması ayrı bambaska rahatlık, embriyologlar desen bir telefon uzakta, evet daha butik ama daha samimi, disiplinli ve işi çok iyi bilen insanları gerçekten biraraya toplamışlar, pişman olan kimseyi duymadım o kadar araştırdımmaliyeti çok yüksek mi bu hastanenin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?