- Konu Sahibi burcugokmeen
Nasil sonuc aldiniz acaba meraj ettimBen de fertijine başladım şuan yumurta büyütme aşamasndayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil sonuc aldiniz acaba meraj ettimBen de fertijine başladım şuan yumurta büyütme aşamasndayım
Ceydaa sesin çıkmıyor n'aptın? Bu arada bnm tedavi bildiğiniz gibi Seval Hanım'da devam ediyor, memnunum çok şükür, gelişme olduğunda güncelleme yapıcam hanımlarZehracım canım günaydınnn dünkendi açtığım balıkta paylaştım ama sonra aklıma gece sen geldin ayy dedim onada yazayım sabah vee kahvaltımı yapar yapmaz hemen geldimmm,
Müjdemi isterim canımm hamileyiimmm
Güzel duaların dileklerin için tekrar teşekkür ederimm inşallah darısı başına ve inş bende sağlıcakla kavuşurum yavruma. Sende düşünüyordun burayı ve bence kesinlikle başka yer arama canım, baştan sona aynı doktorla hatta yani aynı hemşirelerle ilerlemek bile öyle bir güven, huzur veriyor kii anlatamam. Ayrıca iki doktorda kadın (benimki Seval Taşdemir) ama diğer doktorunda baya hastası var canım yani kadın olması da bişmiyorum ama bana ayrı bir rahatlık verdi yani her sorumu rahatca sorup danışabildim zaten kendisi dünya tatlısı bir insan ve baştan beri ne dediyse yaptım hep dua ettim ve nasip oldu sonunda. Ay yine çenem düştü işte öyle, bunlar hep mutluluktan kafayı yediğimden ahahaha.
aaaa canımm tebrik ederimm seniii çok şükür bak güzel haberler güzel haberler dedik sonunda gelmeye başladııı Ahh çok dikkat et ama kendine, inşallah yardımcı olan birileri oluyordur, bol bol uyu bebek uyudukça ve lütfen bana da dua ett anne duası kabul olurmuş haha :)) ya aşırı mutlu oldum ne yazacağımı bilemedim, bu arada bende de bişiler ufak ufak var ama şimdilik ses çıkarmıyım, (nazara aşırı inanıyorum) daha sonra, biraz zaman geçsin inşallah buraya yazıp döktürücemmcanım T tertemiz28 doğum yaptım bile ben :))
çok güncelleyemedim, son zamanlar tabi hazırlık, koşturma, doğum vs derken ancak bu saatte bebiş uyuyunca yazabildim :) Seval Hanım candır, kendisi A'dan Z'ye hep destek tam destekti sağolsun doğumumda çok rahat geçti. Evimizdeyiz, bebişin de benim de sağlığımız iyi çok şükür. Artık biraz düzenimi oturrtunca uzun uzun yazarım, şu sıralar 2 saatte 1 ayaktayız :)
oo hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum bebiş mi geliyor yoksaaa tabiki dua ederim canım benim nerelerden nerelere geldik ben sonunda kavuştum artık darısı başınıza hep dua ediyorum zaten her zamanaaaa canımm tebrik ederimm seniii çok şükür bak güzel haberler güzel haberler dedik sonunda gelmeye başladııı Ahh çok dikkat et ama kendine, inşallah yardımcı olan birileri oluyordur, bol bol uyu bebek uyudukça ve lütfen bana da dua ett anne duası kabul olurmuş haha :)) ya aşırı mutlu oldum ne yazacağımı bilemedim, bu arada bende de bişiler ufak ufak var ama şimdilik ses çıkarmıyım, (nazara aşırı inanıyorum) daha sonra, biraz zaman geçsin inşallah buraya yazıp döktürücemm
ahahaha :)) yaa canımm çok teşekkürlerrr o halde doğru tahmin; HAMİLEYİİM!oo hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum bebiş mi geliyor yoksaaa tabiki dua ederim canım benim nerelerden nerelere geldik ben sonunda kavuştum artık darısı başınıza hep dua ediyorum zaten her zaman
ay canım maşalahhhh suphanallahh çok şükür çok sevindimm ama aşk olsun sana yaa 6 ay nedir yaa saklamak nedirr ( neyseki nedeninden dolayı hoş görüyorum bu seferlik ayy aşırı mutlu oldumahahaha :)) yaa canımm çok teşekkürlerrr o halde doğru tahmin; HAMİLEYİİM!
Yeni sanmayın ama arkadaşlar, 6 ayı görene kadar forumda yazmıycam diye saçma bir totem yapmıştım, artık 6. aya göz kırptığımıza göre profilime hamiş geri sayımı koyabilirimmm :))
şimdi cinsiyet tahminlerinizi istiyorummm çok heyecanlıyım
unutmadan tüm dileyenler, isteyenler dualarımdasınız her gün bunu da unutmayın Allah inş bana sağlıcakla kucağıma almayı size de hamileliği tattırmayı nasip etsin inşallaaahh
maşallah maşallah tebrik ederiiimmm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsiin umutla doldum darısı tüm isteyenlerin başınaçok teşekkürr ederiimm!! inşallah dileyen herkese nasip olsun hep dua ediyorum öyle çok güzel bir duygu ki kıpır kıpır kalbimde kelebekler uçuyor sanki :)) seval hanım hamilelik haberi verince yaşadığım hissi ömrümce yaşamadım.. Allahım dileyen herkese nasip etsin
Kuzum sezeryan mi normal mi oldu doğumun?canım T tertemiz28 doğum yaptım bile ben :))
çok güncelleyemedim, son zamanlar tabi hazırlık, koşturma, doğum vs derken ancak bu saatte bebiş uyuyunca yazabildim :) Seval Hanım candır, kendisi A'dan Z'ye hep destek tam destekti sağolsun doğumumda çok rahat geçti. Evimizdeyiz, bebişin de benim de sağlığımız iyi çok şükür. Artık biraz düzenimi oturrtunca uzun uzun yazarım, şu sıralar 2 saatte 1 ayaktayız :)