Ferruh Bingül e ameliyat oldum

Arkadaslar ben aylardir kendimi ameliyat edecek bir doktor ariyorum. Durum o kadar vahimki hic bir doktor ameliyati kabul etmek istemiyor. Gogsumun birine simetrisaglamak icin revizyon yaparken ekledigi doku parcasi nekroz olmus surekli seruma yapiyor silikonun seklini bozmus dokularimin icine etmis. Aylarca bu aciyla agriyla yasamak nasil bir duygu insallah kendi basinada gelir

Merhabalar çok geçmiş olsun. Hayretler içerisinde okudum durumunuzu. Bende Ferruh Bingüle ameliyat olmaya karar vermiştim ama şu an itibariyle vazgeçiyorum kendisinden. Şimdi ki durumunuz nasıl merak ettim.

Yalniz degilmisim Bende onun magduruyum Omurluk garanti verdigi meme protezi 5 seneye bile dayanamadi icimde patlamis.
Bin pismanim!Fotoda bana yaptigi protez 5 sene sonra!

Eklentiler

• 298D9BE3-4240-4093-B0CD-4E0E2166A968.jpeg
    73,7 KB · Görüntüleme: 123
  • D2EB1012-FE43-4C0A-A0EB-92CC937DBEFA.jpeg
    75,6 KB · Görüntüleme: 108
Yalniz degilmisim Bende onun magduruyum Omurluk garanti verdigi meme protezi 5 seneye bile dayanamadi icimde patlamis.
Bin pismanim!Fotoda bana yaptigi protez 5 sene sonra!
Merhabalar, gecmis olsun. Bende ferruh beye ameliyat oldum ve goguslerimde asimetri var. Tek mememin ust kismi dolgun, oburu yumusak ve asagi indi. Siz yirtik oldugunu nasil anladiniz?yirtilan protez markasi neydi? Korkmaya basladim, benimki de yirtilmissa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…