• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Ferrosanol içeceklere eklenip verilebilir mi?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

cananrana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
26
0
86
Tekirdağ
Hanımlar birşeyi merak ediyorum. Bebeğim 7 aylık ve ferrosanol ilacını sevmiyor.bu ilacı içeceklerine veya yiyeceklerine eklemenin bir zararı olur mu?

meyve püresine karıştırıp verebilirsin canım. ben öyle yapıyorum. sadece sütlü bişeyler olmasın yeter. birde yaklaşık 1 saat önce ve sonra sütlü bişeyler vermemeye çalış. demir emilimi ni azaltıyor sütlü gıdalar.

meyve suyuyla verebilirsiniz bu ilaç dişlerde kararma yaptığı için meyve suyuyla verilmesi daha iyi olacağını söylemişti bana doktorum

Meyvelerine karıştırabilirsin. Ama benim önerim Ferrosanolde direnme. 3 ay kızıma bu ilacı kullandım. Bir gün tüm yediği meyveyi ağzından burnundan kustu. Sinirlendim fırlattım attım ilacı. Sağlık ocağından VEGAFERON vermişlerdi. Bunu denedim. Tadına bayıldı. Vanilyalı. Ben de baktım gerçekten içimi çok rahat. Kızıma bunu veriyorum artık. Tavsiye ederim.

su ya da meyve suyuna katıp verebilirsin.

direk verince kusma yapabilir.ayrıca tadıda kokusuda kötü ...suya yada meyve suyuna katınca tadı yumuşuyor.

ferrosanol kullandım ilk ama kızım sevmedi ve hemşire arkadaşlar ferrum önerdi ferrumu seviyor içirebiliyorum. hem ferrosanol dişlerde leke yapıyormuş ferrumdan memnunuz

Back