Ferro Sanol Duodenal kullananlar ?

NurcanZ

Konu annemse yatsın tüm sekizler yana.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
159
29
15 gündür kullanıyorum daha adet olmadim fakat adette gecikme ya da adetken kanamada artis yapar mi?

İlaç ismi vermek yasak diye biliyorum.

Hamileyken kullandim tabi hamile oldugum icin adet durumim yoktu ama oyle fazla bi yan etkisi olsa hamileyken verilmezdi diye tahmin ediyorum

Hamileyken kullandim tabi hamile oldugum icin adet durumim yoktu ama oyle fazla bi yan etkisi olsa hamileyken verilmezdi diye tahmin ediyorum
Benim adetken kanamam zaten cok oluyor eger cogaltiyorsa kullanmak istemiyorum adetken :/

Demir ilacı kullandım bir ay boyunca lekelenme şeklinde regl oldum.

Doktorum bunun yan etki olduğunu söyledi, ben de bıraktım; pişman oldum çünkü bu yan etki dışında çok olumlu etkisini görmüştüm.

Saç dökülmemi azalttı mesela.

Sonra tekrar başladım, şu an günde 1 tane alıyorum 2 yerine, yan etkisini görmedim.

Ben de 1 kullanıyorum gunde 2 kez kullandigimda cok ağır geldi

Peki su an adette sorun var mi

Evet :) teşekkürler peki demirde artis yaptı mi faydasi olduysa ne kadar sürede oldu
Ben yıllarca uğraştık kansizlikla
hem ilaçlarda hem pekmezledutla şunları bunla. Ama kansizligumi geçiren tek ilac buydu ne kadar sure kullandım hatırlamıyorum ama iştah açıcı bi ilac

Ben yıllarca uğraştık kansizlikla
hem ilaçlarda hem pekmezledutla şunları bunla. Ama kansizligumi geçiren tek ilac buydu ne kadar sure kullandım hatırlamıyorum ama iştah açıcı bi ilac
Evet simdiden 2 kilo aldim ben :/ demir depon bosalmis 5.6kutu kullanip tekrar tahlil dedi bilmiyorum uzun sürecek galiba

Benim adetim gecikeli 8gun oldu ve haptan olduğunu düşünüyorum doktora gitmeli miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…