ferro sanol duodenal kilo yapar mı ?

elif2424

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
38
3
1
32
merhaba arkadaşlar ferro sanol duodenal yeni kullanmaya başladım bu ilacı kullanıpta kilo alan arkadaşım var mı ? kilo çoğu bayanda olduğu gibi bendede bi fobi cevaplarınız için şimdiden teşekkürler güzel yorumlarınızı bekliyorum

Kilo yapmaz bazi insanlarda istah acar yani yemezseniz kilo almazsiniz korkmayin.

Bende de yapmadı. Gerçi hiçbir ilaç kan ilacı vitamin doğum kontrol hiçbiri bana kilo yapamadı.

Uzun süre kullandım iştah açar 1 2 hafta kendinize dur derseniz alışırsınız ilacı kullanırken 1 saat önce 1 saat sonra kalsiyum içerikli gıdalar tüketmemeniz gerekiyor bide c vitamini portakalla filan birlikte tüketirseniz daha etkin olur belki daha kısa sürer tedaviniz.

Kilo yaptığını doktr söyledi tabi biraz yapar dedi asla kullanmadım oroferon verdi onun yerine

Kişiden kişiye değişiyor demekki. Ben yıllarca Kilo almaya çalışıp alamazken bu ilaç 9 Kilo aldirtti bana. 52 den 61 e çıkmıştım. Yerken doymuyordum, bu yüzden bıraktım ben de maalesef

Dr lar iştah açabilir diye uyarıyor evet. Bende kullanıyorum ama iştah falan açmadı.

Kişiden kişiye değişiyor demekki. Ben yıllarca Kilo almaya çalışıp alamazken bu ilaç 9 Kilo aldirtti bana. 52 den 61 e çıkmıştım. Yerken doymuyordum, bu yüzden bıraktım ben de maalesef
ilacın kendisimi kilo aldırdı yoksa iştahınızı açtı yemek yiyerekmi kilo aldınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…