Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi ferro sanol damla??

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

tuanam__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
202
0
96
K.K.T.C.
slm bayanlar..beni kızıma dr.ferro sanolü.sabah akşam 7 şer damla ver dedi.ama türkiyeye gittiğimde sağlık ocağı sadece sabah demişti siz nasıl veriosunuz??

kilo başına 1damla sabah açken dedi bana doktor, 8 kg 8 damla veriyorum ben..

işte bende öle veriodum kendi dr.u akşamde ver dedi yani 14 damla.çok ya...adama çok değilmi desemmi acaba.amaaaaann zaten gıcığım dr.a çok.bişi sorulmuolki adama

Ben kızıma günde 1 kere 9 damla veriyordum. Bana saglık ocağı günde 9 damla yeter demişti.

bende 9 damla veriyoum
dr. öyle dedi
yani kilo başına bir damla diye bişey demedi
ama benim kızım hiiiiç sevmiyor şu kan damlasını çocuk içmemek için direniyor resmen ya ufff

aaa ben 5 damla veriyorum. az mı yani

ya niye bukadar farklıkı anlamadım
biri 5 biri 14 ver demiş
bu dr.lar insani deli ederler niye dedikleri birbirini tutmuyor
zaten neye göre ayarlıyorlar bu damla işini onuda çözemedim
4 aylığda aynı 8 aylığıda aynı anlamadım gitti

aaa ben 5 damla veriyorum. az mı yani

canım kilo başına 1 damla vericen.ama bizim dr.abarttı biraz.amaaan bu kez dinlemicem ya.zaten pekmezde veriom.oda kan yapar nasılsa.ki kan tahlili falan yaptrmadan sabah akşam ver dedi.kıbrıs böle bi yer işte.herşeyi anormal.ben yurdum sağlık ocaklarını ve sizi dinlicem...

ben 2 aylık oğluma 4 damla 2 sabah 2 akşam veriyorum
4 kilo bu arada. dr u öyle dedi..
ama hiç sevmiyor tatdını..

bugün eczacıya sordum 5 damla ver dedi. acaba kansızlık durumlarında mı çok veriliyor?

Benim oğlum 7.5 aylık,şimdiye kadar hiç vermedim.
Geçen gün verecektim,önce kendim tatmak istedim.:1shok:
Çok kötü bir tadı var,sanki bozuk yumurta gibi..akannehir
Ferrum fort almayı düşünüyorum,asla Sanol vermem,yazık oğluma.
Ben dilimdeki tattan kurtulmak için epey uğraştım,bebişlerin hâlini düşünemiyorum.
İştahları kapanır gibime geliyor.

Bu arada ben oğluma hergün elma-armut yediriyorum.
Günde 1 kez Gogly muhallebi,1 kez de hazır mama yiyor kahvaltısında.(Demir ilaveli ikisi de)
Sık sık mercimek çorbası ve kıymalı,et sulu çorbalar yediriyorum.
Yani demek istediğim bir sürü demir ilavesi alıyor günlük.
Bu bakımdan ben kullansam da söylenenden az damla vermek niyetindeyim.

benim kızım 5 aylık 4. ayda başladım içirmeye kilo başı 1 damla dedi doktor ben 6 damla veriyorum .tadı konusunda size katılıyorum gerçekten çok kötü kızım içerken yüzünü buruşturuyor ama sorun çıkarmıyor yinede.yararlı olduğunu düşünüyorum sanırım 2 yaşına kadar içilecekmiş.

Kizlar bizim 4. ay kontrolunde dr kan tahlili yaptirdi, sonuca gore de demir vermeye gerek gormedi, vucut hazir bulursa kolayi ogrenir kendi yapmaya cabalamazmis, 6. ayda baslariz dedi, ama herkes veriyorsa ben de vereyim ya kafam karisti

slm bayanlar..beni kızıma dr.ferro sanolü.sabah akşam 7 şer damla ver dedi.ama türkiyeye gittiğimde sağlık ocağı sadece sabah demişti siz nasıl veriosunuz??
Merhaba ben kilosu kadar günde bir kez veriyorum yani oglum 10 kilo sadece 10 damla veriyorum doktorumuz bu sekilde önermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…